Bedankt voor de snelle bediening

Ik ben al altijd zeer goed bediend bij Handyman.

Blij dat ik weer krentenbrood kan bakken

Gemakkelijke website, prima product, eerlijke prijs, vlotte aflevering

Het afgeleverd product was volledig in orde en op de beloofde datum afgeleverd.

Heel goede service

Is de eerste maal dat ik iets bestel bij Handyman. Was perfect zoals afgesproken. Mijn zending is correct en snel bij mij bezorgd. Positieve ervaring, dit is om te onthouden voor de toekomst. Spijtig van de 4,95€ zending kosten. Begrijp het maar is niet aangenaam voor de klant.

vlotte bezorging cruciaal onderdeel mixer

Had een onderdeel nodig voor een mixer, gekocht bij Vandenborre. Zij verwezen me door naar Handyman. Het onderdeel werd direct herkend en naar een filiaal in Gent opgestuurd waar ik het kon afhalen. Verliep perfect. Dank.

zeer goed

levering op tijd en vriendelijk personeel in sint niklaas.freddy

Zelfs bij de bestelling per telefoon. Alles perfect.

Beter dan de gemiddelde internetaankoop

Ik was aangenaam verrast door de verpakking - verzorgd, maar ook duurzaam. Bijvoorbeeld het gebruik van stevige maar toch papieren plakband in plaats van plastiek geeft bezorgdheid voor natuur aan, en dat voor een goeie prijs en uitgebreide keuze. Een aanrader !

Mooi op tijd , sterke service. Teruggestuurde Bepaalde product en centjes binnen paar dagen netjes op de rekening. Nee mag zeker niet klagen

Proffesioneel

Zoals gewoonlijk vlotte bestelling en levering!

Zeer snel en zeer goed!!

Enorm goede ervaring, winkel i/d Shopping GB is toppie bemand!!!

Had eerst zelf besteld over Internet, echter het verkeerde stuk kwam aan. In de winkel hebben ze dit teruggestuurd en het juiste aangevraagd!! Die jongeman is echt in de wieg gelegd om daar te staan, zo vriendelijk en professioneel. GA zeker nog terug als ik nog wat nodig heb, en ik raad het iedereen aan, zo'n fijne bediening!

Topservice!

Zeer vriendelijke en competente mensen in het filiaal Groenplaats Antwerpen.

Ben reeds langer een tevreden klant bij Handyman maar t is slechts de tweede maal dat ik iets online bestel en laat leveren of afhaal. Het verloopt allemaal ècht vlotjes en tot hiertoe nog geen problemen gehad en bij afhalen was het vriendelijk en behulpzaam personeel!

Mijn stofzuiger is bijna 15 jaar oud maar doet het nog steeds. Vorige week kraakte een bevestiging af en tot mijn grote verbazing vond ik exact hetzelfde onderdeel bij Handyman! Geweldig! Het onderdeel is uiteraard goedkoper dan een nieuwe stofzuiger én zo kan ik duurzaam stofzuigen. Ik bestelde het onderdeel op een vrijdag en de dinsdag werd het al geleverd!

Zoals steeds correct geleverd en degelijk materiaal! Bedankt

Als ik iets kan bestellen bij Handyman dan weet ik dat het correct geleverd wordt op de dag die ze vooropstellen.

Positief

Gemakkelijk om te bestellen, snelle levering en correcte prijzen.

Super vriendelijke en behulpzame bediening!

Hier ga ik nog komen

Snelle levering. Goed product. Zoals omschreven

Snelle levering. Goed product. Zoals omschreven

Vlotte levering / alles zoals het hoort

Eerste ervaring met Handyman is positief verlopen.

1ste maal dat ik bij Handyman besteld en ben zeer tevreden

perfect afgeleverd op de afgesproken tijd

De juiste persoon op de juiste plek

Heel behulpzaam en klantvriendelijk.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.