Snelle behandeling. Top!

Aankoop van een TL-lamp. De juist lengte was niet voorradig maar kon besteld worden. 2 dagen later kreeg ik een bericht dat ik het kon oppikken! Snelle en correcte behandeling.

Perfecte communicatie ivm nabestelling

Het product was in de winkel niet voorradig. Ik werd goed geïnformeerd over de beschikbaarheid en vriendelijk geholpen door de winkelbedienden. Fijne ervaring!

verkoper zeer vriendelijk

Vraag me af of de prijs, verdubbeld op een jaar tijd?

Weeral prima geholpen , droogkast snort weer volop . Zeer vlot opgezocht welke onderdelen ( riem en spanrolletje ) ik nodig had en na 3 dagen bestelling mogen gaan ophalen .

Snelle levering en super vriendelijke verkoopster.

okay

Kan nergens stofzuigerzakken vinden behalve bij Handyman.Super

Alles zeer vlot en naar wens verlopen.

Alles zeer vlot en naar wens verlopen.

Correcte afhandeling

Bestelling geplaatst, dag er na kunnen afhalen in gekozen afhaalpunt

prima bediening

de bestelling was snel ter plaatse en via mail onmiddellijk gemeld

Weer een geweldige ervaring!!!

Het was niet simpel voor het personeel om mijn bestelling op te zoeken, maar daar zij met vlag en wimpel in geslaagd. Nogmaals bedankt en de vriendelijke bediening is ook meegenomen;

Tevreden op alle gebied, service en zeer vriendelijke bediening die graag nog even uitleggen hoe en

Na bestelling afgehaald. Alles zeer vlot verlopen, kan niet beter!

Vlotte levering, aantrekkelijke prijs!

super

Zeer vriendelijk , to the point , snel . Product voldeed niet - terugname en terugbetaling ... met de glimlach , snel . Een tip voor iedereen die een hulpstukje nodig heeft - handyman op de statielei in Mortsel. Allen daarheen.

De site liet toe een correcte en snelle keuze te maken van het onderdeel dat ik wenste aan te kopen.

Ik heb de bestelling vlot kunnen afrekenen en laten leveren in de winkel waar ik regelmatig andere producten aankoop. Beste dank en vriendelijke groet

Snelle even vriendelijke bediening

De bestelling van stofzakken voor mijn stofzuiger werd snel en vriendelijk opgenomen. Ik werd op datum per mail verwittigd en kon zonder problemen mijn bestelling afhalen. Klantvriendelijk kan ik de winkel in Schoten (Carrefour) zeker aanprijzen.

Super service

Alles correct en heel vriendelijk !

Heel goed en snel geregeld

Goede en vriendelijke service

Superduidelijke site!!!!!!

Dankzij Handyman kon ik vliegensvlug weer mijn lekker tasje koffie drinken thuis na levering van "capsulehouder dolce gusto"

heel rap en efficiënt

ik heb onderdelen van Karcher besteld, die na een week beschikbaar waren, terwijl andere winkels deze tot nu toe nog altijd niet kunnen leveren

Snel en efficient

Snelle verzending top product.

Perfect uitgevoerde bestelling

Online besteld en binnen 2 dagen nadien geleverd.

snelle en goede service

Handige website om producten te bestellen, vlotte levering naar afhaalpunt en vriendelijke bediening.

snelle en goede service

correcte en snelle afhandeling

Ik heb geen enkele dan positieve commentaar te leveren op de geboden dienst. Alles gebeurde vlot en in snel tempo. Bedankt Rudy

Opnieuw en opnieuw

Ik heb in totaal 3x moeten bestellen voor ik het product eindelijk in handen had.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.