een voorbeeld voor andere

goed, goedkoop uitstekende service

Behulpzaam en heel vriendelijk.

Winkelierster was heel behulpzaam om het juiste artikel mee te zoeken.Nog moeten ruilen, geen probleem. Via mail snelle en goeie communicatie. Mij zien ze zeker terug.

top

goed advies, correcte levering

Gemakkelijk en op tijd.

Gemakkelijk te bestellen, geen lange levertijd en correct geleverd.

Niet prijzig en vlugge levering

In het weekend besteld, dinsdag zoals aangegeven was, reeds in huis. Snelle levering dus en alles goed verpakt, ik ben tevreden.

Snel en goed

Snelle levering en prima verpakt, voor herhaling vatbaar . Makkelijk zo. thuisgeleverd.

Gelukkig kon ik onderdelen kopen

Ben blij dat ik onderdelen kon kopen! Zo is mijn toestel weer als nieuw. Super handige website voor alle huishoudelijke hulpjes.

Onderdeel besteld, twee dagen later afgehaald

Zeer vlotte aankoop. Ik heb gekozen voor afhaling in de winkel. Maandag besteld, woensdag al kunnen afhalen. Onderdeel mixer past perfect!

Zeer vriendelijk personeel

Snelle vlotte en zeer vriendelijke hulp gekregen.

Heel vlug en prima geleverd.

De bestelling werd heel snel geleverd.Alles is prima verlopen.

Tip top in orde

Levering was sneller en goedkoper dan verwacht.

Zeer snelle en verzorgde levering, top

Vlotte service - heel tevreden

Mijn bestelling werd vlot en correct geleverd. Een vriendelijke bedanking zat er ook in mijn pakje. Zo'n kleinigheden maken het leven mooier.

eens de bestelling gemaakt was is alles vlot en snel verlopen

enkel het lezen van de gestuurde mail werd niet onmiddellijk beantwoord wij moesten zelf langs de winkel gaan om onze bestelling te plaatsen ook het ineens betalen en leveringskosten extra (4.5 euro)vonden we nogal raar gewoonlijk geef je een voorschot

praktisch en snel

Onze koffiemachine werkt met waterfilters. Naar de winkel gaan, zeker in Corona-tijd is lastig - en dan heb je nog de kans dat de filters en niet liggen. Dus besteld, het was er snel, comfortabel en uiteindelijk ook goedkoper dan het zelf te gaan halen.

Het was een gemakkelijke, vlotte en correcte aankoop.

Mujn bestelling verliep zeer vlot, ik denk dat ik de dag erna reeds het pakketje aankreeg. Goeie service dus!

Jullie zijn top!

Ik had een bestelling gedaan on line. Jullie hebben vlug bevestigd en geleverd. Bleek dat ik foutief besteld had. We hebben daarover gemaild. Ik mocht de arikelen ofwel terugsturen of omruilen in de winkel. We zijn vriendelijk en goed ontvangen en geholpen in de winkel. De verkoper was vriendelijk en flexibel!

Alles verliep zeer vlot.

Bestellen ging vlot. Betalen bij afhaling vind ik een pluspunt. Ik bestelde een oventhermometer. Die werkt prima . Ik ben dus zeer tevreden.

Bestelling lag klaar in de winkel. Ik was op 30 seconden terug buiten met het artikel. TOP!!

Was totaal andere stekker voor Dyson maar werkt prima! Ik was er eerst niet gerust in . Medewerker stelde mez gerust dat dit wel ging werken Bedankt

Heel correct en vriendelijke bediening

Suppere bediening en hulp

SUPPER HEEL GOED GEHOLPEN.

Via een kennis Handyman leren kennen.Mijn paar bezoekjes waren altijd positief!!!ZEKER AAN RADEN BIJ VRIENDEN.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.