Perfect in alles

Vriendelijk, behulpzaam, snelle service

Super vriendelijke lieve man, ik ben direct geholpen . Ik kreeg wat ik had besteld. En alles is perfect. Een dikke pluim

Snel geleverd en juiste levering. Mail ontvangen wanneer het in de winkel was aangekomen.

Perfect !

Gebruiksvriendelijke website. Bij twijfel wordt je snel geholpen via digitale weg. Verwerking van de bestelling verloopt snel en accuraat, opvolging van de zending loopt zeer goed.

Perfecte en snelle levering van het gevraagde artikel

Artikel van Kenwood nergens anders te vinde:zeer positief

Niet echt voor herhaling vatbaar

Zie omschrijving hieronder

Alles in orde

Vlug en in de juiste termijn geleverd

Agenda goed gerespecteerd

Uitstekende service

Snelle en vlotte levering Gemak van opzoeken wisselstuk

Correcte service,goed produkt

Het gezochte artikel gezocht en gevonden. De bestelling geplaatst en afgerekend. De levering is uitgevoerd volgens afspraak,correcte service.In de toekomst maak ik zeker nog gebruik van jullie diensten,echt een aanrader.

Goede service en heel vriendelijke bediening in de winkel.

Snelle levering, goede service

Werd snel geleverd. Een product dat toch niet op voorraad was, werd zonder problemen gecrediteerd.

Goede levering. Top !

Dit produkt is moeilijk te vinden. Daarom top dat ik het bij jullie gewoon kon bestellen ..

Klantgerichte service, duidelijke communicatie, bestelling en ophaling gaat telkens vlot.

Reeds jaren bestel ik bij Handyman de onderdelen vr mijn ladyshave (scheerkop en scheerblad). Toen ik onlangs de bestelling kwam ophalen en in de rij mijn beurt afwachtte, had de medewerker de bestelling reeds uit het magazijntje gehaald. Hij zei dat hij mij meteen herkende (ondanks het mondmasker) en wist wat ik kwam ophalen....bovenverwachte service ! Komt dan erg vriendelijk over. Ik was dan ook snel weer buiten. Top !

Alles dik in orde!!

Goeie service

Snel en correct

Vlug geleverd en netjes verpakt. Voordeliger kunnen aankopen dan in andere winkel zelfs met verzendkosten er bij .

Heel correct en vooral juiste hulpstuk

Zeet verrast !

Ik had al veel negatieve commentaren gehoord van Handyman, dus aarzelde toch even om een onderdeel te bestellen, dat ik hoognodig had. De prijs was echter zeer in verhouding met het artikel. Bovendien was de levering zeer snel, mijn mails werden onmíddelijk beantwoord en de verkoper (in Schoten) was super vriendelijk ! Ik aarzel nooit meer.

Professioneel

Besteld in de winkel te Antwerpen. De bestelling verliep vlot en snel. De opvolging via mail was feilloos. Per mail verwittigd over aankomst bestelling. Onmiddellijk opgehaald en betaald. Een voorbeeld voor vele bedrijven !

Perfecte service

Vriendelijke, correcte bediening, snelle levering. Prima service!

Vriendelijke service en perfecte opvolging

Een aangename en vriendelijke ontvangst met een goede en accurate opvolging. Ik werd dadelijk op de hoogte gesteld van de aankomst van het product. Zeer goede ervaring. Proficiat!

Correct

Alles correct verlopen en naar wens.

Zeer tevreden - supersnelle levering

Een van mijn beste webshop-ervaringen tot hiertoe. Zeer snelle levering met een degelijke track and trace vooraf. Ook de prijs van het bestelde product, zat -vergeleken met de concurrentie- echt goed. Handyman is wat mij betreft een aanrader.

Prachtig oude miss maria zijn weer als nieuw

Mijn oude miss marie kookpot zijn weer als nieuw, door deze rubber . Joepie

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.