gewoon goed

Alles is verlopen zoals mij het had uitgelegd...het was gewoon zoals het hoort te zijn.

Goede opvolging en prima aflevering.

Had nooit gedacht dat ik nog aan dit vervangstuk voor mijn broodmachine zou geraken gelet op de ouderdom van mijn machine, maar dank zij Handyman is het mij toch gelukt. Niet direct, dat was mij ook niet beloofd, maar een maand na bestelling was het product aangeleverd in de winkel. Top.

Ik ben heel blij dat ik het vervangstuk gevonden heb bij Handman !

De jongen in de winkel was Heel vriendelijk ! Wist snel wat ik nodig had ! Besteld en een week later was het daar . Super tevreden voor de vlotte en fijne communicatie .

vlot en op tijd

Bestelling werd snel geplaatst en levering kon nog voor het week-end. En dat is ook zo gelukt.

Top,goede service en goede uitleg

Alles was duidelijk en zeer goede uitleg

Heel vriendelijke ontvangst. Vlotte bediening.

Vlot

Duidelijke informatie. Vlotte bediening. Korte levertijd.

Correct afgehandeld

Afgeleverd volgens afspraak en degelijk verpakt

Dubbel betaald

We zijn in winkel geweest met lamp.Verkoopster had verkeerde besteld,dus gebeld,ging andere bestellen.Terug naar Mechelen en moesten opnieuw betalen omdat we kasticket niet bijhadden,alleen bestelbon waar ook alles opstond,heeft wel de lamp gehouden die verkeerd door haar besteld was en die betaald was en dus dubbel betaald omdat zij verkeerde besteld had.Nooit meer

Zeer vriendelijke en efficiënte bediening, behulpzaam en duidelijke uitleg!!!

Zeer vriendelijke en efficiënte bediening, erg behulpzaam en duidelijke uitleg. Ik ben een super tevreden klant!!!!

Voortreffelijk

Heel snelle behandeling, een echt voorbeeld voor anderen!

Zo een service maak je niet meer mee!!

Ongelooflijk vriendelijke medewerker in de winkel. Heel bereidwillig en correcte bestelling. Zeer snelle levering. Winkel was aan de Carrefour Antwerpen groenplaats.

PRIMA VERLOPEN

MET UITZONDERING VAN HET ONTBREKEN VAN HET TRACKING- BERICHT VOOR OPHALING BIJ HET OPHAALPUNT (HEB HET ZELF EVEN MOETEN NAVRAGEN BIJ HANDYMAN) ALLES PRIMA VERLOPEN.

super!

vlotte bestelling vlotte afhaling met ter plaatse betalen super handig :) prima service ter plaatse

De man heeft mij goed geholpen daar mijn stofzuiger al enkele jaren oud is,is gaan zoeken of hij nog te krijgen was.Hij was ook zeer vriendelijk. Bedankt

Online besteld, de volgende dag afgehaald in de winkel zelf! Heel eenvoudig Bedankt

Ik ben tevreden van de correcte levering

Super zeker 5 op 5 sterren !!!

Heel snelle correcte levering en goede prijzen.

alles verlopen zoals voorzien

zeer goed naargelang prijs, verzending, sneheid van levering en levering

Alles verliep perfect.

Zeer vriendelijk

Gewoonweg goed!

Gewoonweg goed

Ophalen in winkel is top

Soms lopen de verzendkosten hoog op in verhouding tot een klein onderdeel. De afhaaloptie is hier echt een heel handig alternatief. Een blije klant !

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.