Mijn bestelling is vlot en snel verlopen.

Het personeel is er altijd heel vriendelijk, beleefd en hulpvaardig.

Super service

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij handyman. De dag na men bestelling was men product al binnen! Super snelle en vlotte service, voor herhaling vatbaar !!

Na het wachten op het vervangstuk is alles zeer goed verlopen en bakken we terug ons eigen broodje

Hetzelfde als hierboven

Zeer vriendelijke en vlotte service

Alles verlopen zoals het hoort. Prima.

Vlotte bediening, snelle levering!

Zoals gewoonlijk dus!

Perfecte service!

Bestelling geplaatst en levering volgens plan. Direct ook een retourbiljet bij voor het geval het item niet overeenkwam met onze verwachting, knap! Bedankt!

Product werkt goed

Werkt naar behoren, simpel te gebruiken.

vandaag besteld, morgen geleverd zoals aangekondigd

Alles ok

Verliep heel vlot en correct!

Prima.

Bestelde via telefoon in Mechelen. In juni al mail gestuurd naar Mortsel zonder resultaat, en toen ik op de website ging kijken om telefonisch te bestellen kreeg ik in Mortsel te horen dat het niet meer verkrijgbaar was,terwijl ze in Mechelen zonder moeite de bestelling noteerden en ik enkele dagen nadien mijn bestelling daar kon afhalen. In het vervolg zal ik dan ook geen seconde twijfelen om daar iets te halen of te bestellen.

Zeer snel verzonden

Duidelijke omschrijving en perfect verpakt. En bedankt voor de bic die er bij zat.

Zoals afgesproken waren de goederen beschikbaar in de winkel in Gent. Afgehaald en betaald zonder problemen.

,,,,,,,,,

,,,,,,,,

Ok

Correct geleverd, alles paste, wel vrij lang moeten wachten eer de bestelde produkt en er waren, filter wel vrij duur

Vlot, efficiënt, correct product en vooral super vriendelijk!

Ik ga steeds naar de shop onder de Groenplaats te Antwerpen. De man die daar altijd werkt is een verademing in de retail wereld van tegenwoordig. Altijd SUPER vriendelijk en lief, handelt snel, geeft goede uitleg, en geeft dat tikkeltje extra tijdens je bezoek, een top werknemer! De bestelling & afhandeling vh product is ook snel en correct verlopen. Goede updates per mail, was er reeds na een dag en het product doet vooral zijn ding!

goede service

snel besteld en handig opzij gelegd prima service!!!!!

vlotte bestelling en levering, prijs /kwaliteit geleverd artikel is top

vlotte bestelling en levering, prijs /kwaliteit geleverd artikel is top

Goed en aanbevelingswaardig!

Klein onderdeel nodig. Vlot gevonden op de site en geleverd in de winkel. Bleek niet de juiste (spijtig dat op de site géén typenummer of maat kon worden ingegeven). Beau van Handyman Grandbazaar, Antwerpen was uiterst behulpzaam. Dus in no time de juiste maat gekregen. Dank u Beau!

Bestelling is perfect uitgevoerd zonder oponthoud of problemen.

Wij zijn al lang klant bij Handyman maar door corona blijven wij liever thuis. Wij werden altijd op een plezierige manier geholpen door het personeel in Hasselt. Dit was de eerste keer dat wij online bestelden en zijn een goede ervaring rijker. Jan Zuijdijk

Mijn bestelling heel goed . Afspraak levering heel goed

Zeer vlot en vriendelijk

Zeer professioneel

goede ervaring

ik ben blij tot nu toe vind ik alles bij jullie vg tania

De belofte qua leveringstermijn werd nagekomen. Bij Handyman kan men gelukkig nog onderdelen kopen.

perfecte service

Verrast door de snelle en accurate levering. En vooral direct het juiste onderdeel geleverd.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.