De verkoper had de bestelling voor mij gemaakt. Het was het verkeerde product.

De verkoper had de bestelling voor mij gemaakt. Het was het verkeerde product.

HEEL GOED

ZEER VRIENDELIJKE BEDIENING,DE BESTELLING SNEL GELEVERD,ZIJN ZEER TEVREDEN

Uiterst tevreden.

Na bestelling bleek het onderdeel even niet meer beschikbaar in het magazijn van de fabrikant. Dit werd mij zeer snel medegedeeld. Ik ontving een e-mail telkens er meer gegevens beschikbaar waren. Prima service! Uiteindelijk heb ik slechts ongeveer een week moeten wachten. Uiterst tevreden over het verloop van de bestelling!

Redder in nood

Handyman Hasselt is al vaak mijn redder in nood geweest. Of het nu om nieuwe lampen gaat, zakken voor mijn stofzuiger of nieuwe inktpatronen voor mijn printer...ik ga naar de vriendelijke behulpzame handyman! Goeie service en bestellingen altijd op de afgesproken datum. Ik krijg zelfs op voorhand een mail. Top, dus dikke pluim!

Past perfect.

Ik was beetje bezorgd maar uiteindelijk past het perfect.

alles is prima verlopen.

vlugge en goede aflevering

super snelle servies

ik heb mijn bestelling super ervaren... mijn bestelling was er daags nadien...net en ordelijk verpakt ...i Van mij krijg je 5 * sterren. Dank je wel voor de vlotte bestelling. met vriendelijke groeten

ik ben zeer te vrede over mijn bestelling

zeer klant vriendelijk. en snelle bediening .

De verkoper heeft mijn bestelling vlot opgenomen, verwittigd per mail als het artikel binnen was. Er is zelfs een tip gegeven dat als ik mijn artikel nr bewaar ik zelfs niet naar de shop moet komen maar dat alles via mail of telefonisch besteld kan worden ! Top toch

Wat ze beloven, wordt ook zo uitgevoerd ... niet altijd waar op andere sites !

Bpost laat het weer afweten

Bpost zijn knoejers. Pakje werd niet aan huis aangeboden, msar morst opgehaald worden.

Snelle en correct manier van werken van handyman.

1 ste maal besteld maar waarschijnlijk niet laatste.

Online besteld snel geleverd met kwaliteit

Vroeger ging ik naar een handyman, nu online bij handyman en de service is even goed. Vooral voor inktpatronen van pixma canon en handig bestellen en hoeft niet naar een handyman.

Ik heb wel een probleem ivm het inleveren van cartridges. Ik moet al naar het shoppingcenter in Wijnegem rijden, dat is ongeveer 30 km. Hoe lossen jullie dit op? Grtjs Dries Verwaest

ik twee verschillende personen gehad voor de bestelling en was van beiden uitstekend tevreden

zeer tevreden

Tevreden

Bij Handyman altijd goed bedient , bestellingen gaat snel . 99% direct geholpen , als u iets niet vind ! ga dan naar Handyman

Type stofzuigzakken was direct te bestellen en werd onmiddellijk geleverd. Top service!

Allersnelste levering ooit. Hiervoor kan ik echt geen verplaatsing met de auto maken. Mooi pakketje. Top service! Erg bedankt.

Levering in orde

Eerste keer online bij deze winkel besteld

Vlotte levering

Voldoet aan onze verwachtingen

Bestelling is prima afgehandeld.

Vriendelijk personeel, goed geholpen, vlotte levering.

Pièce calor bien reçue

Envoi super rapide et bonne pièce Merci

Eenvoudig en correct

Alles verloopt prima. Vriendelijk en gedienstig.

Alles was in orde!!!

Alles was in orde en in de winkel waar ik mijn pakje heb afgehaald waren ze behulpzaam en vriendelijk

uitstekende service

Ik heb reeds meerdere malen iets gekocht bij Handyman. Altijd perfect in orde, vriendelijk. Voor de eerste keer iets op bestelling aangeschaft; was ook niets op aan te merken.

Alles is tip top en vooral zéér stipt verlopen. Proficiat doe zo door! Groetjes, Sylvie Gerard

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.