Vlot en correct

Ik bestelde een afdichtingsset voor mijn airco en die werd de dag nadien door bpost geleverd. Omdat ik online op zoek was naar dit artikel kwam ik bij Handyman terecht, waar ik vond wat ik zocht. Hoewel ik eerder een bestelling in de Handyman winkel ophaalde waardoor ik verzendkosten vermeed, koos ik ditmaal vanwege de hittegolf voor thuislevering en die kwam probleemloos en snel. Handyman is een aanrader voor accessoires en zou wat prominenter op internet aanwezig mogen zijn op internet.

Alles ok

Toppie!

Gemakkelijk bestellen op de webshop. Prima verpakt geleverd op afgesproken datum. Betaling kan nog handiger met qr code. Faktuur in achteraf mail... prima!

Zeer snelle correcte levering

Alles in recordtijd geleverd

super snelle levering!

Bij media markt en krefel 3 weken wachten op onderdeel koffiezetkan. Bij handyman 18 uur !!!

bestelling , melding en ophalen van het toestel verliep vlekkeloos

Toestel ( Nilfisk borstel) besteld in de winkel ; bericht van levering kwam snel . Ophalen van het toestel en afrekening verliep zoals het hoort .

Optijd geleverd, niks op aan te merken

Zaak van vertrouwen.

Vakkundig en snelle bediening.

Makkelijk, snel en correct

Op de site was het onderdeel niet direct te vinden , maar met merk en modelnummer heeft Handyman het gevonden en enkele dagen na bestelling kon ik het in de dichtstbijzijnde winkel afhalen. Gewoon Perfect!

duidelijke communicatie over de bestelling en levering.

Na telefonisch onderhoud en duidelijke info, bestelling werd zelfs ineens door de persoon aan de lijn uitgevoerd.

Zeer tevreden over de dienstverlening !

Ik nam telefonisch contact op, mijn bestelling werd gecontroleerd op beschikbaarheid en werd besteld. 3 werkdagen later kon ik komen ophalen. Ik werd correct en vriendelijk geholpen.

Eindelijk product gevonden!!

Lang gezocht naar een deeghaak en hier gevonden . Snelle en correcte levering

Goede, snelle service

hallo, ik was zeer tevreden met de service die jullie aanbieden. Ook het pakketje was mooi ingericht met leuke dingen! De onderdelen die je niet makkelijk vind op internet zijn allemaal hier. :)

Een onoplosbaar bij anderen werd hier onmiddellijk opgelost

Wij hebben enkele jaren geleden een dampkap gekocht. De daarbij-horende koolstoffilterkan niet meer besteld. Wil u een nieuwe dampkap bestellen? Gelukkig is er Handyman. In vestiging Mortsel een filter geplaatst welke na enkele dagen kon geleverd. Wij hebben zelfs nog een extra filter besteld en geleverd gekregen want binnen enkele jaren zijn die waarschijnlijk niet meer verkrijgbaar met dank aan de huidige wegwerpmaatschappij. Handyman heeft alles opgelost en met felicitaties met jullie communicatiesysteem dat ons van elke stap op de hoogte houdt.

Heb de bestelling vlot ontvangen

Heb besteld en de dag nadien heb ik mijn bestelling ontvangen, top gewoon...

Een heel goede service via e-mail

Via Handyman heb ik mijn koffiemachine van de longhi zelf kunnen herstellen. Met de hulp van een paar fotootjes en een beetje opzoekwerk van de mensen bij Handyman ben ik een paar dagen later mijn onderdeel kunnen gaan ophalen. Het heen en weer gesprek via mail ging heel vlot. Een heel goeie service noem ik dit dan.

Online besteld, snel geleverd in winkel, goede comunicatie, vriendelijke bediening in winkel

super klantendienst! Heel vriendelijk en behulpzaam

Ik was op zoek naar een nieuw waterreservoir voor mijn koffieautomaat, aangezien ik die niet terug vond op de website stuurde ik een bericht via de site naar de klantendienst. Heel snel kreeg ik een link terug naar het betreffende artikel. De volgende dag was die al geleverd. Ik dacht zelf dat het niet het juiste artikel was omdat die kleiner leek dan de originele. Met de hulp van de klantendienst ben ik er uiteindelijk achter gekomen dat dat kwam omdat ik van de oude waterreservoir het voorste zwarte deel moest verwijderen en die dan op de nieuwe moest bevestigen, dat zat er dus niet standaard op zoals ik verwacht had. Er zijn redelijk wat mails heen en weer gegaan en iedere keer bleef Ben even vriendelijk en behulpzaam. Ik ben supertevreden en zal zeker in de toekomst nog bestellen en jullie dienst aan vrienden en familie aanbevelen.

op tijd in de winkel zoals afgesproken.

goed op tijd, en vriendelijke bediening.

correcte rechtzetting

Op basis van de info op de site bestelde ik 2 dozen huismerkstofzuigzakken voor mijn Hooverstofzuiger. Ze waren er een dag later, maar het bleken niet de juiste te zijn. Ik had online besteld omdat ik momenteel liever niet naar een winkel ga, maar ben dan toch naar de winkel gegaan om te melden dat het niet correct was. 1 doos had ik reeds geopend, maar ook deze werd zonder probleem teruggenomen. De winkel bestelde voor mij de originele zakken en 2 dagen later had ik ze thuis. Jammer van de omweg, maar uiteindelijk is alles op een correcte en vriendelijke manier in orde gekomen.

ZEER TEVREDEN

BESTELLING GEMAKKELIJK EN ZEER VLUG GELEVERD EN VOOR HET WISSELEN IS ALLES EVEN VLUG GEGAAN

Zeer correct en professioneel.

Het bestelde stuk was op tijd zoals afgesproken,werd onmiddelijk verwittig per mail.

Perfecte service

Van bestelling tot ontvangst, met inbegrip van het tussentijds mailverkeer.. ik werd deskundig en perfect begeleid. Van harte dank.

hulpvaardig

klantvriendelijk en hulpvaardig verder geholpen.

Mijn ervaring was prima, en zo hoort het ook.

Correct wil zeggen : advies geven, bestelling noteren, verwittigen bij aankomst in de zaak en overhandigen aan de klant. En zo gebeurde het bij mij.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.