Bestelde onderdeel, was niet meer te krijgen en Handyman heeft naar andere oplossing gezocht en gevonden, die ook nog goedkoper was.

Ik had me vergist bij de bestelling

Ik stuurde een onmiddellijk een mail of ze mijn bestelling konden wijzigen. Zonder probleem mail terug en ze wijzigden de bestelling. Ook bericht gehad wanneer dit in de winkel was. Top !

Supersnelle levering!

Heel tevreden over de supersnelle levering! Ik had dringend zakken nodig voor in mijn nieuwe stofzuiger, aangezien men mij de verkeerde zakken bij de stofzuiger verkocht had. Deze zakken waren in geen enkele winkel in de buurt voor handen, dus zocht ik op internet naar de juiste zakken. Bij andere handelaars waren die blijkbaar ook niet in stock. De meeste brachten mij daarvan op de hoogte, behalve vandenborre. Daar besteld, die zijn nu na 1 maand nog steeds niet geleverd.(wegens niet in voorraad) Bij handyman zijn de zakken iets duurder en met de verzendingskosten erbij betaalde ik zo'n 7 euro meer, maar ik kan tenminste mijn huis proper houden! Dus dat heb ik er echt wel voor over. Ik weet zeker dat ik nog van jullie diensten gebruik zal maken! Hartelijk dank voor de snelle en correcte service!

alles is correct verlopen

Goed geholpen via telefoon, en dan de juiste bestelling gedaan

DIK IN ORDE

Snel en vlot bediend door vriendelijke verkopers, ik kom zeker terug.

TOP!

Zeer goede service

Vlotte en vriendelijke bediening

Bon suivi des commandes. Sérieux et efficacité. Très satisfait !

Bon suivi des commandes. Sérieux et efficacité. Très satisfait !

Alles zoals het werd voorgesteld.

Topppie !!

Wat onderdelen betreft ....kan zo gek niet zijn of ze weten er aan te komen.... Goede service .... snelle levering...fijn !!!

Een zeer goede bediening het is top .

snel en goed ingelicht

Bestelling was in zeer korte tijd in de winkel van mijn keuze. Kreeg een mail zodra zending ter plaatse was. Vriendelijk winkelbediende.

geweldig

vlotte bestelling, vlug toegekomen

zonder problemen

zonder problemen

TOP

gewoon een topservice van Handyman, snel en secuur!

Alles was in orde!

Alles ok

Tevreden

Alleen jammer dat ik niet met cash geld kon betalen

Snel

Bfr

zeer snelle levering

De de dag erna kreeg ik mijn bestelling netjes verpakt met een leuke attentie erbij!

5 *****

Juist op de aangekondigde datum geleverd.

snel en goed verpakt geleverd

Top snelle afhandeling, en snelle ontvangst goederen!

Aanrader!

Perfect. Heel snelle levering. Goede communicatie.

Snelle levering, goede prijs

Besteld online en 2 dagen later beschikbaar in winkel

veel te veel betaald, slechte kwaliteit

Had een inktpatroon besteld waar ik meer voor heb betaald dan de printer me gekost heeft. Het inktpatroon werk onvoldoende en levert lage kwaliteit. Erg vriendelijke bediening maar kies waarschijnlijk in de toekomst voor een andere winkel.

Vlot, goed en correct

Het bestelde artikel behoorde blijkbaar niet tot het standaard assortiment, want ik moest het speciaal aanvragen. 's Anderendaags kreeg ik al een speciale link om te bestellen (waar in eerste instantie wel iets mee misliep, maar ook dat werd snel opgelost), en enkele dagen later ontving ik een mail dat ik mijn bestelling kon ophalen in een Handyman winkel in mijn buurt, waar ik op zeer sympathieke wijze ontvangen werd.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.