Correct en vriendelijk behandeld door ervaren mensen !

Met een bang hartje winkel binnen gestapt met idee dat ik niet geholpen kon worden. Dat was buiten de ervaring van de winkelbediende gerekend . Binnen de vijf minuten was het voorwerp besteld en ik met gerust gemoed terug naar huis en 4 dagen later heuvel hersteld. Toppie !!

Mijn bestelling op de juiste datum , en deze medegedeeld per mail maar een woord TOP

De vaste man die daar normaal altijd staat is een schitterendekerel, geweldig efficient, zijn tijdelijke vervanger daarentegen, is een drieste figuur.

vriendelijk en vlot

een goede afhandeling bij foute bestelling vlotte hulp om het juiste product te verkrijgen

Juiste artikel geleverd

Vriendelijke bediening goede service

Toch wel snelle levering

Alles altijd perfect

Ik koop mijn kijkt patronen nu al 4 a 5jaar bij. HANDYMAN en ben altijd goed bediend geweest plus wat ook leuk is je krijgt centje voor je oude patronen maar nu door corona heb ik on line besteld en Casa zo gemakkelijk dat ik dat in de toekomst altijd zal doen

Hulpvaardigheid niet overal hetzelfde

Wijnegem weinig hulpvaardig Mortsel zeer hulpvaardig

Top kwaliteit

De Levering goed ontvangen

Top kwaliteit

Snelle & correcte levering geweest, ook het artikel is echt wel van top kwaliteit. Deze webwinkel & artikels zijn zeker een aanrader!!!

Goed maar jammer

Hallo, Ik deed voor de eerste maal een bestelling online bij jullie. Ik wilde er zeker van zijn dat de filters die ik nodig had, voorradig waren. Echter, alhoewel ook jullie mails vermelden om in de winkel af te halen, is het onmogelijk deze optie te kiezen met een smartphone? Dit is ook de eerste maal dat ik dit ervaar. Jammer dus en verplicht de aankoop af te halen in een afhaalpunt. Thuis leveren in een groot appartementsgebouw is geen optie omdat dat dikwijls verloren gaat. Het produkt dat ik bestelde was zoals altijd prima en het pakje was vlug op te halen. Dit kostte 5 euro en is misschien 0,5km dichterbij dan de winkel. Zeker dus een punt om-online-te verbeteren. De fysieke winkel en hulp daar in gewone omstandigheden steeds toppie, vandaar toch 4 sterren

zoals het hoort

de levering gebeurde snel en volledig en onbeschadigd

uitstekende service en kwaliteit

Het product beantwoordt 100% aan de verwachtingen. Ecologisch verpakt en tijdig geleverd in perfecte staat.

Zeer goede en snelle service

Ik had twijfels over een product en ben zeer snel en correct geholpen geweest via klantendienst...de dag erna heb ik mijn bestelling al ontvangen!

Bij jullie is deze bestelling heel snel bewerkt maar betreurt dat het nog 2 dagen bij Bpost is gebleven, misschien dat aan de klant te vermelden VOOR het artikel besteld is.

Vlotte en veilige bestelling.

Topservice

Mijn bestelling ging erg vlot en ook de levering was snel en perfect in orde. Wat ik ook goed vind is dat er een filmpje op de site stond over hoe zij inktpatronen hervullen. Bij mijn bestelling zat ook nog eens een zakje voor lege inktpatronen, waar je nog geld voor krijgt als je deze inlevert :)

heel goed ontvangen

het was de eerste keer dan ik online bij Handyman bestelde en dat is zeker goed mee gevallen. Dit ga ik nog doen

Zeer vlot en snel afgehandeld

Gezocht, gevonden, besteld en zeer snel geleverd ... meer moet je toch niet hebben!

Correct & zeer vlug ontvangen.

Zeer gemakkelijk wanneer je zonder inktpatronen dreigt te vallen, en niet in de winkel geraakt. Zeer vlotte bestelling & levering.

super

goed geleverd met als cadeautje een balpen, ook de kaartlezer werkt prima!

Supersnel en correct geleverd

Supersnel en correct geleverd. Voor herhaling vatbaar !!!

Een goede service

Je besteld iets en je ontvangt een mail als het binnen is super toch

Perfecte service.

Prima service, goed product, vriendelijke ķlantenservice

Snelle service ondanks de tijden waarin we nu leven, goed product, vriendelijke klantenservice, een aanrader

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.