2 moeilijk te vinden onderdelen

Handyman heeft me een mengkan voor onze keukenrobot en een koppelstuk voor onze stofzuiger kunnen leveren. Die kon ik nergens anders vinden. Echt super !!

Super vriendelijke man. Bovendien beantwoord het door hem voorgestelde produkt perfect aan mijn verwachting.

Dik in orde!

Op 2d heb ik mijn pakket bij Bpost gaan ophalen. Zeer goede service van Handtman. Hartelijk dank Mvg J. van Cleempoel

Zeer goede service

Zeer goede service

100 percent in orde.

Snelle levering en alles tip top in orde.

De dichting past perfect op de snelkookpan miss mary, al 44jaar in gebruik. Dank u wel !

veel te laat !

die dagen over tijd geleverd !

Perfekt

Mijn bestelling werd vlot en snel afgehandeld met accurate tracking info betreffende de levering.

Ok

is een goed alternatief voor afhaling. Maar toch duurder dan postpakket van dezelfde omvang denk ik

Tijdens de lockdown door COVID19 is het begrijpelijk dat sommige pakketjes later worden geleverd, ik heb mijn bestelling echter mooi op tijd gekregen. Zeer tevreden over!

Zeer positief.

Eigenlijk ben ik maar online beginnen shoppen als gevolg van de coronacrisis. Het lang staan wachten om een winkel binnen te gaan om dan uiteindelijk te constateren dat het gewenste produkt er niet is trok me over de online-shop streep. Zo kwam ik terecht bij Handyman voor onderhoudsproduct voor parketvloeren. Zeer goed, correct verlopen.

Goede snelle levering

Bestellen netjes verpakt en snel geleverd

Snel, correct en vriendelijk

Ik kreeg de bestelling zeer snel, met zelfs lieve attentie en een kortingsbon. Zeer knap.

Correct en snel

Een correct product volgens de beschrijving op de website op een snelle manier geleverd.

Mijn aankoop was zeer behandeld en is goed aangekomen op het juiste adres en snelle service

Snel,en goed gecommuniceerd

Prima, het was er heel snel en werd daarvoor goed ingelicht wanneer het zou aankomen. Maar ik ga toch liever naar de winkel zelf daar ze daar ook heel vriendelijk en behulpzaam zijn.

Heb een positieve ervaring met de bestelling en levering

Het enige 'negatieve' was het feit dat bepaalde artikelen niet op voorraad bleek te zijn en dat de levertermijn langer was dan aangegeven. Ik had de artikelen niet dringend nodig maar toch als het aangegeven is dat het op korte termijn kan geleverd worden ga ik daar wel van uit dat dit correcte informatie is. Groetjes Ariane

op tijd geleverd

het geleverde item werd op afgesproken tijd geleverd

Correct en op tijd

Positief

Een zeer snelle zorgvuldige efficiënte afhandeling van bestelling Tevens snel geleverd door orderbedrijf. Dank.

Was top

Mijn ervaring bij het bestellen bij handyman was zeer goed. Na 2 dagen stond mijn bestelling al aan de deur. Dus super snel.

Supersnelle en persoonlijke service.

Product paste volledig, vriendelijke service. Prijs kwaliteit is zeer goed!

Snel geleverd, perfecte communicatie.

Makkelijker kan het niet: duidelijke afspraken die nageleefd worden. Perfect !

Uitstekende service

Website prima overzichtelijk,snelle levering kwalitatieve materialen,ben zeer tevreden.

Correct / op alle vlak.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.