OK

magnifiek

Zeer snelle levering en correct

correcte service

Snelle levering, kwaliteitsproduct

Eerlijk, duidelijk, correct... ik ben fan!

Ik ben een digitale kluns. Toch ging deze bestelling heel vlot. Snelle levering. Tevreden klant!

Heb de wasballen voor wol bestelt. Deze werden snel verzonden en snel ontvangen ben tevreden.

snel besteld maar ook perfect en optijd gleverd

alles prima verlopen dank u

bestelling heel goed verlopen

Bestelling geplaatst en volgen de dag was de bestelling bij mij thuis tof dus

vlotte service

Vlotte en efficiënte service.

Super snelle levering van een vertrouwd product

Snel en vertrouwd, super handy man!

Stipt en correct

Uitstekende ervaring: duidelijke website, makkelijk in gebruik, goede communicatie en afhandeling van mijn bestelling, de bestelling zowel als de levering thuis.

gunstige ervaring bij bestelling en levering

op vrijdag besteld, en reeds maandagmiddag afgeleverd ! Goede en vlugge service waarvoor dank;

Razendsnel zelfs tijdens corona omstandigheden

Al verschillende keren iets besteld in 's anderendaags was het er al. Super!

Super!!!!!

Ik was aangenaam verrast door de super snelle levering zeker in deze tijd van covid-19!!! Ook de verpakking rond het produkt liet niet te wensen over. prima in orde!

Alles verliep correct.

Ik ken en koop al langer bij Handyman en ben daar echt tevreden over. Dit is mijn eerste ervaring met Handyman online en ik hier ook zeer tevreden over en zal klant blijven.

Perfect gelopen met B-post

Perfect en snel gelopen!

zeer goede service

super

Een hele goede service

Vandaag bestellen , morgen al in huis 👍

Snel correct

Perfecte levering

Het artikel was er snel, mooi ingepakt en discreet!

Bestelling en levering verliep heel vlot

Alles dik in orde bij deze bestelling en levering. Een aanrader

Supersnelle levering!Heel tevreden!

Zoals ik reeds hierboven vermelde:Tss bestel en levertijd bijna geen wachttijd.Super!

Snel, correct en hélemaal zoals verwacht. Top

Helemaal in orde, snel, goede kwaliteit

super

Besteld, en de dag erna geleverd. super snelle service

De eerste keer online. En zelfs met de Covid goed aangekomen. Dankjewel tot volgende keer

Artikels vlot online gevonden, en snel geleverd

Artikels vlot op de site kunnen terugvinden. Snel geleverd en gekregen wat ik verwacht had

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.