Zelfs in deze coronatijd was alles zeer snel geleverd, dikke merci

Zelfs in deze coronatijd was alles zeer snel geleverd, dikke merci

zeer goed

zeer goed en snel

Alles verliep eigenlijk perfect, zodat verdere commentaar alleen maar afbreuk kan doen aan dit oorde

Overbodig na het algemee oordeel

Zeer vlot

De website is duidelijk en ik kon mijn product makkelijk vinden. Het product is snel toegekomen. Alles was ok!

Product volledig binnen de verwachtingen en zeer snel geleverd.

duidelijke website, snelle levering !

zeer snelle levering zoals beloofd, handige en duidelijke website

Goede prijs/ kwaliteit , snelle en verzorgde levering top voor herhaling vatbaar

Zeer snelle levering

Het product voldoet aan de verwachtingen en in tijden van corona zeer snelle levering

Vlug en correct top

Heel goed en vlot

Wel misschien de QR code toevoegen voor een bankcontact betaling. Op deze manier kunnen we via payconic betalen.

Werkt perfect en snel geleverd we zijn er heel blij mee

juist product

een snelle levering en het product was goed verpakt

Professioneel correct, in één woord perfect 👌

In deze crisistijd werd mijn bestelling correct en binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Top!

Fantastische service !

Alles netjes geregeld : goede communicatie per mail, duidelijk verloop van de bestelling, Producten netjes en deskundig verpakt. Ik zal zeker nog online bestellen in de toekomst.

Aanrader

Bedankt voor de goede online service in deze moeilijke tijden. Ik moest nog wat verjaardagscadeaus kopen en ben blij dat ik gevonden heb wat op de lijst stond. En ruim op tijd.

Zeer snelle verzending en levering. Producten waren netjes verpakt. Ik ben heel tevreden!! Prijs/kwaliteit was heel goed!!

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.👍

Dik in orde.

Perfect verlopen

Perfect verlopen

alles prima in orde

Snelle verzending, goede producten, alles prima in orde

Gewoon professioneel en uiterst correct verlopen.

Ik heb me op geen enkel moment de bedenking gemaakt of dit wel goed kwam. Duidelijke website, nodige producten vlug gevonden, actie voor korting was ook duidelijk en niet mogelijk om verkeerd geïnterpreteerd te worden.

Bestellen, verloop van pakje onder weg en leveren zijn heel vlot verlopen. Was goed op de hoogte en was zoals gemaild de juiste dag van leveren top

super-service

super snelle levering en materiaal was zoals het moet zijn dikke duim voor de handy man

Aanrader

Altijd de beste service!!! Aanrader

Beste Julie , Handyman klantenservice. Uw team heeft me zeer goed geholpen . Mijn printer liet het zo maar afweten ....... Ik bestel de XL inkpatroon op vrijdag , 27 maart , en met het W.E. er tussen , heb ik de juist inkpatroon op maandag 30 maart , in de voormiddag ontvangen . Proficiat , en dit al in het begin van de corona periode.

Eerste bestelling niet ontvangen, ze hebben onmiddellijk een vervanging gestuurd 👍

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.