Goede service,mail gekregen dat bestelling binnen was gaan ophalen was voor batterijoplader voor dyson stofzuiger en vriendelijk personeel.

medewerkers onvoldoende inzet

De bestelling was al aangekomen maar lag gewoon in een doos zonder verdere verwerking. Ik had trouwens enkele uren daarvoor getelefoneerd maar kreeg niet eens antwoord. Er waren twee personen in de winkel aanwezig !!! Snel zijn jullie medewerkers niet echt.

snelle hulp

verkeerd onderdeel besteld, in winkel direct geholpen en werd de bestelling rechtgezet en verrekend. De volgende dag was het nieuw stuk al binnen en afgehaald. Vriendelijke en snelle bediening.

KORREKTE UITLEG EN VRIENDELIJKE, GEDULDIGE EN GOEDE SERVICE

KORREKTE UITLEG EN VRIENDELIJKE, GEDULDIGE EN GOEDE SERVICE

perfecte informatie en supersnelle levering

perfecte informatie en supersnelle levering

Handyman Morstel is altijd heel behulpzaam, correct en duidelijk. De bestelling was er al na 1 week terwijl ze hadden gezegd dat het misschien 4 weken kon duren, dus TOP :-)

goed,na drie dagen had ik het

Zeer tevreden.

Zeer vlotte, aangename verkoper. Ik werd snel en vriendelijk voortgeholpen.

Super!!

Heel vlotte bestelling en levering! Super content van.

correct

Vriendelijk en correct

snel geleverd, product zoals beschreven

mijn kruimeldief werkt terug perfect met een nieuw stofzakje

Danku mijn bestelling is in orde

Door een zeer goede aanpak van ons probleem zijn we goed en efficiënt geholpen geweest.

Zeer vriendelijke en snelle bediening !

Een bestelling geplaatst en de dag erna heb ik mijn product mogen afhalen. Kreeg zoals beloofd een mailtje dat mijn bestelling binnen was ! Ga zeker terug naar Handyman als ik nog eens iets nodig heb . Zeer tevreden

Zeer goede service!!!

Handyman is een "must" in elke stad !

Beschrijving van het nodige product tel. doorgegeven Bestelling bevestigd per e-mail Binnen de week bericht om bestelling op te halen Perfecte timing.

zeer eficient

Goede service, uitgebreid gamma, vriendelijk bediening.

prima en zeer vriendelijke bediening TOP !!

prima een zeer vriendelijke bediening !!TOP

Kennis en hulp van mensen met ervaring.

Daar het voor een heel oud toestel was kon het juiste onderdeel niet meer bezorgd worden. Maar ik ben wel geholpen mits een kleine aanpassing van het onderdeel. In de winkel heeft men mij verwittigd dat het onderdeel niet juist was en mocht ik het terugbezorgen alles het niet paste.

Goede service en vriendelijk personeel

Zeer vlot en vriendelijk

Vriendelijke bediening en rap geholpen A+++

Fantastisch!

De site is heel overzichtelijk en je vindt er zeker en vast wat je zoekt. Je kan zelf de dag van levering kiezen wat heel gemakkelijk is😊. Snelle verzending! Met ander woorden, super goede service!!

score zegt 10: uitstekend en ik voeg toe uitstekend

uitstekend en vlot

Gemakkelijk, snel, kan niet beter.

Gemakkelijk, snel, kan niet beter.

alles is correct verlopen binnen afgesproken termijn

Voor het weekend besteld,verkoper heeft medegedeeld bij bestelling dat het drie werkdagen zou duren, dinsdag al bericht dat het product geleverd was. Zodoende is alles zeer goed verlopen . Perfect tevreden.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.