Alles ging vlot ,zeer vriendelijk !

Dank voor de snelle oplossing.

Topservice!!

Tijdige correcte levering. Communicatie over je bestelling zoals het hoort. Niets op aan te merken.

Alles was ok en op tijd geleverd

Alles ok en op tijd geleverd. Het gewenste onderdeel zoeken was wel iets moeilijker maar wel gelukt na wat verder zoeken.

Positief en correct geholpen

Bestelling lag klaar. Goed geholpen door winkelbediende. Positief.

Behulpzaam, vriendelijk kan niet beter

Zoals altijd heel vriendelijk en doet alles voor U te helpen. Ben al jaren tevreden. Doe zo voort

100% tevreden

goede interactie via mail voor de bestelling, het opvolgen en wanneer ik mocht komen afhalen

Kennis van zaken!

Aangename ontvangst en attentvolle en correcte verkoper!

Handyman staat voor een snelle levering !

Een Kenwood flexiklopper is binnen de beloofde termijn gratis en keurig afgeleverd in de vestiging Handyman Antwerpen Grand bazar Shopping. Ik ben bovendien op de hoogte gehouden van het verloop van de zending !

Prima service!

Het aangeschafte product voldoet volkomen aan mijn verwachtingen. Ik werd prima geholpen en zal in de toekomst nog wel es binnenwippen! M.a.w. de Handyman Can!!

zo moeste er meer winkels zijn

Efficiente raad, alles verloopt zoals voorzien. in de winkel schoten werd ik bediend door zeer hoffelijke man, die zijn vak kent. Dat is nog eens leuk.

Perfect! Alles verlopen zoals beloofd

Snel en ales tip top

Perfecte service

Alles verliep prima

Nadat ik van thuis uit een bestelling had gedaan kon ik deze afhalen in de winkel. Daar gekomen gezien dat mes te groot was, ondanks juiste gegevens opgegeven. Verkoper raadde mij aan om de bestelling te plaatsen in de winkel, vermits ze over een ruimere inventaris beschikken. Ik heb dat dan ook gedaan en na een korte tijd ben ik ook het juiste mesje kunnen gaan halen in de winkel, bedankt voor de servies aan de winkelier in de winkel van Gent.

VLOT

Na ingeven nodige info; alles vlot verlopen en" good old winkel"bezoek mogelijkheid !!

Vlotte afwikkeling van de bestelling

Materiaal tijdig geleverd in Handyman winkel. Echter na afhaling stuurde Bpost nog een mail dat het pakje nog niet was overhandigd door Handyman aan Bpost. Het proces om een webbestelling te laten leveren in een Handyman winkel is wat vreemd, waarom wordt dit niet intern afgehandeld door Handyman?

heel goed

snelle levering en supervriendelijk personeel in de winkel in shopping wijnegem

Onverbeterbaar!

De middag na de bestelling lag het pakje reeds klaar in het gevraagde afhaalpunt. Precies het gevraagde vervangstuk van mijn SEB Actifry. Ik kon dit zelf vlot monteren, zodat het toestel, dat ik meende te moeten liquideren, als nieuw oogt! Bij het hele verwerkingsproces kon ik mijn ogen niet geloven hoe nauwkeurig ik via e-mail blijvend op de hoogte werd gehouden...

Eerste levering extreem snel

Bizonder verbaasd dat een deel van de bestelling geschat op 14 dagen levertijd binnen de 48 uur beschikbaar was

Duidelijke bestelling en levering

Pakketje werd perfect geleverd. Besteld voor 17:30, dag wel niet dag erna geleverd zoals website vertelt. Echter voor mij was dit geen probleem!

Ik vind jullie klantenservice perfect.

Ik had een wisselstuk nodig voor mijn Philips scheertoestel. Ik had de info voor het wisselstuk gekregen van het Philips service center en me naar Handyman had doorgestuurd. Heb ik dus bij jullie besteld maar spijtig genoeg was het niet wat ik nodig had. Jullie medewerker in Gent heeft dan met mijn scheertoestel naast zich op de pc zitten zoeken en me het nr. van het onderdeel dat ik nodig heb doorgegeven. Hij heeft me ook mijn betaling cash terugbetaald, waarvoor dank. Ik vind jullie klantenservice dus perfect. Nogmaals bedankt

positief en correct door zeer vriendelijke en professionele contacten, snelle levering!

Heel tevreden.

Ik ben zeer tevreden van de winkel in Mortsel, dat meisje dat daar werkt is super. Zo behulpzaam en vriendelijk en ze snapt ook direct waar ik het over heb.

alles is prima verlopen

Zeer vriendelijk onthaal. Bestelling geplaatst zonder probleem. Binnen de week bericht ontvangen dat de bestelling binnen was. Prima service, dat kom je niet alle dagen tegen.

Uiterst tevreden

Ben vlug geholpen geweest en ben zeker te vreden omdat ze het juist advies geven.

Snelle, vriendelijke bediening

Zonder te moeten wachten, geen vooraf betaling en beter koop dan elders

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.