Altijd een plezier om in zo'n klantvriendelijke winkel te komen!

Vriendelijk, behulpzaam, en snelle levering. Prijs/kwaliteit gewoon de beste!

Besteltijd duurt lang

Mijn bestelling heeft lang op zich moeten wachten. De bestelling werd doorgegeven in de winkel midden december 2019 en ik heb pas vorige week zaterdag 08/02/2020 mijn bestelling kunnen ophalen.

Aanrader

Artikelen die niet op stock lagen werden dezelfde dag nog besteld. 2 dagen later waren ze reeds ter beschikking en hebben we ze kunnen ophalen. Prima service. Op naar de volgende bestelling.

uitervaring weten wij dat alles pico-bello verloopt

komen regelmatig in Handyman voor filterpatronen en eventuele nieuwe onderdelen voor stofzuigers, waaronder stof zakken, enz.

Vriendelijke top bediening

Vriendelijke bediening, opgezocht op pc , juiste bestelling,na enkele dagen al binnen, super

Uitstekende service

Voor mij was deze dienst onbekend en ben een supporter geworden.

Verwarrende situatie.

Ik was eerst langst gegaan om te vragen of ze dit op voorraad hadden. Super vriendelijke verkoper zei dat dit niet ht geval was en zei dat hij ht kon bestellen of ik ht zelf kon bestellen. Dat ik dit liet leveren in de winkel gratis was. Dus ik ben thuis gekomen en heb direct online besteld en betaald en kreeg direct mail terug dat ik ht kon afhalen in mijn winkel. Wat dus ni kon?! Ik nr winkel, geen product, vriendelijke verkoper heeft ht dan besteld en na paar dagen was ht er. Eind goed al goed. Als verkoper, shopping wijnegem, niet zo vriendelijk was geweest had ik anders mijn geld terug gevraagd

XXXXX

Ik beveel Handyman ten zeerste aan, heel klantvriendelijk, en zelfs wanneer een artikel verkeerd zou geleverd zijn door de klantendienst, wat menselijk is, dan wordt het bestelde produkt toch heel snel accuraat geleverd zonder meerkost Dus ik geef 5 sterren aan Handyman

Bekwame en vriendelijke bediening.

Een bekwame en vriendelijke bediening. Snelle leveringstijd.

Correcte levering en juist product

Heel tevreden! Dank u Handyman!

Topservice

Pistoolgreep voor onze Miele stofzuiger aangekocht. Weliswaar niet van Miele zelf. Goede kwaliteit voor weinig geld! Werkt perfect! Snelle levering. Kortom zeer tevreden!

Het is er altijd uitstekend.

Wanneer men iets vraagt kom je steeds met het juiste artikel buiten.

Mijn bestelling was tijdig in voorraad

Ik heb in het verleden nog nooit problemen gehad met Handyman. De meeste artikelen zijn in voorraad en bij een speciale vraag doen ze steeds hun uiterste best om moeilijk te verkrijgen artikelen alsnog te kunnen leveren.

Super service

zeer tevreden van de snelle service. Vriendelijke en behulpzame verkoper

Fantastische telefonisch hulp!

Ik wist niet of je bij Handyman een nieuwe filter voor mij droogkast verkochten. Dus ik een mailtje naar Handyman Hoboken gestuurd. Enkele uurtjes later had ik al reactie met enkele vragen en welke nummers zij juist nodig hadden, vooral op wélke plaats ik deze vond. Foto en afmetingen erbij of het dat wel was wat ik zocht. Meteen enthousiast, de foto de juiste afbeelding. Dus nummer opgeschreven, (niks zoeken meer, enkel opschrijven)en besteld. Een paar uurtjes later is er een account aangemaakt op mijn naam en zie ik daarin mijn bestelling staan + 3 dagen na bestelling binnen bij Handyman Hoboken. Zelfde dag nog mailtje uit Hoboken. Dat de filter besteld was en dat die vanaf donderdag zou binnen zijn bij hen. En dit was zo. Super Service zeg nu zelf !!!!

Alles prima verlopen

Goed!

Snelle hulp, correcte bediening, klantvriendelijk.

Vriendelijk telefonisch contact met snel gewenst resultaat om vervangstukken te bekomen. Klantvriendelijk bij ophalen van reserveonderdelen. Zeker aan te raden.

behulp zaam en met een lach

zo een winkel zou er meer moeten zijn daar is niets tegen hun goesting

Top service!!!

Na een niet gelukt aankoop op andere site, ik kwam bij Handyman. Duidelijk omschrijving van het product, volgende dag al in huis, filter past perfect😊 Dankuwel voor een fijne ervaring en tot ziens!

Snelle levering en goedkoop

De volgende dag al geleverd. Prijs was veel goedkoper dan elders.

Snelle reactie met duidelijke informatie.

Een vraag; een antwoord. Een bestelling; een bevestiging. Een bericht dat het klaar ligt; ik kan weer verder!

Heel goed geholpen super vriendelijke man

Artiekel ook goed .tof dat de mail gestuurd word als bestelling er is

Vlugge levering

Filter stofzuiger besteld na 2 dagen bericht dat in winkel lag goede service. Bedankt

Levering na bestelling online liep mis

Ik bestelde online een lampje voor een oude microgolfoven. De bestelling op zich verliep zoals bij elke webshop. Ik zag dat de lamp in stock was in de winkel in Sint-Niklaas. Ik belde de winkel en vernam dat er inderdaad 1 lamp in stock was, maar dat deze gereserveerd was. Ik kreeg kort na mijn bestelling een mail dat ik mijn bestelde lamp kon ophalen in de winkel. Toen ik in de winkel aankwam, bleek mijn bestelling nog niet in de winkel te zijn. Dit gebeurde twee keer. De lamp die in de winkel in stock was en gereserveerd voor een andere klant, zorgde blijkbaar voor het effect dat ik mails kreeg dat mijn bestelling was toegekomen. In de winkel vernam ik dat het probleem zou aanhouden zolang de gereserveerde lamp niet zou worden opgehaald. Het vriendelijke winkelpersoneel heeft mij uiteindelijk goed geholpen. De lamp werd door hen opnieuw besteld met levering aan huis. Ter compensatie voor wat mis was gelopen met mijn bestelling, diende ik de leveringskost niet te betalen. Over de service in de winkel heb ik bijgevolg geen klagen.

snel en goed geleverd,goed zo.

Voor de eerste keer besteld bij Handyman,duidelijke omschrijving en foto's van accessoires,makkelijk om juiste onderdeel te vinden. Bestelling en levering zeer vlot verlopen.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.