Hopeloos op zoek naar een wisselstuk ? Handyman weet het voor jou te vinden.

Ik dacht niet nog een wisselstuk te vinden voor een dampkap met al vele jaren op de teller. Bij handyman vond ik wat ik nodig had, gewoon door het merk en model op te geven.

Zeer correcte en vlugge levering!

De juiste producten werden geleverd met nog een kleine attentie erbij.

zeer goede ervaring

vriendelijke bediening, tijdige afhandeling van de bestelling.

Goed geholpen

Goed tot zeer goed

Mijn eerste bestelling was er vlugger dan ik had verwacht, deman bij handyman is een bekwaam en behulpzaam iemand , zeer beleefd ook en geeft genoeg informatie over alles beantwoord ook alle vragen en neemt er tijd voor een pluimpje voor hem Ik heb een 2de bestelling geplaats ditmaal via internet om nog dezelfde glazen kan te bestellen maar heb nog geen nieuws gehad dat ik die kan komen afhalen was zelfde type en nummer Ik ga handy man zeker aanbevelen aan familie en kennissen

Bestelling is goed en correct verlopen.

Bestelling is vlug geleverd en correct.

Super service!

Duidelijk, correct, op tijd geleverd, goed verpakt, persoonlijk bedankkaartje.

top

bestelling gemaakt , na 2a3 dagen leverbaar . Bericht gekregen dat produkt binnen was binnen de afgesproken tijd . In de winkel vlot en vriendelijk bediend . Prima. Bedankt

Correct en snel

De levering van mijn bestelling is correct en snel verlopen, inclusief de e-mail over de beschikbaarheid en de verpakking van het materiaal. Zal volgende keer opnieuw Handyman raadplegen.

waterreservoir senseo

- beetje twijfelachtig of ik het juiste had besteld. - past perfect. - eenvoudig te bestellen - snel beschikbaar in de winkel - en we drinken nu terug koffie alsof we een nieuw machine hebben.

perfecte service

alle beloftes goed nagekomen...... perfect

Zeer Handy om te kunnen rekenen op jullie inderdelenkennis en -diensten!!!

Online geen bestelling kunnen plaatsen wegens het blijkbaar verplicht in te vullen van een Btw-nummer. Ik geraakte hier niet voorbij. Dan maar gebeld naar algemeen nummer vermeld op de website... deze bleek niet beschikbaar. Allemaal nogal moeizaam dus... tot ik contact opnam met de lokale dealer... deze Handyman heeft mij fantastisch geholpen!!! De kracht van een individu... een persoon die klantvriendelijkheid nog kent! Samen gezocht naar het juiste onderdeel, want dit bleek ook minder vanzelfsprekend... maar dus het juiste gevonden... besteld en gaan afhalen in de shop te Schoten, zodat even konden vergelijken en zeker zijn... TOP service... zeer correct qua prijs... ik heb me daar dan nog geïnformeerd rond de inktpatronen welke ik dan ook maar gelijk van het huismerk heb meegenomen... daar ben ik nog benieuwd naar... maar als dit zo blijkt te zijn van kwaliteit als het ervaren verhaal tot nu toe... dan ben ik een blij mens!!! 😊

PERFECTE PRODUCTEN EN UITERST SNEL GELEVERD

Ik vond meteen het onderdeel dat ik nodig had op de site, bestellen gaat heel simpel en de dag erna al geleverd . Ik raad Handyman zeker aan voor wie een onderdeel snel nodig heeft en zal er zeker nog terug komen zogauw ik wat nodig heb in de toekomst.

vlug besteld, betaald en geleverd

handyman aan te raden bedrijf

Fijne verkopers!

Zowel de verkoper die mijn bestelling registreerde, als de verkoper die er was toen ik mijn bestelling kwam afhalen, waren heel vriendelijk. Ook was er goede communicatie per mail ivm beschikbaarheid van mijn koolstoffilters.

Eens temeer een tevreden klant !

Mijn tevredenheid gaat uit naar de winkel Handyman te Schoten ( Carrefour). Een uitermate vriendelijke uitbater is steeds bereid om me te helpen in mijn zoektocht naar bepaalde onderdelen.

top!

ik ben zeer goed geholpen

Deftig en corect met snelle hulp en een pasent email

Kwam met een speciale vraag on oplader. Werd vriendelijk en rustig geholpen. Kwam de vraag om men email. Voor ik het wist stond men bestelling op vraag. Nog geen dag later kreeg ik men email Al's ik het mocht afhalen. Ging naar de winkel en liet men email zien. En het was direct de juiste oplader. En hij werkt.en is nieuw,due degelijk brand vijlig. Dank je handyman

fantastisch

heel vriendelijk en hééél tevreden en juiste artikel besteld ja een leuke ervaring en goede begeleiding zeker voor herhaling vatbaar en alles dat we besteld hebben paste heel goed een dikke duim voor Handyman groenplaats in de shopping beneden verdieping!!

Geduld wordt beloont.

Voor mijn bestelling een nieuw stuk voor mijn nespresso. Kon je niet onmiddellijk bestellen via website. Je moest de vraag stellen. Ik kreeg de dag erna antwoord. Het stuk is besteld en zal binnen kort geleverd worden. Maar kort daarna kreeg ik mail dat ik even geduld moest hebben want stuk wordt pas 14 dagen erna geleverd aan ons centraal magazijn. Dus heb stuk ontvangen. Kost mij maar 3 euro ipv 10 euro bij andere webshops aangezien geen verzending moet betalen. Dus wachten loont.

Behulpzaam vriendelijk ontvangst alles perfect verlopen

Behulpzaam vriendelijke verkoper alles perfect verlopen .

correct en snel

Ik bestelde een stroomkabel voor mijn vrij nieuwe teppanyakiplaat, want die was achtergebleven in de scouts bij laatste gebruik, en onvindbaar. We hebben intussen al weer gezellig aan tafel gezeten met een perfect werkende plaat ! De bestelling, opvolging, betaling en levering zijn duidelijk en vlot.

prachtige service

snel correct geleverd

Snelle en prima levering

Duidelijke homepage. Alles snel gevonden. Product was oké.

vlot en vriendelijk

behulpzaam

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.