goede service

klantvriendelijk en goede service doe zo voort grts gilbert

Heel goed, goed verpakt en niks gebroken

gevonden wat ik al land zocht

overal gezocht naar een waterreservoir voor mijn Philips stoomstrijkijzer niet gevonden zelfs niet bij philips maar bij u wel

Makkelijk te vinden op web site en goede levering.

Goed afgewerkt.

Alles heel goe verlopen

heel behulpzame en vriendelijke verkoper!!

heel behulpzaam en goede uitleg gekregen, en ook heel vriendelijk

Heel tevreden

Mijn ervaring is dat ze klantvriendelijk zijn en de bestelling er heel vlug was

Besteld en snel geleverd!

Snel en accuraat

Na maanden zoeken links en rechts en uitproberen van stofzuigerzakken allerhande, eindelijk op de website van Handyman terecht gekomen en na enkele klikken lagen 24u later de juiste zakken in onze "bus"

Perfecte informatie en perfecte afwerking van bestelling

Vriendelijke dame in de winkel

Mijn eerste bestelling bij Handyman.be is schitterend verlopen.

Prima communicatie en beloofde besteldatum werd perfect nagekomen. Het geleverde product functioneert perfect.

Vriendelijk en supersnelle afhandeling. Zeer aangename ervaring!

Zeer vriendelijke en snelle service. Aangename ervaring!

Deskundigen geholpen en goede service

Vlotte bestelling.

Voorwerp was niet op voorraad, maar vlot besteld. Enkele dagen later al bericht dat het op me lag te wachten in de winkel.

Een heel vriendelijke verkoper, heel goede begeleiding met het zoeken naar het juiste product, bestelling was snel en goed geplaatst, de opvolging van de levering was heel goed, bij afhaling in de winkel heel goede service

Uitstekend.

Zeer vlotte bestelling. Werd zelfs eerder geleverd dan initieel aangegeven. Mooi op tijd steeds info via mail over de status en die klopte ook geheel met de werkelijkheid.

prima service

goede communicatie en vertrouwen

zeer goed

ik heb geen hinder ondervonden dus alles dik in orde

Alles goed verlopen zonder probleem

Spijtig heb ik de verkeerde bakplaat besteld en moet ik die ik ontvangen heb terug sturen

Is prima verlopen

Ik had de gegevens van de vorige keer bijgehouden zo moest er niet worden gezocht achter bestelnummer en ging dit vlot .verkoper in de winkel is supper vriendelijk.

Zeer klantvriendelijk en een vlotte service. Mijn complimenten daarvoor.

Zeer klantvriendelijk en een vlotte service. Mijn complimenten daarvoor.

Gisteren besteld en vandaag in huis.

Supersnel in huis ism met Bpost!! Velen beloven het maar weinigen kunnen het echt waarmaken.

VLOT EN CORRECT !

Had een speciale borstel voor stofzuiger nodig (niet op voorraad). Besteld en al betaald samen met mijn aangekochte stofzuigerzakken. Ze gingen een mail sturen als mijn bestelling binnen zou zijn. 2 dagen later kreeg ik een mail. Bestelling gaan afhalen... Het was een zéér vriendelijke en gedienstige dame die me bediende in de winkel te Mortsel!!!

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.