Vriendelijk bediening.

Zo vlot en eerlijk.

Goede opvolging,en juiste feed back.

Zeer efficiënt.

Mijn bestelling en levering zijn zeer vlot verlopen. Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en juist geregeld, binnen de dag was mijn product in de winkel

Vriendelijk en behulpzaam personeel, alles perfect geregeld. Binnen de dag was mijn product in de winkel

Snelle levering.

In de namiddag besteld, de dag daarop om 10h stond de besteldienst voor de deur.

TOP

Zelfs een artikel dat die op de webwinkel staat er er zsm opgezet zodat het kon aangekocht. 2 dagen later geleverd. Top service Koen

Zeer vlugge en juiste bestelling

Op tijd afgeleverd zoals afgesproken.

Prima service. bekwaam en vriendelijk en behulpzaam personeel

Te duur

Het stuk dat ik bij jullie gekocht heb , heb ik nadien op internet gezien en was 4 x goedkoper. Heel simpel de faktuur dat op de plastieken zak vastzat werd waar de prijs opstond uitgecheurd. Dus zal het de laatste keer zijn dat ik iets bij jullie koop. En door zoveel duurder te zijn dan op internet, gaan jullie wenen want weldra hebben jullie geen werk meer.

Correcte en vlugge levering!

Correcte en vlugge levering!

Vlotte service maar in toekomst toch beter eerst prijs vergelijken !

Ik bestelde en verkreeg ook een 'snaarwieltje' van een Zanussi - droogkast. De zeer vriendelijke verkoper van Handyman - Schoten schrok bij tijdens de bestelling zelf van de kostprijs van het onderdeeltje, dat 61 euro kostte. Ik deed na mijn bestelling zelf enig opzoekingswerk en stelde daarbij vast dat ik het onderdeel zelf via internet had kunnen bestellen voor de kostprijs van 37.99 euro ... Niettegenstaande op korte tijd en op correcte wijze het gevraagde onderdeeltje bij Handyman bekomen.

alles ok

Goedkoop, snel en juist.

Direct en goed geholpen

Vriendelijke winkelbediende die mij direct met de nodige kennis heeft verdergeholpen

Bestelling moeilijk te vinden oplaadbare batterijen

Even binnen springen bij handyman om een type oplaadbare batterijen te bestellen die niet zo frequent gebruikt worden.... in een handomdraai gevonden en enkele dagen later al mailtje gekregen dat ze in de winkel klaar lagen. Snelle en prima service!

Spijtig dat de winkel verdwijnt in Turnhout

Heb altijd een goed contract gehad met de gerant van de winkel te Turnhout, een heel lieve dame en heel behulpzaam.

Vriendelijk en behulpzaam

Aan de mensen van Handycam zal het niet liggen. Die zijn vriendelijk en behulpzaam genoeg. Maar helaas de fabrikanten van elektronicaonderdelen denken dat al hun klanten alwetend zijn en dus vinden ze het niet nodig om enige handleidingen of toelichtingen bij hun producten te steken met als gevolg dat ik niet weet en ook niet kan achterhalen waarom de stekker die ik bestelde niet werkt. Uiteindelijk is het dus weggesmeten geld.

Super vlot

In de winkel info gevraagd, thuis het model gaan checken, deze info doorgemaild naar de winkel, ik kreeg diezelfde dag nog een bevestiging en 2 dagen later kreeg ik een mail dat het was aangekomen. Dus 3 dagen later konden we al terug wassen met de wasmachine. TOP-service. Ook heel vriendelijk! Bij Handyman zijn ze altijd heel behulpzaam.

Perfect 👌

Zeer correcte opvolging en naservice!

Perfecte levering

Probleem met handgreep Dyson stofzuiger. Volgens de website van Dyson was het stuk voorlopig niet beschikbaar. Dankzij Handyman kon ik het drie dagen later al komen afhalen.

perfect verlopen, snel geleverd

Rond de middag men bestelling geplaatst, ondanks dat het veel later kon geleverd worden in het afhaalpunt, lag het al klaar de dag later. Snelle levering, niets op aan te merken.

Bestelling bij Handyman en geleverd door Bepost is rimpelloos en vlug verlopen.

Ik ben zeer tevreden over de juiste en snelle levering van mijn frituurmandje bij Handyman.

Vriendelijk onthaal en bestelling werd vlug geleverd

Het gevraagde artikel werd direct gevonden en was op 2 dagen ter beschikking voor afhalen.

Alles voor 100% naar wens verlopen. Heel vlotte service.

Hell vlotte afhandeling van de bestelling. Vriendelijke bediening in het afhaalpunt. Voor herhaling vatbaar.

Perfect verlopen

Super vriendelijk en super vlot verlopen. Wij hadden thuis opgezocht wat we nodig hadden maar de medewerker wou zeker zijn en nam daarom de tijd om het toetseltypenummer te dubbelchecken om zeker geen fout product te bestellen.

Snelle deskundige hulp, juiste professionele informatie, perfecte opvolging en afhandeling.

Ik had een speciaal soort filter voor stofzuiger nodig. Ik had zelf al eens op internet gezocht maar niet direct de juiste gevonden. Bij Handyman had men deze vrij snel gevonden en binnen de drie dagen was de levering zoals afgesproken aan de juiste prijs die was afgesproken. Prima en professionele hulp waarvoor dank.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.