correcte levering van het correcte product

Toen levering via de winkel van Turnhout niet mogelijk leek, werd een acceptabel alternatief voorgesteld. Snelle en correcte afhandeling.

gewoon goed

duidelijke info,snelle en correcte levering

FormiDastisch

Het VERBAASD me telkens weer dat Jullie me STEEDS verder helpen...het is jaren geleden begonnen met m'n droogkast met klein warmteregelaartje , ik leg dat op d'n toog met het gedacht dat gaat hier niet lukken, meneer de Handyman himself kijkt ernaar en zegt : " Ha dat is nummer zoveel ! " gaat naar achter en komt met het NIEUWE wisselstukje terug... Ik heb dat verhaal al tegen zóveel mensen vertelt...TopTopTop Groentjes Frank uit het verre Berendrecht

TOP service

Ik ben zeer tevreden over de service en de levertijd. Ik raad het iedereen aan. Top service.

middelmatig

Vlotte bestellingsprocedure, bij het afhalen i.d. winkel heb ik 40 min. moeten wachten voor een gesloten deur. Op de offic. openingsuren i.d.etalage werd daar geen gewag van gemaakt; enkel d.m.v. een zelfgemaakt velletje papier.

vlotte en vriendelijke service en levering waarvoor dank!

Verkoper nam de tijd om opzoekingswerk te doen, klantvriendelijk!

super

bestellen en betalen gingen van een leien dakje. de levering ging nog beter.

Snel en juist geleverd

Als het goed is is het goed! 😁

Correcte informatie, prijs, levering.

Alles prima.

Na bestelling de volgende dag al het onderdeel in huis, waardoor mijn koffiezetapparaat weer mee kan

Fantastisch!

Levertermijn niet nagekomen

Slecht

super content

Snelle sevice

Top ervaring

Wij werden zonder enige problemen voldoende geholpen en geïnformeerd met de GLIMLACH BEDANKT GREET

Gemakkelijk en verzorgd

Tevreden klant !

echt precies de hulp ik nodig had van bekwaan persoon

mocht het iets zijn je niet zeker ben ga er en vraag er word hulp verleent :)

Correcte vriendelijke afhandeling, ondanks misverstand bij onlinebestelling.

Ik zocht een vervanging van het kneedmechanisme en de kuip voor m’n defecte broodbakmachine Panasonic. Op de website dacht ik die bestelling geplaatst te hebben, maar met verbazing werd enkel de as geleverd. Die kon ik niet zelf monteren omdat ik een van de drie bevestigingsschroeven niet los kreeg. Dus zat er mij niets anders op dan bijkomend de kuip te bestellen via de site. Bij deze levering bleek de kuip en de as en de mengarm samen te zitten, net wat ik zocht. Verkoper Giel in Gent ging op mijn zorg in en ik kon de eerste bestelling terugbrengen, wat ik ook deed. Da’s correct handelen! Toch meegeven dat de website onduidelijk was voor mij, anders had zich deze verwarring niet voorgedaan.

als je iets nodig hebt ga dan eerst naar Handyman

je wordt er steeds vriendelijk bediend, en het personeel is zeer behulpzaam

Makkelijke website en snelle levering

Ik was al een tijd op zoek naar stofzuigerzakken. Moeilijk te vinden tot handyman. Hier kon ik makkelijk zoeken en had ik ze snel gevonden.

Vlotte bediening, Goede uitleg

Vriendelijk personeel

Vriendelijke bediening,bestelling werd zeer vlug en correct uitgevoerd

Al wat ik al ooit gekocht heb bij Handyman verliep prima, en als ik nog eens iets nodig heb dan sta ik daar weer , Bedankt Handyman

Alles dik in orde. Geen problemen. Zelf in winkel in Hasselt geweest.

Kortom : goed. Geen problemen. Zelf in winkel in hasselt geweest

fantastisch

snel en vriendelijk geholpen, moest zelfs geen voorschot betalen,

Goede uitleg en zeer snelle dienst

alles was ok dank u

de bestelling was perfect in orde waarvoor dank

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.