Ronduit een tegenvaller !

De bestelling is correct en zoals gepland verlopen . Maar bij het openen van de bestelling bleek de kneedhaak niet nieuw,beschadigd en met nog deegrest in de kneedhaak !!???? Gelukkig werd dit zonder problemen rechtgezet en heb ik een NIEUWE kneedhaak gekregen !! Ik stel me wel de vraag hoe zoiets mogelijk is ???

heel vriendelijk!!

heel vriendelijke bediening met de nodige uitleg over het produkt, ook de kortingen die je krijgt als je de oude inkt binnen brengt! Fijn , dat ik per mail op de hoogte werd gebracht wanneer bestelling aan gekomen was. bestelling ook vlot verlopen!! doet goed zo een winkel in de buurt te hebben!! Miriam Steels

correcte en vlotte levering

het bestelde product voldeed aan de verwachtingen, werd snel geleverd, kortom een tevreden klant!

Onze bestelling is perfect verlopen

We werden vriendelijk onthaald en onze bestelling is perfect en vlug verlopen. Echt top en zeer klantvriendelijk.

Vlotte service

Snel en goed geholpen

Vlotte sympathieke bediening snelle levering

onberispelijke service

onberispelijke service

Niet tevreden

De bestelling was wel snel in het verkooppunt toegekomen en ik werd hiervan correct op de hoogte gebracht. Helaas de accu werkt niet naar verwachting. Hij verliest zijn lading reeds volledig na +-22u gebruik. Dit terwijl ik toch maar maximum 15 minuten heb getelefoneerd tijdens die periode. Wat doe ik? Omruilen? Bij voorbaat dank voor uw antwoord Omer De Witte.

MIJN BESTELLING BIJ HANDYMAN IS PRIMA VERLOPEN

DE ONVINDBARE STOFZUIGERZAKKEN HEB IK TOCH GEVONDEN BIJ HANDYMAN EN ZE PASSEN VOLLEDIG NAAR MIJN ZIN...OKEEEE!!!

Zeer goede ervaring

Zeer vriendelijke verkoper te Merksem en alles snel geleverd !

Alles perfect verloten.

Top.

Zeer positief

Bestelling gedaan van een inktcassette en 2 dagen nadien reeds een e-mail om te melden dat hij was aangekomen. Ook altijd zeer vriendelijke ontvangst

top

alles prima verlopen zowel in de winkel als nadien de e-mails en de levering

Ben heel tevreden en goed bediend

Vlotte en juiste afhandeling , super !!!!

vlotte afhandeling

Korekt en vriendelijk ontvangen.

Zal nog meer bestellen bij handyman .

Super tevreden!

Ik had een aandrinfriem nodig voor mijn droogkast, wat onwennig legde ik mijn probleem uit. De welbespraakte verkoopster aan de telefoon gaf me de nodige uitleg, belde me op het afgesproken uur terug. Zeer behulpzaam en correct. De juiste riem ontvangen enmijn droogkast kan terug drasien. ik ben een zeer tevreden klant!

Zeer vriendelijke bediening gehad.

Zeer vlotte bediening met vriendelijkheid, en als het product dat je moet hebben niet in stock meer is in de winkel, dan heb je het een dag of 2 later, en krijg je sowieso een bericht van de winkel.

zeer goede service

Reeds verschillende zaken zonder probleem gekocht welke bij de oorspronkelijke fabrikant niet kunnen verkregen worden; Proficiat voor de snelle service!

Prima en correcte service. Een aanrader!

Het was onze eerste bestelling bij Handyman. Zeer tevreden over de afhandeling en levering!

snelle service, kon niet beter

ik moest bij Krefel 14 wachten op mijn bestelling. Bij jullie 2 dagen. Was snel beslist!

Perfecte service en goede communicatie!

Perfecte service en goede communicatie over bestelling en tracking van de bestelling. Een voorbeeld voor velen !

storend

Patronen niet in huis. Dus besteld. Krijg wanneer in thuiskom bericht: zijn in stock, u kan ze afhalen. De volgende dag gaf men de fout toe. Klein stapje, toch nog met een goede afloop.

wat beloofd was op de webside is ook zo perfect verlopen

alles prima ok

snelle levering, goede prijs, vriendelijke service

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.