uitstekende service

ik ben steeds tevreden over de service van Handyman ,gemakkelijk als je weinig tijd hebt om te winkelen, bestellen en binnen de beloofde termijn ligt het bij u thuis.

Beste service ooit!

Onze ervaring met Handyman.be was fantastisch. De beste service die we ooit hebben gehad. Heel goede prijs/kwaliteit! Perfecte omschrijving van de producten die we nodig hadden. Supersnelle levering en een gepersonaliseerd berichtje in de doos. Voor mij is dit echt het toonbeeld van hoe elk bedrijf zou moeten omgaan met zijn klanten. Ik ben heel tevreden en zal zeker blijven kopen bij Handyman.be. Top service!! Bedankt!

Snelle en vrindelijke service

Besteld,snel geleverd en zeer vriendelijk personeel in de winkel in Hasselt.Fijn dat men het kan en mag terug brengen als het niet past met evt geld terug!

Perfect afgehandeld

Perfect afgehandeld

Ontzettend goed

Voor de eerste keer Handyman benaderd Werden zeer goed geholpen Niets was te veel Er werd zelfs naar een andere oplossing gezocht en werden keurig terug gebeld Helaas was er meer aan de hand met de machine en kon deze niet meer gerepareerd worden Nadelig voor ons dus Handyman een aanrader Goede service en snelle levering Ga zo door Wim Plokker

Perfecte levering. Snel en volledig

Supersnelle levering.

Zeer goed verlopen

Alles zeer vlot verlopen dank u zal uw diensten nog gebruiken en promoten🚐🚐

Alles is perfect verlopen zoals verteld; er word gezegt wanneer je je bestelling gaat krijgen en dat is ook zo gebeurt het is duidelijk.

zeer goed en korrect

maandag besteld en dinsdag al geleverd in verkoopspunt van Handyman in shoppingscentrum te st.niklaas. dat noem ik service tegenover de klant.ben heel tevreden .

Snelle en correcte service!

Naast een perfecte service werd ik bij het afhalen van de bestelling erg vriendelijk onthaald. De grootte van de bestelling is niet van belang om een fijne service te krijgen.

Uitstekend!!

Mijn bestelling was op tijd.Vriendelijke bediening!

Alles heel vlot verlopen

De bestelling bij de verkoopster in de winkel, Lange Munt. De verwittiging dat de bestelling al na 3 dagen binnen was in de winkel. En de afhaling. Alles perfect

altijd correct

Bestelling zoals altijd op tijd en juist. In de winkel een altijd vriendelijke hartelijke bediening

Suppersnelle service en handige website

Op de zeer duidelijke website heel snel gevonden wat ik zocht!

Vlotte bestelling en levering

Al geruime tijd ging de kop van onze stofzuiger stuk. Ik ging online zoeken en kwam zo bij handyman terecht. Op de website stond duidelijk vermeld welke kop op welk type stofzuiger paste. De prijs was lager dan op andere webwinkels en de levering was sneller. We kregen bij de levering nog een extraatje een balpen uit gerecycled plastic.

Dit is een firma om als voorbeeld te gebruiken!

Gemakkelijke site, snelle service, een milieuvriendelijk geschenkje in de zending, prachtig product en wel de goedkoopste!!! Dit kan gewoon niet beter, tof!

Attent, hulpvaardig, kortom perfecte service

Attent, hulpvaardig, kortom perfecte service En goede prijs- kwaliteitverhouding

In de winkel stond een heel lieve mijnheer die mijn artikelen doorgaf om te bestellen en die voorradig waren voor mij te halen. dagen later kreeg ik al telefoon dat de artikelen binnen waren en ik ze mocht komen afhalen wanneer het me paste. Ben ze dan nadien gaan halen en er stond iemand anders die ook zeer vriendelijk was en me de artikelen onmiddellijk overhandigde. Een plezier om er te komen :)

Foutloos ! Vriendelijke bediening, Dat kon niet beter zijn.

Prima verlopen, bestellen, verwittiging gekregen als de levering binnen was. Afgehaald, in gebruik genomen ! Alles super vlot, met de glimlach. Zeker voor herhaling vatbaar. Ineens gezien dat ik mijn inktcassettes voor mijn printer daar ook kan halen, dat is dan mooi meegenomen voor de volgende keer als ik er nodig heb.

Maanden op zoek en handyman had het op 3 dagen👍

Top filter voor stofzuiger die niet meer te vinden was onmiddellijk besteld bij handyman . Super service en zeer vriendelijk.

Snelle en degelijke levering

Miskoop

Beste Bleek dat ik een verkeerd product heb gekocht. Er staat eerst dat je gratis kan ruilen of retourneren,maar als ik dit bij de post vraag en jullie voorwaarden bekijk,moet ik eerst 6eu tot 8eu betalen om dit te retourneren. Niet echt de moeite als je weet dat de aankoop slechts 10eu was. Jammer dat dit niet eerder duidelijk op de site staat dat je ENKEL in de winkel gratis kan ruilen. Is voor mij dus absoluut geen mogelijkheid.

Zeer klantvriendelijk

Hartelijk dank voor alle moeite die gedaan is om een bepaald onderdeel wat ik nodig had nog op te zoeken. Er was er nog één in jullie centraal magazijn te vinden en werd hierover dezelfde dag nog bericht. Geweldig. Vervolgens werd alles snel geregeld. Top!!

Vriendelijke behulpzame mensen biJ Handy!

Idem vgde.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.