Handyman? Handig Man!

Onderdelen bestellen in plaats van het hele toestel te vervangen. In deze tijden meer dan ooit relevant voor iedereen. Weg met Wegwerp, Op weg naar een betere toekomst.

Snelle levering en perfecte hulp in winkel van Mortsel

De levering is perfect verlopen en in de Mortselse winkel werd ik ook goed geholpen.

Zeer goede en snelle service

Mijn pakje was stipt op tijd snelle service handige website

artikel verkocht dat niet in voorraad is.

Opgepast mensen ze verkopen artikels die niet in voorraad zijn. nochtans staat er dat ze beperkt in voorraad zijn. ongepast iets te verkopen dat je niet in voorraad hebt.

Alles correct

Ben het gaan halen in de winkel in de Lange Munt en de verkoopster was erg vriendelijk en spontaan

vlotte bediening en de besteling was er inderdaad binnen de voorgetelde leveringstijd

goede en vlotte ervaring gehad doch geen beloofde mail ontvangen van de bestelling. wel van de leveringsdag in de winkel van Mortsel.

Perfect !

Dit was na een onderbreking van enkele jaren mijn tweede bestelling bij Handyman. Terug supersnelle levering , ideaal verpakt en eenvoudig te bestellen en betalen.

Snel - juist - TOP

Goede site, en snelle levering 👍

Perfecte behandeling

X

professioneel

vriendelijke en vlotte bediening technische uitleg wordt erg gewaardeerd opzoeking wisselstuk ging zeer snel bestelling en levering idem dito alsook de communicatie ervan tussentijds ik heb nu wat ik zocht en zonder verzendkosten ! dit is beter dan bol.com en andere internetwinkels het persoonlijk contact is een echte meerwaarde proficiat en doe zo voort chris ledegen

Handyman levert een zeer goede service.

Ik ben zeer tevreden over het produkt dat ik bestelde en de levering was super vlug!

Alles heel vlot verlopen.

Snelle levering. Goede prijs.

Bestelling en opvolging van het product is zeer vlot verlopen.

Het product dat ik had besteld, was voorradig in Antwerpen. Ik heb gekozen om het product in Shopcenter Wijnegem af te halen. Dat is gebeurd, zeer vlot en opgevolgd door Handyman. Ik heb tamelijk vlug een bericht gekregen dat het product klaar lag in Shopcenter Wijnegem.

Special moeten terugkeren wegens verkeer artikel afgeleverd

Er werd een bestelling online geplaatst voor stofzuigerzakken. Bij het afhalen werd het verkeerde product/artikel nummer mee gegeven. Ik diende speciaal terug te keren naar de winkel enkele dagen later. Het product werd verwisseld zonder geen enkele excuus voor het veroorzaak ongemak!

Zeer zekers goed geholpen

Ikzelf had thuis het gewenste stuk opgezocht en ik kwam er niet toe. In de handyman winkel niet meer te krijgen, dan met hulp van bediende het stuk welke paste uit de winkel en was dik in orde. Bedankt

alles prima en snel

alles prima en snel

Zeer snelle levering in winkel

Snelle service , prijs / Kwaliteit

Heel goed en snel

professioneel, vriendelijk, duidelijk

professioneel, vriendelijk, duidelijk

Vriendelijk professioneel

Klant vriendelijke winkel

Niks op aan te merken

Snelle levering, en HG producten aan de goedkoopste prijs.

Het was in orde

Ik ga dat aan iedereen van de familie aanraden

Gemakkelijk

Gemakkelijk

Correct en snel

Ik zocht al weken een netwerkadapter 25 V. Uw medewerkers hebben me goed geholpen bij bestelling en levering. Heel vriendelijke competente medewerkers. Snelle levering en goede communicatie.

Perfecte service !!

100% is mijn bestelling verlopen - waarrvoor dank

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.