Vlot verloop van online bestelling en vriendelijk ontvangen bij de afhaling.

Aangename ervaring.

Super service dankzij de hulp, opzoekwerk en vriendelijkheid van Patje van Handyman Kiel! ;-)

Goede service, vriendelijke en behulpzame verkoper

Het artikel dat ik nodig had was niet in voorraad in de winkel. De verkoper heeft het met de glimlach opgezocht en besteld. Toen ik twee weken na de voorspelde datum langs ging was er wel even verwarring: de verkoper vond het vreemd dat ik geen bevestigingsmail gekregen had. Hij vreesde dan ook dat het bewuste artikel nog niet binnen was. Toch is hij gaan zoeken en heeft hij het gevonden. De niet verstuurde mail blijft een mysterie, want ook thuis was hij niet te vinden, ook niet in de SPAMbox. Er was wel een mail verzonden op het moment dat ik het ging afhalen. Maar eind goed al goed.

Perfect afgehandeld.

.Onderdeel was opgeslagen. Het werd geleverd aan de oude prijs

Tevreden van de dienst.

Spijtig is het niet het juist snoer, het was een met schuine pennen dat ik nodig heb voor een toestel van bijna 50 jaar oud. Maar terug brengen is vlot verlopen.

Prima service, snel, correct en gedetailleerd

Ik ben 100% tevreden

Alles OK, Korrekt geleverd en afgehandeld

Korrekt behandeld van bestelling tot afhaling

Keurig werd mijn bestelling afgeleverd aan de correcte prijs en met vriendelijke begroeting

Vriendelijke bediening. Correcte prijs. Aanvaardbare wachttijd op de bestelling

Blij- snel geleverd

Bericht gekregen dat product geleverd is en af te halen in de winkel die ik opgaf. Héél vriendelijke verkoper overhandigde me het pakje 😉

Overzichtelijke site

Snelle en vlotte levering, vriendelijke service

Vriendelijk onthaal; adequate en snelle antwoorden op ons verzoek; prima service mbt tot levering en

Vriendelijk onthaal; adequate en snelle info over het gevraagde materiaal. Prima service mbt tot leveringstermijn en afhandeling.

Correct en vriendelijk

Ok

Uw reclame lukt niet

Inschrijven voor nieuwsbrief met korting lukt niet

prima afhandeling

Prima service en prima afhandeling

Goede service en vriendelijk personeel.

Spijtig dat het onderdeel niet voorradig was, want ik heb het dan anders opgelost. Daardoor had ik het bestelde niet meer nodig. ik heb dat via mail laten weten, maar daar hebben jullie niets mee gedaan.

Vlotte bestelling - prijs werd mij vooraf meegedeeld - met bevestiging via mail bij mijn thuiskomst, mail bij aankomst artikel in de winkel en prima service bij afhaling, kortom ik ben een tevreden klant :)

Snelle levering? Goede service!

Snelle levering! Correct, misschien wel duidelijker de verzendkosten vermelden!

Alles is prima verlopen.

gebruiksvriendelijke website , vlugge levering, knap werk !

eerste on-line kennismaking was een positieve ervaring

perfecte service!

perfecte service!

Heel vlot gelopen

Mijn bestelling is heel vlot gelopen en zelf sneller dan zelf hadden gezegd

SUPER

Verkoopster heeft alles mooi opgezocht besteld Mail gekregen van bestelling en enkele dagen later dat het beschikbaar was in de winkel Vriendelijke verkopers

goede service en heel vriendelijk personeel

heel goede ervaring,na aankoop stofzuigerborstel die na enkele dagen al kapot was door val,direct andere gekregen.Altijd vriendelijk onthaal;

Heb een opzetstuk van Dyson besteld via de website. s Anderdaags al ontvangen via B post. Blijkbaar hadden we het verkeerde besteld. 2 dagen later naar de winkel in Mechelen geweest waar de supervriendelijke man ons onmiddellijk heeft geholpen. Buiten gewandeld met het juiste hulpstuk.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.