vriendelijk, professioneel en goedkoper

Vriendelijk onthaal, professionele aanpak en goedkoper dan bij anderen

Prima service!

Vlot, communicatief en snel.

Zeer tevreden over houding van de verkoper

Ik had een set batterijen besteld, maar dat bleken niet de juiste te zijn. Toen ik die kwam inwisselen was er geen enkel probleem om die terugbetaald te krijgen.

Voor herhaling vatbaar.

Heel behulpzaam met het kiezen van het juiste onderdeel, Op tijd en vriendelijke levering. Juiste Prijs en Kwaliteit. TOP. Doe zo verder.

Hoe en vlot verlopen

klantvriendelijk

Mijn product was niet in voorraad maar 2 dagen later was het ter plaatse om op te halen.

Juiste en snelle levering!

Veel keuze van artikelen en een goede en snelle levering. Heel tevreden!!!

snelle en goede service

snelle levering van de gevraagde artikelen

Bestelling was op tijd geleverd.

Onvriendelijke bediening ...product oké

Mijn bestelling was niet op voorraad, dus de verkoper heeft met tegenzin een bestelbon opgemaakt, hij was duidelijk liever niet gestoord in het bezig zijn met zijn smartphone. Ook verdere vragen over de leveringsdatum, waren hem teveel. Bij het afhalen was dat wel op een iets vriendelijkere manier.. jammer....

Na 2 dagen kon ik mijn wisselstuk gaan ophalen in Hasselt. De persoon die mij geholpen heeft was uitermate vriendelijk. Hij heeft mij zelfs per telefoon gewaarschuwd dat ik mijn betaalkaart vergeten was in het automaatje.

Bestelling lag klaar. Vriendelijke bediening.

Positief !

Zeer goede service en vriendelijk erbij

De service is perfect. Het gaat hier maar om een ''filtertje"" van een paar euro,maar je krijgt een e -mail direct na de bestelling. Een dag later krijg je een e-mail van de bezorger en wordt je persoonlijk opgebeld door de persoon van de handyman winkel. Proficiat

bijzonder vriendelijk personeel .

zeer vriendelijke verkoper ook al is het een oude stofzuiger toch moeite doen om te zien of ze het kunnen krijgen bij van den borre te oud wij bestellen dit niet meer ook al staat het op hun site .alleen kleine opmerking hebben een bosch maar zakken siemens passen daar in alleen karton met gatje 2 mm te lang met breekmes en het eraf doen kan ik zakken gebruiken .

Goede service, correcte afhandeling en levering, waar voor je geld

Goede service, correcte afhandeling en levering, waar voor je geld

Alles in orde!

Online besteld en alles is perfect verlopen!

Zeer snelle levering , goed verpakt

positief.

goede uitleg in winkel en vriendelijk pakje was er op de meegedeelde tijd.

Handig , op internet zoeken en bestellen , afhalen in shop

goede service

ik ben tevreden met de bestelling

Handige website met correcte info mbt. beschikbare winkelvoorraad.

Een aangename ervaring. Een goede combinatie van webshoppen en fysieke winkelaankoop.

Goederen werden op datum geleverd.

Alles is vlot en vriendelijk verlopen.

alles is vlot en vriendelijk verlopen .

Perfect geregeld

Bestelling vlot verlopen, artikel op de afgesproken datum ter plekke.

Zeer vriendelijke en bekwame mevrouw. Vlotte service : zo mogen alle winkels zijn

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.