Pluspunten

Tip top verlopen goede service

Pluspunten

Vlugge en zeer vriendelijke bediening Heel goede hulp gekregen met een produkt dat ik zocht En het produkt was dan ook het juiste Bedankt Handyman

Pluspunten

Correcte persoonlijke opvolging !

Pluspunten

Goede professionele hulp bij het zoeken van het juiste onderdeel. Snelle levering. Goede informatie via e-mail

Pluspunten

vriendelijk personeel

Pluspunten

Oh, kolossaal dat in Hasselt immer wordt gegluurd wie in de winkel staat....àlle verkopers zijn top, maar die vaste, zwarte man met weelderige haarbos 'speelt' 3 divisies hoger : PRODUCTKENNIS is legendarisch, kort-op-de-bal-spelend, omgangskunde, wellevendheid, "mensenkennis"... zin voor gepaste humor...infotainment die de kassa in Hasselt zéker versterkt doet rinkelen!

Een geur van 'sick building syndrome' in de winkel... Ich spreek de vaste medewerker studentikoos immer aan met ...BrandyMan!?

Pluspunten

Heb je een vraag, dan krijg je bijna direct antwoord. Van bestelling tot levering alles vlekkeloos en perfect. Glansrijk geslaagd.

Ik zou niet weten wat.

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

OK! Conform de verwachtingen.

geen

Geen. Alles is naar mijn wens verlopen.

Pluspunten

Snelle levering in de winkel turnhout, waar de gerante altijd even vriendelijk is.

Pluspunten

Rap en goed

Pluspunten

alles was OK 10

geen

Pluspunten

personeel zoekt mee naar oplossingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de levering doet aan de verwachtingen.

Ik had het pakje daags voordien besteld, normaal zou het 's anderendaags geleverd worden, ik was toen thuis. Het pakje werd pas 2 dagen later geleverd, ik kon nog net het leveringsadres wijzigen door het in het postpunt te laten toe-komen. Ik vind dat helemaal niet erg, ware het niet dat ik op de normale dag van levering ik wel bewust was thuis gebleven. De dag nadien, toen het pakje geleverd werd had ik een afspraak. "Goede afspraken=Goede vrienden"

Pluspunten

Heel vlotte bediening en klantvriendelijke mevrouw dankuwel

Pluspunten

Simpel on-line te bestellen.

Slechte communicatie. Op 28 Jan bevestigingsmail dat bestelling binnen 2 A3 werkdagen beschikbaar zou zijn. (Bij bestelling werd gezegd dat -bij thuislevering- de volgende dag bij u thuis. Waarom dan 3 werkdagen bij interne levering??) Zelfde dag mail dat pakket ingepakt was en klaar voor verzending. Zelfde dag 's avonds mail van bpost dat zij mijn pakje gaan bezorgen, met een Tracking-Link in de mail. TOT OP VANDAAG staat de zending in die link "wordt klaargemaakt door de afzender) Zending was af te halen op 4 februari. Dat zijn geen 2a3 werkdagen.

Pluspunten

Kwaliteit-goede timing levering-service top

Niets op aan te merken niet nodig

Pluspunten

Vriendelijke en correcte bediening

Pluspunten

Vriendelijke verkoper in de winkel. Bestelling online snel afgehandeld en zeer mooi op tijd geleverd!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

2weken op een onderdeel moeten wachten om naderhand nog niet het juiste type te verkrijgen. Waarom hebben ze en typenummer nodig als ze eender welk bestellen?

Pluspunten

Alles vlot verlopen. Top service in de winkel te Schoten!

Pluspunten

Gevonden wat ik zocht aan eerlijke prijs en geleverd op voorziene dag !

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.