Pluspunten

Verrassend snel gevonden en geleverd

Pluspunten

Pluspunten

Geen probleem ondervonden de zondag via de website gekocht en maandag mocht ik er al om gaan in de winkel zeer tevreden over produckt ook

Niks op aan te merken

Pluspunten

Makkelijk bestellen, online korting en snelle levering. Goed verpakt zoals het hoort.

Pluspunten

Mijn bestelling is supervlot verlopen. Vriendelijke winkelbediende, bestelling werd snel geleverd en kon bij een andere, maar ook vriendelijke bediende afgehaald worden. Bovendien, het ging om inkt, zat ons gratis pak printerpapier er al bij. Top!

Pluspunten

Hele vriendelijke bediening. De verkoopster is het pakketje ,dat 2X fout door Bpost werd gebracht, gaan ophalen in het postkantoor na haar werkuren. Dat heb ik erg gewaartdeerd.

Nihil

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gevraagd of product ook via het winkelpunt te bestellen én af te halen viel, in plaats van online plus delivery. Werd meteen geregeld, lag daags erna klaar. Top!

Misschien de vraag 'of het kan' eerst beantwoorden; dan pas de klant de bestelling laten plaatsen. In dit geval was dit geen probleem maar mogelijk verwacht men toch nog de vrijblijvendheid om uiteindelijk wel of niet van de service gebruik te maken.

Pluspunten

Super goed, super vriendelijke mensen :) Dankjewel!!!!

Pluspunten

Vlotte levering Product met zorg verpakt Goede communicatie Kortom: zeer tevreden

Pluspunten

- Gemakkelijke bestelprocedure - Correcte behandeling en nazorg - Bericht voor afhaling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte bediening

Pluspunten

Telkens weer op een vriendelijke en vlugge manier geholpen door alle medewerkers.

Pluspunten

Snelle levering,goede kwaliteit

Pluspunten

Vriendelijk onthaal van de bediende Artikel was niet in voorraad en de bestelling werd onmiddellijk geplaatst. 2 dagen daarna was de bestelling al in de winkel en zijn per e-mail verwittigd dat het kon afgehaald worden. Goede service

Pluspunten

snelle levering en vriendelijk aangeboden

Pluspunten

Zeer snelle levering,TOP!Korter dan beloofd op website en in de winkel.

Pluspunten

Alles is super verlopen

Pluspunten

Snelle service en vriendelijke en behulpzame verkopers.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Degelijk toestel Levering OK

Foto van onderkant op de site. Ik heb moeten retourneren omdat er onderaan wieltjes zijn en ik wou er een met alleen borstels (ivm dierenharen).

Pluspunten

Correcte communicatie en service.

Pluspunten

- bestelling tijdig uitgevoerd - mailing correct met nodige info levering

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.