Filters

6

Leuk park!

Leuk park, genoeg aanbod! Enkel minpunt wat voor ons erg belangrijk is en dat is de hygiëne zowel op het park maar vooral in het Tikibad!

  • Aanbevelen? Ja
10

Super

Voor iedere leeftijd

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect op maat van mijn gezin

Alles was top! Logies, personeel, attracties, omgeving en zwembad! Meer moest het voor ons niet zijn!

  • Aanbevelen? Ja
9

Tevreden

De lodgetent was naar verwachting. Het kan wel nog luidruchtig zijn na 10uur maar was voorbereid met oordopjes. Het attractiepark was leuk voor mijn nichtje. Het Tikibad was ook leuk voor mijn nichtje. We zijn 2 keer naar Tikibad geweest. De verkleedhokjes op gelijkvloers zijn toe aan vernieuwing en de vloer moet vaker gekuist worden. De 2de keer hebben we de verkleedhokjes op 1ste verdiep geprobeerd die zijn nieuw en proper. De lockers op 1ste moet je even instructies lezen, het is aan te raden deze instructies in welkommap beschikbaar te maken. Voor herhaling vatbaar

  • Aanbevelen? Ja
2

Teleurstellend verblijf in lodgetent

Mijn recente verblijf met zijn viertjes in een lodgetent op park Duinrell was helaas zeer teleurstellend. Hoewel we ons verheugd hadden op een leuke vakantie, werden we geconfronteerd met een aantal serieuze problemen. Ten eerste was er schimmel op het doek van de tent, wat niet alleen onhygiënisch is, maar ook zorgde voor een onaangename geur. Het is duidelijk dat er onvoldoende aandacht wordt besteed aan het onderhoud en de schoonmaak van de accommodaties. Daarnaast hadden we veel last van een mieren nest in de tent. Dit maakte het verblijf erg oncomfortabel, omdat we constant mieren door de tent zagen kruipen en onze spullen moesten beschermen tegen deze ongewenste bezoekers. Het was onmogelijk om voedsel veilig te bewaren. We hebben deze problemen twee keer gemeld bij de receptie, maar er werd niets aan gedaan. Ondanks onze klachten en het verzoek om eerder te vertrekken, kregen we geen geld terug. Dit gebrek aan service en begrip van het personeel was zeer frustrerend en teleurstellend. Deze problemen hebben onze vakantie flink verpest. Ik raad Duinrell aan om dringend hun lodgetenten beter te controleren en te onderhouden en hun klantenservice te verbeteren om toekomstige gasten een aangenamere ervaring te bieden. Helaas zal ik dit verblijf niet aanbevelen aan anderen en overweeg ik sterk om in de toekomst voor een andere vakantiebestemming te kiezen.

  • Aanbevelen? Nee
7

mixed experience...

Accommodation cleanliness was very disappointing, windows were dirty with hand prints and every cupboard in the kitchen was covered with greasy hand prints so had to be cleaned when we arrived. Snack bar on arrival was understaffed and ordering system was down with very poor customer service. Park rides were good fun with engaging staff. Pancake house was very nice while a little over priced. Overall a fun weekend!

  • Would you recommend us? Yes
10

Leuke plek

Het is een erg leuke plek voor gezinnen met kinderen. Ik raad het zeker aan.

  • Aanbevelen? Ja
7

Erg leuk gehad!

Mijn kinderen en ik hebben het ontzettend naar onze zin gehad. Iedereen is heel aardig. Alles is er goed schoon zowel in het park als in het huisje waar we een weekend in zijn geweest. Leuke activiteiten worden er georganiseerd. Er zijn wel een paar minpunten. En dat is toch wel dat je voor stalling voor je koffers en sommige activiteiten extra geld moet betalen. Terwijl in andere parken dat allemaal gratis is. Ook vind ik dat er enorm veel last is van meeuwen. Zou fijn zijn als daar een oplossing voor komt. Je loopt er niet veilig als je langs la place loopt bij de speeltuin al heb je niks qua eten in je handen.

  • Aanbevelen? Ja
5

Sterk achteruit gegaan op ongeveer 30 jaar dat wij er komen

Slecht onderhoud , veel onkruid, vies sanitair en zelfs op de trap Palace waar de winkel is naar de kegelbaan heel vies. Tikibad amper 4 banden ,ik kreeg de band van mijn voorganger met als gevolg heel lang aanschuiven waardoor je zelfs nog niet de helft van de glijbanen kon doen. Door drukte aan de automaat van de lockers en in de kleedhokjes was de helft van onze groep net te laat ,weeral bijbetalen 6€/persoon en dan ook nog op de laatste dag de parkingbetalen als je nog in pretpark blijft ,staat niet vermeld! Onze ID niet per post verzonden nochtans op tijd geboekt ,er lag ook niets klaar bij de portier en al de kentekenplaten werkten niet aan de slagboom Dan hadden we ook nog slecht weer wat alles nog wat negatiever maakte

  • Aanbevelen? Ja
10

mooie camping en prima pretpark voor jong en oud

Alles was goed!!!!

  • Aanbevelen? Ja
1

Asielzoekerscentrum op park

Na mijn boeking werd in een nieuwsbrief meegedeeld dat een gedeelte van het park zou worden afgesloten 't.b.v. een asielzoekerscentrum naast mijn geboekte locatie. Als ik dat van tevoren had geweten was ik op zoek gegaan naar een ander park!

  • Aanbevelen? Nee
8

Leuk familiepark

Avontuurlijk, verzorgd en kindvriendelijk

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Van het moment dat we aankwamen tot we weg gingen super vriendelijk en super gastvrij iedereen

  • Aanbevelen? Ja
7

Tevreden

De prijs en kwaliteit waren in verhouding gezien we een aanbieding hadden geboekt. Service van Duinrell is heel goed. Contact maken gebeurt snel en je wordt snel geholpen. De 6 p. Duingalows zijn heel klein. Het is geschikt voor 2 volwassenen en 4 (jonge) kinderen. 1 kamer is een hok met een stapelbed, heel claustrofobisch. Geen duingalows meer voor mij maar een bungalow op dit attractiepark als ik met volwassenen en tieners ga.

  • Aanbevelen? Ja
5

Niet voor herhaling

Op zich is Duinrell een goed park,zwembad binnen en buiten zyn super,attractie park ook,minpunt is dat je moet reserveren voor zwembad,2 uur binnen,vinden wy veel te weinig,duingalouws veel te klein,in badkamer en slaapkamers kun je je byna niet bewegen,wy zyn de eerste week van juli geweest,geen entertaiment in die week,daar er nog geen vakantie was in Nederland ,alsof wy buitenlanders niet mogen genieten,spytig!

  • Aanbevelen? Nee
10

Super

I’m a single mum with 4 children aged 8-15 and Duinrell worked really well for us all. Kids could go on rides themselves and explore. Supermarket very useful and take-aways appreciated. Bike hire brilliant to go to local beaches. Only thing I would say was inside pool was very intense and involved quite a bit of queuing so be prepared not to actually swim! Changing rooms quite an experience!

  • Would you recommend us? Yes
10

Fijn concept, camping /pretpark

Alweer een leuke tijd gehad met onze kleindochter van 7. Zo'n 16 jaar geleden ook met zoon van toen 12 op deze plek verbleven. Camping en park zijn nog steeds prima in orde. Vanuit onze campeerplek 5k joggen over bospaadjes en duinwegen en je zit aan het strand. Prachtige plek!!

  • Aanbevelen? Ja
7

Het was leuk maar ook veel regen. Daar kunnen jullie niets aan doen.

Leuke camping en wij wilde naar een museum in Wassenaar, dus prima.

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Perfect

  • Aanbevelen? Ja
10

super tevreden !wij gaan elk jaar terug

super was het ,we komen zeker nog terug

  • Aanbevelen? Ja
10

What happiness feels like

We stayed in the luxury lodge tent and could not be any happier. Everything we needed. Right there in the forest and we all the amenities only 5 min walk. Once we got bikes…short ride to Leiden and to the beach. The rides are amazing and pool extraordinaire. Best holidays ever. Highly recommend. We were very upset leaving…definitely going back.

  • Would you recommend us? Yes
3

Héél teleurstellend !!!

Gedegouteerd door de arrogantie en de drukte van alle (dagelijkse) schoolreizen hebben we de eerste midweek van juli doorgebracht in Duinrell. Al meermaals daar op vakantie geweest en dit nog nooit mee gemaakt. Iedere dag een grote drukte maar blijkbaar is de meerderheid van de Nederlandse jongeren losgeslagen, ongemanierd wild als ze vrij in een pretpark lopen ;ongegeneerd voorsteken in wachtrijen, schunnig taalgebruik, respectloos tgo andere bezoekers/verblijvers én werknemers van het park in Duinrell, gooiden hun afval overal massaal op de grond en als je hen beleefd over iets aansprak dan kreeg je de huid vol, kinderen (12-13 jarigen !!!) die hele dagen liepen te vapen ! Nergens waren leerkrachten te zien ! Bovendien waren de kleedruimtes in het Tikibad ontzettend smerig, walgelijk...ook niemand te zien die er iets aan deed... Wat een ontspannen midweek moest worden vr mijn kinderen en mij werd een bron van 5 dagen stress en ergernis !! Als alleenstaande mama was dit een heel nare ervaring ; een verblijf bij jullie is best wel prijzig, wat ik niet erg vind als het een leuke vakantie is...(we kwamen in het verleden meermaals en hadden steeds fijne verblijven) maar in deze was dit een zeer pijnlijke ervaring (én al die ergernis én al die zuurverdiende centen die niet de ontspanning gaven die we hoopten/verwachten/verdienden). En als dit eens 1 of 2 dagen waren viel dit vast zo zwaar niet...maar 5 dagen op rij ! Ook als we er iets van gingen melden al na de 2 de dag zeiden ze er weinig aan te kunnen doen... Niet echt een service ! Het zou bv al een idee zijn om het park voor vakantieverblijvers een uur vroeger open te doen zodat zij zonder al die rellen tussen ongemanierde jongeren gewoon in alle rust kunnen aanschuiven voor een attractie... Ons zie je niet direct terug !! En als we over Duinrell vertellen...zal het zeker mét de nare ervaringen zijn van begin deze maand !

  • Aanbevelen? Nee
10

Topverblijf; altijd iets te doen

Zelfs met slecht weer (veel regen) toch een topverblijf. In de voormiddag in het subtropisch zwembad met al die glijbanen. In de namiddag eens in het pretpark. Op de betere dag eens naar het strand. We zijn 2 jaar op rij naar Duinrell geweest met de kleinkinderen. Die wilden dit jaar niet naar Spanje maar liever een 2 x naar Duinrell.

  • Aanbevelen? Ja
8

Leuk

Super leuk zwembad, attractiepark ok, sommige attracties aan vernieuwing toe, vernieuwde huisjes zijn goed.

  • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijke midweek gehad

Ik kom zeker 2 tot 3 keer per jaar naar duinrell. Elke ervaring is beter dan eerder.

  • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 85 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.