Wat een tegenvaller

Totaal geen controle op de parkregels. Heel veel herrie in de late avond/nacht. Auto's staan buiten de vakken vlak voor je lodge. Slecht schoongemaakt, dit werd wel snel verholpen. Veel zwerfvuil rond en onder de lodges. Ik voelde me hier niet veilig.

topervaring

fantastisch verblijf gehad met de familie. Er waren was een enorm aanbod voor jong en oud zodat we ons geen minuut hebben verveeld. Een aanrader voor gezinnen.

Prima, met enkele verbeterpunten

We hebben een heel fijn weekend gehad. Het huisje was schoon en netjes. Erg fijn was de veranda waar we heerlijk de ruimte hadden. Een minpunt is dat je maar voor 1 dag tickets krijg voor het tikibad. Deze tickets moet in 1 keer besteed worden. Terwijl de helft van onze familie de volgende dag naar het zwembad wilde. Het is 1 voucher die in 1x besteed moet worden. Bij navraag in het zwembad kon dit ook niet aangepast worden. Erg jammer aangezien je ook maar 1x mocht zwemmen. Ik zou het advies geven om een ticket te geven voor het aantal personen dat aanwezig is. Daarnaast jammer dat je zondag de dag dat je nog 1 dag op het park mocht blijven, alsnog een ticket moet kopen voor de parkeerplaats.

Fijn park

Fijn park, ik was er met mijn kleindochters van bijna 7 en bijna 10. Geweldig park voor die leeftijd. Wij troffen mooi weer. Er waren maar korte wachttijden en soms niet eens.

Geweldige ervaring!

Aankomst en huisjes waren perfect en goed schoon! Tikibad was een geweldige en schone ervaring het bad was zuiver en aankleedhokjes prima! Het enige minpuntje was dat het pretpark niet zo super schoon was. Voor de rest was het een geweldige belevenis met de gehele familie! Als ik een tip mag geven: wat leuke entertainment met een leuke aankleding voor ‘s avonds en jullie hebben alle puntjes maximaal aangetikt.

Een aanrader voor jong en oud

Wij zijn een weekend geweest met onze tent op de camping supper tof pretpark en zwembad enkel jammer dat er nergens aangegeven staat dat de buizen niet voor kleine kindjes zijn zij hebben wel een deel voor hun maar misschien kunnen ze dit ergens op voorhand aan geven voor de rest was alles top zeker een aanrader voor jong en oud zeer proper park en domein wij komen zeker nog terug

Slecht

Mooi weekend tot de laatste dag. Wat een verjaardagsfeest moest worden, werd op de laatste dag verpest, omdat de jarige, mijn man en ik het park niet in ochten, terwijl onze kinderen en kleinkinderen al in het park waren. Zonder afscheid van ze te kunnen nemen, zijn wij vertrokken. Voorts was er brandalarm tijdens ons diner. Wij moesten naar buiten Na een half uur zijn wij vertrokken. Het eten was koud en niet meer te eten. We hadden al betaald. Kregen geen informatie en compensatie. Bar slecht. 11 personen x een maaltijd....

Leuk park in een mooie omgeving

Heel leuke vakantie gehad! Het Duinrellpark pretpark is heel leuk en mooi en zorgt ervoor dat er altijd wat leuks te doen is om de hoek. Een huisje icm een pretpark om de hoek is ons bijzonder goed bevallen. Leuk park ook voor onze peuter. Al zijn er ook veel attracties (reuzenrad, bootjes) waar ze helaas net te jong voor is dus met 4+ wordt het nog leuker. Tikibad vonden wij ook een heel gaaf zwembad en keurig, prima personeel en publiek ook, in tegenstelling tot veel recensies. Ik denk dat het vooral aan de drukte van weekendenen & hoogseizoen ligt, dan zou het mij niet meer leuk lijken. Omgeving (Nationaal landschap Hollands Duinen en Wassenaarse strand waren ook super. Echt een groene oase. Laat je niet afschrikken door de randstad/drukke route er naartoe, je belandt heerlijk in t groen. Huisje was leuk en rustig gelegen, met beschut terras en tuin. Dat was ook top. Als zie ik hier ook veel huisjes die dicht op elkaar staan op een kaal veld, oogt als een stel barrakken dus daar zou ik niet graag zitten. De huisjes zonder airco (zoals de onze) worden gauw oventjes dus leuk nu in mei maar in de zomer zou ik het hier niet uithouden. Dat er geen raamhorren zijn vind ik ook wel vervelend. De magnetron en afwasmachine waren van belabberde kwaliteit dus maaltjes in de pan opgewamd en afwas met de hand gedaan. Snap dat je geen topkwaliteit kiest maar dit heb ik nog niet meegemaakt en kan niet de bedoeling van een vakantie zijn dus dat vinden we nog wel een aandachspuntje.

Wij hebben genoten!

Ondanks de negatieve reviews die ik op voorhand las hebben wij een topweekend gehad: vriendelijk personeel, propere Duingalow, uitgebreid aanbod in de winkel, ... Het enige wat spijtig was, was dat je per verblijf allemaal samen naar het Tikkibad moest en dat de tijd beperkt was. En de mieren ... tja die hebben we thuis ook en dat kan je oplossen. Wij komen alleszins terug!

Great site with range of activities

Great compact site in a wonderful location. Theme park good size with fun for everyone, water park good fun if a little crowded. Lovely beaches nearby and great town with lovely restaurants & ice cream shops.

Teleurgesteld

Ik ging hier vroeger heel graag zwemmen maar nu lijkt het meer op een bruin bad dan een Nederlands zwembad. Volk dat zich als apen gedraagt, rondlopen ,spuwen agressief gedrag , iedereen voorsteken in de rijen....... Het plezier is er voor mij af om hier nog te komen

Duingalows gedateerd en veel te duur

Met 6 personen verbleven wij in een zogeheten 'comfort duingalow' Deze duingalows zijn verschrikkelijk klein en gedateerd. Gelukkig hadden we mooi weer en konden we veel buiten verblijven want binnen met 6 man is gewoon niet te doen. Verder blijken deze huisjes geen parasols te hebben en op ons plekje was geen enkele schaduw. Kortom de prijs voor deze duingalow is veel te hoog en zeker ook dat je voor de auto parkeren 15 euro per dag bij moet betalen! Verder hebben we veel last gehad van een groep Polen die ondanks waarschuwingen s'nachts tot 4 uur bleven zuipen met veel kabaal en de radio aan. We zijn zelf gaan vragen of het mischien iets rustiger aan kon maar kregen een grote bek met de opmerking dat we maar thuis moesten gaan slapen. De volgende ochtend hebben we onze klacht hierover gedaan bij de receptie. Hun beloofden dat de bewaking dit in de gaten zou gaan houden. Helaas die avond weer tot 2 uur onrustig gebleven en pas om half drie kunnen slapen. Het pretpark is ok maar de Gamehal is verschrikkelijk duur en verleid kinderen om hele grote bedragen uit te geven waar ze niets voor terug krijgen. Zo worden ze verleid met zogenaamde hoofdprijzen waarbij ze veel punten winnen. Al die hoofdprijzen bijelkaar leverde meer dan duizend punten op waarmee ze dan hun hoifdprijsjes konden uitkiezen. Deze prijsjes bestaan uit de grootste goedkope troep waar de kinderen alleen maar teleurgesteld door worden. Kortom dit was de laatste keer Duinrell. Veel te duur, en absoluut niet comfortabel.

geweldige ervaring

voor ieder wat wils

Geweldig! Veel vernieuwingen sinds ons laatste bezoek van 7 jaar geleden

Echt aangenaam park met korte wachtrijen en prachtig zwemcomplex. Veel recreatieve en moderne mogelijkheden.

Zalig park en verblijf

We komen regelmatig terug maar we verbleven deze keer voor het eerst in de 8‑persoons duingalow. De woning is zeer mooi en beschikt over ruime slaapkamers. Het enige minpunt is het gebrek aan privacy: op bepaalde plaatsen zou een haag of afscherming welkom zijn zodat je minder inkijk hebt van naburige huisjes. Het pretpark is erg leuk om te doen. Er is een ruime keuze aan attracties. De meeste zijn relatief kort maar dat zorgt er net voor dat de wachttijden beperkt blijven. Voor ons grootste minpunt ligt bij de flexibiliteit rond het aquapark en het buitenzwembad. Ik begrijp dat er met tijdsloten en een maximumcapaciteit gewerkt wordt gezien het park uit zijn voege geborsten is. Het is echter jammer dat het hele gezelschap samen moet naar OF het aquapark OF het buitenzwembad. waarom is het bijvoorbeeld niet mogelijk om op hetzelfde tijdslot met 4 te kiezen om naar het buitenzwembad te gaan en met 4 naar het aquapark? Enige flexibiliteit hierin zou de ervaring aanzienlijk verbeteren. De ligging van Duinrell dicht bij de zee blijft voor ons een grote troef en is één van de redenen waarom we vanuit België blijven terugkomen. Alleen al de weg naar de zee is prachtig!

We hadden prachtig weer met Pinksteren en toch was het niet super druk in het park.

Overzichtelijk park, kinderen van 10/12/14/15 konden vrij hun ding doen en genieten en waar zo terug te vinden. Ook nog even naar het strand gewandeld. Tent wel overdag heel warm!

Mooi weekend, maar mindere service

We hebben een heerlijk weekend gehad in een Duingalow. Alleen jammer dat klachten worden weggewimpeld. We waren met 6 volwassenen en een kind onder 2 jaar. Je verwacht dan dat het verplichte beddengoed hier op afgestemd is, maar we kregen gewoon 7 x beddengoed voor volwassenen. Gelukkig hadden we zelf ook beddengoed voor het kinderbedje, maar we hebben nu wel 12,50 voor niets betaald. Ook hadden we last van een lekkende airco. De medewerker van de technische dienst die hiervoor langs kwam vertelde dat deze lekkage al bekend was. Waarom dit niet vooraf gemeld werd of een andere duingalow werd aangeboden is mij nog steeds een raadsel. Ook op de klant via email werd naar mijn mening niet echt klantvriendelijk gereageerd.

Matig, rumoerig, alles ver weg, tijdsloten

Slechte bewijzering, reserveren

Leuk en uniek park

Nostalgie en vernieuwing gaan goed samen! Mooi groen en bosrijk park. In mijn optiek uniek park

Leuk gehad! Kinderen hebben genoten!

Vrijdagavond Tikibad top! Zaterdagavond Tikibad overvol, onprettige sfeer. Groepen jongens die met elkaar aan het zwemmen zijn en zich totaal niet aan de regels houden. Staan schijn gevechten te houden in de rij. Niet iets wat ik zoek in een attractiepark voor kinderen. Zoek naar een oplossing met bijvoorbeeld gezichtsherkenning en verplichte legitimatie en treed op. Er loopt zelfs beveiliging in het zwembad op zaterdagavond. Dit zou niet nodig moeten zijn! Zelf in botsing gekomen met jongens die zich verstop hadden in de trechter van een glijbaan. Het park was overigens om de overige dagen erg leuk voor onze dochters.

Leuke, grote camping met ruime plaatsen.

We hebben een leuk verblijf gehad op de camping. Een groot ruim plek, en dicht bij het sanitair. Sanitair wordt de gehele dag goed bijgehouden. Helaas was de ervaring met het zwemmen verschrikkelijk, een grote vechtpartij met politie en ME waardoor zwemmen niet prettig was met onze kinderen door de grimmige sfeer binnen, wij voelde ons ook genoodzaakt te vertrekken. Bij melding ervan bij de receptie werd aangegeven dat ze hier niks mee konden doen, wat natuurlijk teleurstellend was omdat je er toch nog flink voor moet betalen en niet hebt kunnen gebruiken.

Fantastic place to build memories

We visited with 3 children under 8 and they absolutely loved it as did we. So much to do and explore, the value can’t be beaten in our opinion.

Prima park maar ontbreken tikibad toegang viel tegen.

De camping bestaat uit ruime plekken met uitstekend en vaak achoongemaakte toiletvoorzieningen. De directe toegang tot het park is erg prettig. Leuke wandelgelegenheid in duingebied. Jammer is dat voor de fiks4 prijs het tikibad slechts een korting opleverde. Zit niet hij de prijs inbegrepen.

Gezelligste familieuitstap bij uitstek !

Alles verliep naar wens. Enig minpunt was dat de openingsuren van de Arcade niet werden gerespecteerd en we verzocht werden de speelhal om 21u30 te verlaten ipv 22u . Hierdoor hadden we niet de kans ons krediet op te gebruiken. Dit had gecommuniceerd moeten worden bij de aankoop .

Heerlijke week met gezin

Mega relaxed weekje gehad. Voorzieningen op de camping zijn top, bezoek aan het park is super laag drempelig. Voor iedere leeftijd is er genoeg te doen. Het enige minpunt is dat je na een week op het park gezeten te hebben, alsnog moet betalen voor de laatste vrijdag op de parking.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.