Great site with range of activities

Great compact site in a wonderful location. Theme park good size with fun for everyone, water park good fun if a little crowded. Lovely beaches nearby and great town with lovely restaurants & ice cream shops.

Teleurgesteld

Ik ging hier vroeger heel graag zwemmen maar nu lijkt het meer op een bruin bad dan een Nederlands zwembad. Volk dat zich als apen gedraagt, rondlopen ,spuwen agressief gedrag , iedereen voorsteken in de rijen....... Het plezier is er voor mij af om hier nog te komen

Duingalows gedateerd en veel te duur

Met 6 personen verbleven wij in een zogeheten 'comfort duingalow' Deze duingalows zijn verschrikkelijk klein en gedateerd. Gelukkig hadden we mooi weer en konden we veel buiten verblijven want binnen met 6 man is gewoon niet te doen. Verder blijken deze huisjes geen parasols te hebben en op ons plekje was geen enkele schaduw. Kortom de prijs voor deze duingalow is veel te hoog en zeker ook dat je voor de auto parkeren 15 euro per dag bij moet betalen! Verder hebben we veel last gehad van een groep Polen die ondanks waarschuwingen s'nachts tot 4 uur bleven zuipen met veel kabaal en de radio aan. We zijn zelf gaan vragen of het mischien iets rustiger aan kon maar kregen een grote bek met de opmerking dat we maar thuis moesten gaan slapen. De volgende ochtend hebben we onze klacht hierover gedaan bij de receptie. Hun beloofden dat de bewaking dit in de gaten zou gaan houden. Helaas die avond weer tot 2 uur onrustig gebleven en pas om half drie kunnen slapen. Het pretpark is ok maar de Gamehal is verschrikkelijk duur en verleid kinderen om hele grote bedragen uit te geven waar ze niets voor terug krijgen. Zo worden ze verleid met zogenaamde hoofdprijzen waarbij ze veel punten winnen. Al die hoofdprijzen bijelkaar leverde meer dan duizend punten op waarmee ze dan hun hoifdprijsjes konden uitkiezen. Deze prijsjes bestaan uit de grootste goedkope troep waar de kinderen alleen maar teleurgesteld door worden. Kortom dit was de laatste keer Duinrell. Veel te duur, en absoluut niet comfortabel.

geweldige ervaring

voor ieder wat wils

Geweldig! Veel vernieuwingen sinds ons laatste bezoek van 7 jaar geleden

Echt aangenaam park met korte wachtrijen en prachtig zwemcomplex. Veel recreatieve en moderne mogelijkheden.

Zalig park en verblijf

We komen regelmatig terug maar we verbleven deze keer voor het eerst in de 8‑persoons duingalow. De woning is zeer mooi en beschikt over ruime slaapkamers. Het enige minpunt is het gebrek aan privacy: op bepaalde plaatsen zou een haag of afscherming welkom zijn zodat je minder inkijk hebt van naburige huisjes. Het pretpark is erg leuk om te doen. Er is een ruime keuze aan attracties. De meeste zijn relatief kort maar dat zorgt er net voor dat de wachttijden beperkt blijven. Voor ons grootste minpunt ligt bij de flexibiliteit rond het aquapark en het buitenzwembad. Ik begrijp dat er met tijdsloten en een maximumcapaciteit gewerkt wordt gezien het park uit zijn voege geborsten is. Het is echter jammer dat het hele gezelschap samen moet naar OF het aquapark OF het buitenzwembad. waarom is het bijvoorbeeld niet mogelijk om op hetzelfde tijdslot met 4 te kiezen om naar het buitenzwembad te gaan en met 4 naar het aquapark? Enige flexibiliteit hierin zou de ervaring aanzienlijk verbeteren. De ligging van Duinrell dicht bij de zee blijft voor ons een grote troef en is één van de redenen waarom we vanuit België blijven terugkomen. Alleen al de weg naar de zee is prachtig!

We hadden prachtig weer met Pinksteren en toch was het niet super druk in het park.

Overzichtelijk park, kinderen van 10/12/14/15 konden vrij hun ding doen en genieten en waar zo terug te vinden. Ook nog even naar het strand gewandeld. Tent wel overdag heel warm!

Mooi weekend, maar mindere service

We hebben een heerlijk weekend gehad in een Duingalow. Alleen jammer dat klachten worden weggewimpeld. We waren met 6 volwassenen en een kind onder 2 jaar. Je verwacht dan dat het verplichte beddengoed hier op afgestemd is, maar we kregen gewoon 7 x beddengoed voor volwassenen. Gelukkig hadden we zelf ook beddengoed voor het kinderbedje, maar we hebben nu wel 12,50 voor niets betaald. Ook hadden we last van een lekkende airco. De medewerker van de technische dienst die hiervoor langs kwam vertelde dat deze lekkage al bekend was. Waarom dit niet vooraf gemeld werd of een andere duingalow werd aangeboden is mij nog steeds een raadsel. Ook op de klant via email werd naar mijn mening niet echt klantvriendelijk gereageerd.

Matig, rumoerig, alles ver weg, tijdsloten

Slechte bewijzering, reserveren

Leuk en uniek park

Nostalgie en vernieuwing gaan goed samen! Mooi groen en bosrijk park. In mijn optiek uniek park

Leuk gehad! Kinderen hebben genoten!

Vrijdagavond Tikibad top! Zaterdagavond Tikibad overvol, onprettige sfeer. Groepen jongens die met elkaar aan het zwemmen zijn en zich totaal niet aan de regels houden. Staan schijn gevechten te houden in de rij. Niet iets wat ik zoek in een attractiepark voor kinderen. Zoek naar een oplossing met bijvoorbeeld gezichtsherkenning en verplichte legitimatie en treed op. Er loopt zelfs beveiliging in het zwembad op zaterdagavond. Dit zou niet nodig moeten zijn! Zelf in botsing gekomen met jongens die zich verstop hadden in de trechter van een glijbaan. Het park was overigens om de overige dagen erg leuk voor onze dochters.

Leuke, grote camping met ruime plaatsen.

We hebben een leuk verblijf gehad op de camping. Een groot ruim plek, en dicht bij het sanitair. Sanitair wordt de gehele dag goed bijgehouden. Helaas was de ervaring met het zwemmen verschrikkelijk, een grote vechtpartij met politie en ME waardoor zwemmen niet prettig was met onze kinderen door de grimmige sfeer binnen, wij voelde ons ook genoodzaakt te vertrekken. Bij melding ervan bij de receptie werd aangegeven dat ze hier niks mee konden doen, wat natuurlijk teleurstellend was omdat je er toch nog flink voor moet betalen en niet hebt kunnen gebruiken.

Fantastic place to build memories

We visited with 3 children under 8 and they absolutely loved it as did we. So much to do and explore, the value can’t be beaten in our opinion.

Prima park maar ontbreken tikibad toegang viel tegen.

De camping bestaat uit ruime plekken met uitstekend en vaak achoongemaakte toiletvoorzieningen. De directe toegang tot het park is erg prettig. Leuke wandelgelegenheid in duingebied. Jammer is dat voor de fiks4 prijs het tikibad slechts een korting opleverde. Zit niet hij de prijs inbegrepen.

Gezelligste familieuitstap bij uitstek !

Alles verliep naar wens. Enig minpunt was dat de openingsuren van de Arcade niet werden gerespecteerd en we verzocht werden de speelhal om 21u30 te verlaten ipv 22u . Hierdoor hadden we niet de kans ons krediet op te gebruiken. Dit had gecommuniceerd moeten worden bij de aankoop .

Heerlijke week met gezin

Mega relaxed weekje gehad. Voorzieningen op de camping zijn top, bezoek aan het park is super laag drempelig. Voor iedere leeftijd is er genoeg te doen. Het enige minpunt is dat je na een week op het park gezeten te hebben, alsnog moet betalen voor de laatste vrijdag op de parking.

We hebben genoten

Alleen erg jammer dat voor de toch wel hele dure niet al te oude 8 persoons huisjes er erg veel mis mee was en niet goed schoongemaakt

Aangenaam vakantiepretpark in de natuur.

Het was een zeer leuke ervaring, ook zeer tof dat je na sluitingstijd het park nog kan bezoeken. De supermarkt op de camping heeft een mooi aanbod aan normale prijzen. Enkel minpunt is in de arcadehal dat er maar 2 schermen zijn om je prijzen in te wisselen waardoor er zeer lange wachtrijen kunnen ontstaan. fantastische ervaring.

Geweldig weekend met de kleinkinderen.

Wij hebben een heerlijk weekend met kleinkinderen doorgebracht in een lodgetent. Heerlijk veel ruimte en van (bijna) alle gemakken voorzien. Lekker dicht bij het attractiepark en heerlijk 2 maal naar het zwembad geweest. De attracties zijn leuk voor klein en groot. Het was weer een feestje.

Heel Wisselend!

Om te beginnen - financieel pijnlijk geweest. We kwamen net aan - en dit had ik beter niet gedaan - maar ik check de prijzen voor het O'hara huisje dat we geboekt hadden. Ik had 1400 euro betaald voor 6 dagen. Ik ga online en check de last minutes. De andere O'hara huisjes gingen voor 700-800 euro. OUCH! Vroeg boeken is NADELIG. Het park en zwembad waren super! Heel leuke attracties en net groot genoeg. Het zwembad heeft geweldige glijbanen! Ik zou ze zelfs uitdagend durven noemen. Tevens zijn er genoeg opties om te relaxen ook! Voor elks wat wils. De drukte is niet te voorspellen. Dit vooral door bezoekende scholen. 2 dagen hebben we het park en zwembad quasi voor onszelf gehad - dat was echt genieten - andere dagen moesten we onze handen op onze oren houden in de wachtrijen van de attracties door de grote hoeveelheid kinderen. Het eten was super - we hebben zowat elke eettent geprobeerd van de Turkse Pizza tot de Chicken en Ribs - echt lekker eten! Het systeem in het zwembad begrijpen we ook niet. Je krijgt een tijdslot van 2 uur om het in het zwembad te vertoeven. Dat deden we dan ook en toen gingen we eten in het Jungle restaurant in het zwembad. Dat laatste telt dus nog mee voor je totale tijdslot! Dat ontdekten we later omdat we bij het verlaten van het zwembad even 10 euro mochten bijleggen omdat we een hapje te eten hebben gehad. Ik ben blij met mijn bezoek maar er zijn toch wat pijnlijke uitschieters geweest in de ervaring waardoor ik een 2e bezoek toch kritisch moet overwegen.

Attractie park goed maar tikkibad nare ervaring

Zaterdag 23 mei Wilde mijn jongste zoon op zijn 8e verjaardag naar duinrell attractie park en naar de tikibad Attractie park was geweldig, nieuwste Attractie de Drifter zijn mijn zonen een paar keer in geweest! Ook zijn we in de Duinrel express geweest een leuk treintje De Aqua swing vond mijn oudste zoon geweldig En ook de Rodelbaan viel in de smaak bij mijn beide zonen, en de botsboten Ze waren in de reuzenrad gegaan maar mijn jongste zoon was bang en wilde eruit, de medewerker vond ik niet echt begripvol Na er heen te gaan, werd eindelijk mijn zonen eruit gehaald! Daarna gingen we naar de tikibad Ik schrok dat het zo druk binnen was Leek wel of er meer mensen binnen waren dan toegestaan!je kon amper zwemmen zo druk! In de avond ging een groep jongeren met een jongen in gevecht mijn jongste zoon zag het gebeuren en ik, en raakte in paniek omdat de jongen neer werd geslagen op de grond, zo hard dat hij bewusteloos was en slap Allemaal politie binnen! We wilde gelijk weg maar we konden ons niet omkleden omdat meerdere mensen weg wilde gaan!we zijn met ons badkleding weg gegaan! Veiligheid gaat voor alles! Ik vind het jammer dat deze dag uiteindelijk zo is afgelopen! We gaan vollopig niet meer naar de tikibad! Overal kan dit gebeuren Met zoveel mensen Maar dit had volkomen kunnen worden Als er minder mensen waren en betere beveiliging!!

Schandalige hulpverlening

Ik kom reeds als trouwe klant een 10 tal jaren naar Duinrel! Dit nog nooit meegemaakt! Wij komen aan, laat op de avond rond 21u30 met 4 kleine kinderen. Heel onze verblijfplaats was vergeven van de mieren. OVERAL! Zelfs tot in de frigo. Gemeld aan de receptie, sturen ze iemand met spuitbussen tegen ongedierte. Dit wilden we niet aangezien wij hier met 6 een uurtje later in moesten slapen. Terug naar de receptie, we konden verhuizen naar een glapingtent maar daags nadien zouden we opnieuw moeten verhuizen, dus terug alles inpakken, bedden opmaken etc. Een andere verblijfplaats was ook mogelijk maar was veel kleiner (ook goedkoper!) en we zouden maar 100€ korting krijgen. Dat om weer de dag nadien te moeten verhuizen. Rondomrond onze verblijfplaats stonden veel huisjes leeg. Wanneer we vragen of we daarin mogen, krijgen we doodleuk tehoren dat ze het niet kunnen maken om andere mensen morgen dan in ons huisje te laten met mieren!! Maar wij dan wel??? Echt schandalig dat er niet meer toegeving/ hulpbereidheid was en dat het personeel boos werd op ons omdat we ‘zogezegd’ moeilijk deden! Nadien zijn mensen van de security dan toch wat mierenvalle komen plaatsen. Deze mensen schrokken zelfs van de overdaad aan mieren, maar konden niet ingaan tegen de beslissing van de directie/receptie We hebben meerdere foto’s en filmpjes van de mierenplaag.

Bijna alles onder ‘1’ Dak

Hier is de herschreven review: ​ Geweldige prijs-kwaliteitverhouding, vooral wanneer je boekt tijdens aanbiedingen of via derden. Het is een erg diverse locatie die leuk is voor gezinnen met kinderen; zij hebben er enorm van genoten alweer voor de derde x. De ligging is prachtig. Echter, de accommodatie (chalet) was niet schoon genoeg en er ontbraken enkele inventarisstukken. De horecagelegenheden kunnen beter en uitgebreider zijn. Daarnaast is de tijd van twee keer twee uur zwemmen echt te kort, vooral voor gezinnen met kleine kinderen. Het is haast niet te doen met omkleden en alles. Desondanks is het zeker aan te bevelen voor gezinnen met kinderen.

Fijne korte vakantie gehad

Met Hemelvaart zijn we voor het eerst 4 nachten in een duinhuisje verbleven. Het huisje zelf was redelijk ruim alhoewel ik de kamer met stapelbed wel erg klein vond, die hadden we niet nodig omdat we met zn 3en waren. Alles wat je nodig hebt zit in het huisje. Fijne douche met voldoende water. Deur sloot wat lastig en we moesten er wel opletten dat de deur ook echt op slot zat, bleek dat we te snel controleerde of de deur dicht zat. Met een beetje geduld was dit opgelost. Het huisje was schoon, netjes en was een prima verblijf. Het park was leuk om in rond te lopen en de attracties te doen. Rijen vielen reuze mee, lag misschien ook aan het weer, regen en best koud maar we hebben ons prima vermaakt. We konden 2 x zwemmen in het tikibad en dat was erg leuk. Mooi, schoon en voldoende te doen voor jong en oud. De temperatuur van het water van rond de 31 graden en prima te doen. Ik vond het zelf fijner om rond 10 uur te gaan zwemmen omdst het dan het rustigste was, we zijn ook 1 x om 13 uur gaan zwemmen toen waren de wachttijden wel langer. Ik vind wel dat het erg weinig is dat je gratis mag gaan zwemmen, ook de 2 uur is eigenlijk kort, ik liep de eerste keer alleen maar op de klok te kijken, ook omdat de attracties en meeste eettentjes om 17 of 18 uur al gesloten waren. Alleen de arcade was open, wat ik daar erg tegen vond vallen is dat er sommige apparaten niet juist reageerden en in storing gingen bij het uitkeren van de punten, de dames en heren van de Arcade stonden ons netjes te woord maa onze punten konden ze niet achterhalen en vervielen. Ook het feit dat je de punten kan inleveren en wat ervoor kan krijgen was niet echt handig, lag misschien aan het tijdstip maar er stond een flinke rij, ook daar was telkens storing waardoor mensen voor een 2de keer alles op moesten zoeken en maar 2 terminals dus daardoor liep de rij steeds verder op. Horeca was prima verzorgd, prijzen aan de hoge kant maar dat was te verwachten.

Heerlijk dagje uit

Zowel het attractiepark als het tikibad bezocht. Genoten van de kinderen en het mooie weer. Genoeg toiletten waar geen wachtrijen waren. De tassen in een kluisje zodat je niet de hele dag met de zwemspullen loopt te sjouwen. Bij sommige attracties sta je met hte mooie weer wel erg in de zon, waar het erg warm was. Maar verder erg genoten!

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.