Schitterend park , prachtige bungalows. Een aanrader !

Een heerlijk weekend met kinderen en kleinkinderen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Prachtig park en huisjes !!

Prachtig park en mooie schone huisjes Service super ! Ook nog mooi betaalbaar als je park en zwembad mee rekent . Een dikke 10!!

Prachtige accommodatie

Duingalow prima

Pretpark minder leuk, veel attracties gesloten en in verbouwing. Tikibad was weer superleuk

Perfect huis

met kinderen en kleinkinderen de Residence gehuurd. De ruimte is fantastisch en de keuken inrichting enz allemaal top. Het enig nadeel was dat de temperatuur in iedere kamer niet goed is te bedienen het was daardoor behoorlijk warm binnen dus vaak de ramen maar even open zetten. Veder was het een heel fijn weekend voor allemaal. Ik zou het zeker aanbevelen.

Leuk en geslaagd verblijf op een mooie locatie met attracties, maar met enkele ongemakken.

Ons verblijf was leuk en geslaagd. Het huisje was mooi en de locatie is erg goed, vooral omdat de attracties dichtbij zijn. Helaas waren er ook een paar minpunten. Bij aankomst was er eerst geen elektriciteit in het huisje en er was geen bedlinnen aanwezig. Daarnaast hadden we ’s nachts last van muizen die boven het plafond veel geluid maakten. Ook vonden we het jammer dat het extra zwemmen nog behoorlijk duur was. Over het algemeen een leuk verblijf, maar er zijn wel een paar punten die beter kunnen.

Fantastisch !!!

Als gezin van 4 met 2 kindjes van 5 en 7 jaar was dit echt genieten. Desnondanks het vrij koud was, waren de attracties en zeer leuk en ook het zwembad voldeed aan alles. Properheid, veilig en vooral plezant!!! Wij komen zeker terug.

Mooie attracties met oog op gastvrijheid en Veiligheid

" Het was de mooiste dag van mijn leven", 7 onze kleinzoon van 8 jaar zei dit. En ook de volgende dag zei hij hetzelfde" ook deze dag is de mooiste van mijn leven".

Fijne vakantie gehad

Wij zijn op Duinrell geweest tijdens de voorjaarsvakatie met ons gezin, 2 jongens in de leeftijd van 7 en 9 jaar. Wij verbleven in een 6 persoons Duingalow. We hebben een hele fijne vakantie gehad. Dit was onze eerste keer Duinrell en we waren aangenaam verrast. Het park en het tikibad zijn een hele fijne afwisseling voor een dag vol vermaak. Daarnaast is er tot in de avond de arcadehal waar de kinderen zich kunnen vermaken. De accomodatie was schoon en netjes. Het personeel erg vriendelijk. Minpuntje wat ons betreft dat de accomodatie voor 6 personen wel wat aan de krappe is. Wij zaten er met zijn vieren en dat was prima, maar voor zes personen vonden wij het te klein. Pluspunt is dat het gehele verblijf op Duinrell, met alle faciliteiten die er zijn m.i. geschikt is voor zowel jonge als oudere kinderen. Voor alle leeftijdscategorieën is er wel wat te beleven. Wij komen zeker terug!

Ben zeer tevreden

Gezellig en goed verzorgd was fijn met de klein kinderen

Was oke

Tijden vind ik erg laat park in en vroeg er uit met overnachting Deuren kunnen niet op slot van binnen dus kan je kind of huisdier gewoon open maken als je slaapt of weg gaat en 1 ticket voor 2 uur zwemmen over een weekend vind ik ook wijng Ze zijn aan verbouwen en als je er langs liep stonk het erg vies Verpijfplaats was prima in orden Wel leuk dat ze elke avond een thema doen bingo avond karoke maar ook wel weer vroeg dicht

Schoon

Huisje was schoon en netjes, geen oude zooi. Park was ook goed. Duinrelk op loopafstand. Geen controle gehad. Wel pasjes gemaakt. Bedden waren zacht maar dat is voor een ieder persoonlijk

Super leuk park

Leuk overzichtelijk park voor jong en oud

Heerlijke midweek gehad

Heerlijke midweek gehad, gelukkig het huisje geupgrade anders zaten we in een oud muf huisje. Jammer dat we maar twee keer naar het zwembad konden, vorig jaar hadden we drie vouchercodes. Verder heerlijk genoten. Benieuwd naar de nieuwe kikker achtbaan die hebben we wel gemist

Matig

Veel attracties waren dicht en de openingstijden kort. De supermarkt verkoopt verlopen producten en plakt een 50% korting sticker op de houdbaarheidsdatum!! De duingalow is stoffig en ruikt naar schimmel. In de kasten zit er zwarte schimmel. Wanneer je denkt even er tussenuit te gaan, is het niet de bedoeling dat je een duingalow moet schoonmaken. Helaas mag je ook maar 3 uur naar het Tikibad. Wederom erg kort! Je moet het ook inplannen. Als je langer blijft, zou je extra moeten betalen. Je kan ook je laatste dag niet benutten. Want ook dan moet je weer voor het parkeren betalen. Lijkt me een goed idee om gasten te compenseren en ze te laten betalen met korting of gratis.

De laatste dag is teleurstellend

We hebben heerlijke dagen gehad, met de dag gingen er meer atrakties open wat erg fijn was, waardoor we de laatste dag ook nog wilden genieten op het park. Helaas moet je auto dan van het het park af en mag je nog even 15,- betalen om je auto te parkeren, dat vonden wij belachelijk. Daarnaast vonden wij het erg verassend dat er geen gratis wifi op het park is, waardoor dit voor ons ook weer extra kosten waren omdat we er met 2 tieners zaten. Daarnaast vonden wij het erg jammer dat je het zwemmen moet plannen terwijl de helft van het park niet eens bezet is en dat dat niet onbeperkt is. Dus wij zullen hier niet weer komen

Er even lekker tussenuit

Ideaal om met kinderen op het park te logeren. Je loopt zo van je huisje naar het park of het zwembad en weer terug. Leuke attracties voor ieder wat en dat geld ook zeker voor het zwembad. Het huisje had iets beter schoongemaakt mogen worden maar verder was alles in orde.

Van ‘exciting’ naar toch wel een teleurstelling.

Onze kinderen sprongen een gat in de lucht toen we ze vertelden dat we naar Duinrell gingen: wij gaan de hele dag zwemmen! Toen we gingen inchecken veranderde hun goede humeur helaas in een teleurstelling: er was 2x 3 uur zwemmen inbegrepen bij het huisje, de rest konden we dan wel bijkopen, wat gelijk staat aan €120 per keer. Achteraf heb ik dit op de website kunnen vinden, het stond na goed zoeken en doorklikken inderdaad vermeld. Ik heb daar echter bij het boeken nooit naar gezocht, omdat we er echt vanuit gingen dat dit er onbeperkt bij zou zitten als je een bungalow boekt. Dit is ook zo bij bijvoorbeeld de Efteling (waar een kaartje rond de €50 pp. kost). Je mag daar wel onbeperkt het park in als je daar overnacht. Bij de boeking zelf stond het niet duidelijk vermeld. Het zwembad is wel een hele belevenis, dus daar ligt het niet aan. Eén avond was het attractiepark open tot 21 uur, maar er was een deel van het park wat hier niet aan meedeed. Die attracties en eetgelegenheden waren dus toch gesloten, ondanks dat er stond dat het open zou zijn. Ook daar hebben we ons op verkeken helaas. De arcadehal is wel heel leuk, hier konden de kinderen zich gelukkig goed vermaken. Je krijgt hier ook een aantal punten voor cadeau, wat wij zeker positief vonden. De bungalow zelf was prima, wij zaten mooi dichtbij het park. Kortom: lees heel goed alles door op de website, dan ben je minder (onaangenaam) verrast als dat wij waren. Ik vind het zelf wel zo eerlijk om alles duidelijk te vermelden, dan weten we waar we voor betalen.

Mooie nieuwe huisjes!

Hele mooie huisjes met sauna en perfecte locatie dichtbij zee en grote steden! Tikkie bad super leuke glijbanen en in het actractiepark hele leuke Achtbanen, erg leuk park we komen zeker een keer terug!

Niet aan te raden

Het was geen fijn verblijf. Een aantal medewerkers was niet vriendelijk en niet bereid om mee te denken. Het huisje was niet goed schoon. De parkeerplekken bij het huisje zijn erg krap en je rijdt er niet zomaar in één of twee keer in. Het water was snel koud, zeker als je met zes personen in een huisje zit en iedereen wil douchen. Je moet allemaal tegelijk naar het zwembad en je mag niet opsplitsen. Alle kluisjes bij het zwembad waren vol. Het Tikibad is gedateerd. Niet alle attracties waren open, ondanks het mooie weer.

Super midweekje met de kids

Heerlijk genoten in prachtig huisje! Lekker 2 keer gezwommen en verder veel pret gehad jn het pretpark. Dit is echt de ideale vakantie voor kinderen van alle leeftijden!

Jammer in het zwembad geen mogelijkheid om schoenen aan te trekken . Slecht haardroger te weinig en de twee die werkten waren aan reparatie toe vielen steed uit.

Van alles te doen voor jong en oud,

Leuk park met van alles te doen voor jong en oud. We waren aangenaam verrast en zoals onze kleinzoon zei: oma dit was de leukste vakantie ever!

perfect

We hebben het ontzettend naar onze zin gehad zowel klein als groot.

Mooi huisje

Erg leuk weekend gehad

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.