Super leuke weekend gehad met m’n dochter!!
Heel leuk park, fijn zwembad en alles netjes schoon! Huisje waar we verbleven was prima, alles erop en eraan!!
Romy
Wijk aan zee
Laden reviews...
487 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 3.170 beoordelingen met een gemiddelde score van 7,9
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een overwegend positieve Beleving voor gezinnen, met veel aandacht voor het attractiepark en het Tikibad. De netheid van de huisjes en de omgeving wordt regelmatig genoemd, net als de centrale ligging nabij het strand. Enkele opmerkingen gaan over prijs-kwaliteit en wachttijden bij populaire attracties.
Romy
Wijk aan zee
Vooral gezinnen kunnen heerlijk genieten, wat ik jammer vind is, dat je na 15.30 je huisje in kan, en bepaalde attracties mogen best wel vernieuwd worden.
Gaitrie
Koog aan de Zaan
Mooie attracties viir elke leeftijd en mooi groen park. Alles aanwezig dus weekend heerlijk op het park. Zwemmen ook fijn
1 October 2026
Joke
Winterswijk
We hebben genoten van het park, de attracties, het Tikibad, de shows en de horeca. Geweldig om zo mijn 70ste verjaardag te vieren met de kinderen en kleinkinderen.
30 September 2026
Annie van Ooijen
Wamel
En dat lag niet aan de duingalow... niet aan het park en niet aan de mannen die altijd hele dagen bij de slagboom hun werk fantastisch deden Maar aan het volk wat op het park aanwezig was en wat er aan gedaan werd door duinrell zelf.... niks dus!! Er was zoveel overlast, geschreeuw, harde muziek van een groep (dronken) Duitsers, de hele nacht, dat was echr absurd. Pas om 07 uur s ochtends hebben ze de groep stil weten te krijgen. Ons plezier was aardig verdwenen na een nacht geen slaap
28 September 2026
Sarah
Delden
Allereerst was er een enorme rij bij het inchecken waardoor we ruim 45 min buiten in de regen hebben moeten wachten. Voor een weekend van vrijdag tot zondag kregen we voor 8 personen maar 2uur entree in het tikibad en na een reservering waren er nog enorme rijen bij de glijbanen waardoor dit te kort was om alles mee te maken. Daarnaast kregen een ‘gratis’ speelkaart voor de game hall echter waren we met 4 kinderen en te weinig credits om leuke spellen te spelen waardoor we de kaart moest opwaarderen. De spellen waren erg duur en met de tickets was nauwelijks iets te kopen. De attracties waren leuk maar hier was geen hele dag voor nodig om het park te beleven. Pluspunt was de accomodatie en de ligging van het park tov strand.
28 September 2026
Mandy
Zuid Limburg
We waren met 19 pers van 8 tm 22 jaar en wij opa en oma voor ons 50jarig huwelijk. Iedereen heeft zich kostelijk vermaakt! Als het een beetje regende gingen we zwemmen. En anders het park in. De huisje zien er perfect uit en heel schoon. Vindt dat het wel duidelijk gemaakt moet worden dat er geen handdoeken zijn! Alles moet je extra betalen. Maar het was een geweldig weekend!
Irma T' Hart
Waarland
Wat een prachtige omgeving, een attractiepark in een parkachtige omgeving. En het zwembad, helemaal top! Het is fijn om een weekend te gaan, dan kun je park en zwembad ook afwisselen met het bezoeken van een leuke stad of naar het strand. Helemaal top!
Marjolein de Groot
Eelderwolde
Was heel erg leuk. Een ik kan niet verwacht tot met volgende vakantie mij kinderen worden blij Bedankt voor jullie
Zaynab Hassan
Den haag
Leuke verblijf, wij verbleven een weekend in een 6 persoons duingalow met dochter en kleinzonen. Er waren voldoende attracties inclusief tiki bad en arcade game hal (betaald). Er is ook een betaalbare supermarkt, pizzaria , snackbar en een la palace. Ook is er een bar met o.a kinderdisco, karaoke etc. De bedden waren helaas wat minder, de matrassen waren véélst te zacht als je wat zwaarder bent, mijn partner kreeg hierdoor last van zijn onderrug. Matrassen zijn toe aan vervanging!
Francisca
Zaandam
Met kinderen en kleinkinderen geweest. Jammer dat sommige attracties een minimale lengte hebben van 140 of 150 cm terwijl dezelfde attractie bij andere parken 130 cm is.dit tot grote teleurstelling van de jongste (8 jaar)
Hans
‘s-Gravendeel
Vrij snel na aankomst had mijn zoontje een ongelukje in de speeltuin, waardoor we vrij snel bij de EHBO zaten en daarna in het ziekenhuis. Hierdoor konden wij niet meer naar het Tikibad. Toen we hadden gevraagd of we de vouchers een andere keer mogen gebruiken zodat we toch nog een keer gebruik konden maken hiervan. Helaas maar erg spijtig werd hier niets mee gedaan.
Wilma Biert
Stellendam
een midweek mogen verblijven in de huisjes en het park van Duinrell. Kortom was een fijne midweek. en we hebben ons zeer goed vermaakt. Kortom een mooi aanrader met kleine ( klein ) kinderen.
20 September 2026
Fon
Hoogerheide
Wij hebben een ontzettend fijn verblijf gehad bij Duinrell! We verbleven in de Premium Plus Bungalowtent met sauna en airco. De tent was echt verrassend ruim en van alle gemakken voorzien. Ondanks de regen hebben we het ontzettend gezellig gehad en volop genoten van ons verblijf. Ook het Tikibad en Playa vonden wij heerlijk. Genoeg te beleven en voor ons was het echt een geslaagd verblijf. Wij kijken met een heel goed gevoel terug op onze tijd bij Duinrell en komen volgend jaar weer terug
18 September 2026
Grac Kromo
Rotterdam
Het personeel is uitstekend en neemt echt de tijd voor je. Vooral de jongen bij de receptie beneden en het personeel van de eettent waren erg vriendelijk en behulpzaam.
16 September 2026
Rodrigo
Amsterdam
Lodgetent 138 ligt nog geen 4 meter van een huisje op het afgeschermde AZC asielzoekerscentrum vandaan. Niemand had ons over dit AZC verteld. 2 nachten hard gepraat c.q ruzie gehoord en harde muziek. Met 4 kids geen oog dicht gedaan. 1400 euro weggegooid. Wij dachten dat dit particuliere huisjes waren omdat het met hekken was afgeschermd. Vandaar ter plaatse niet geklaagd bij Duinrell. Thuisgekomen er achter gekomen dat Duinrell een deel van het park verhuurd aan AZC en dus wel degelijk verantwoordelijk is. Thuis alsnog geklaagd. Duinrell neemt geen verantwoordelijkheid en wuift de situatie weg. Als 'het is algemeen bekend'. Op een volgend verblijf kunnen we 5% korting krijgen met een max van 75 euro. Op 1400.00 euro weggegooid? Duinrell ga je schamen.
Nelly
Purmerend
We hebben het gezellig gehad. Maar we zijn eerder naar huis gegaan dit omdat we echt niet konden slapen . De matrassen waren net gevulde Vuilniszakken. Het kraakte en gaf totaal geen ondersteuning. Dus voor ons nooit meer naar het park met overnachting.
Monique
Dinxperlo
wij zijn hier vaker geweest en elke keer hebben wij als gezin het hier heel fijn gehad we blijven altijd slapen om zo veel plezier er uit te halen en om even lekker te kunnen genieten met het hele gezin
Brittany
heerlen
6 persoons huisje was iets te klein. Campingbedje past niet in een slaapkamer erbij. Verder heerlijk naar ons zin gehad
Sylvia Nijenhuis
Veenendaal
Wij komen er al jaren Blijft altijd een geweldige plek om een weekend door te brengen!
Annette Valkenburg
Bleiswijk
Het pretpark van Duinrell vonden wij erg leuk. Het park is netjes en goed onderhouden, heeft leuke attracties voor verschillende leeftijden en is mooi aangelegd met veel groen en natuur. De camping vonden wij helaas wat minder. De plek waar wij stonden was erg krap en bestond eigenlijk uit een smalle strook waar caravans en tenten heel dicht op elkaar stonden. Hierdoor voelde het behoorlijk vol en ongezellig aan en had het eerlijk gezegd meer weg van een tijdelijk kamp dan van een gezellige campingplek. Het Tikibad is natuurlijk ontzettend leuk en zeker een pluspunt van Duinrell. Wel vonden wij het erg bijzonder en eigenlijk ook wel teleurstellend dat je hier als campinggast nog apart voor moet betalen. Gezien de prijs van een verblijf op de camping hadden wij verwacht dat toegang tot het Tikibad inbegrepen zou zijn, of dat campinggasten hier in ieder geval ruimer gebruik van zouden kunnen maken.
Glenn
De Zilk
Elke keer als ik naar Duinrell ga, hebben we het als gezin ontzettend leuk.
Rebeca
Den Haag
Fantastisch huwelijksjubileum gevierd met kinderen en kleinkinderen in Duinrell! Voor elk wat wils in het park. Prima huisjes, lekkere bedden en s avonds in het Tikibad. Het kon niet stuk!
Els
Rotterdam
Alles meer dan top
Angela
Zwammerdam
- Duinvallei plek niet geschikt voor een camper! Keuzemenu van de site zegt van wel. - Vervangende campingplek was een noodveld met geen sanitair. Onduidelijke indeling van de plekken. - Teveel velden/mensen voor 1 sanitair gebouw verderop. - Tiki bad binnen leuk maar druk ondanks de tijdsloten. Kinderen moesten soms een half uur wachten in de rij. Dure grap om iets van het zwembad te zien! - Buiten zwembad leuker voor kleintjes en niet bijzonder voor pubers. Ook hier moet je extra voor betalen. - 1 Plek voor de hele camping om je toilet te legen; echt te weinig! Ongelukkige plek (rotsen/krap/druk/smal) om met de camper aan de andere kant van het park te komen! - We mochten gebruik maken van het sanitair van het attractiepark. 1e Avond schoonmaaksters aangesproken uiteindelijk man en vrouw blok open. 2e en 3e dag maar 1 blok open (dames). Laatste nacht GEEN sanitair blok open!! De kids hebben zich vermaakt. Wij ook met een hoop frustraties. We hebben al gezegd voor ons een eenmalig bezoek!
Linda
Uden
Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties.
Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.
Duinrell 1
2242JP Wassenaar