Er even lekker tussenuit

Ideaal om met kinderen op het park te logeren. Je loopt zo van je huisje naar het park of het zwembad en weer terug. Leuke attracties voor ieder wat en dat geld ook zeker voor het zwembad. Het huisje had iets beter schoongemaakt mogen worden maar verder was alles in orde.

Van ‘exciting’ naar toch wel een teleurstelling.

Onze kinderen sprongen een gat in de lucht toen we ze vertelden dat we naar Duinrell gingen: wij gaan de hele dag zwemmen! Toen we gingen inchecken veranderde hun goede humeur helaas in een teleurstelling: er was 2x 3 uur zwemmen inbegrepen bij het huisje, de rest konden we dan wel bijkopen, wat gelijk staat aan €120 per keer. Achteraf heb ik dit op de website kunnen vinden, het stond na goed zoeken en doorklikken inderdaad vermeld. Ik heb daar echter bij het boeken nooit naar gezocht, omdat we er echt vanuit gingen dat dit er onbeperkt bij zou zitten als je een bungalow boekt. Dit is ook zo bij bijvoorbeeld de Efteling (waar een kaartje rond de €50 pp. kost). Je mag daar wel onbeperkt het park in als je daar overnacht. Bij de boeking zelf stond het niet duidelijk vermeld. Het zwembad is wel een hele belevenis, dus daar ligt het niet aan. Eén avond was het attractiepark open tot 21 uur, maar er was een deel van het park wat hier niet aan meedeed. Die attracties en eetgelegenheden waren dus toch gesloten, ondanks dat er stond dat het open zou zijn. Ook daar hebben we ons op verkeken helaas. De arcadehal is wel heel leuk, hier konden de kinderen zich gelukkig goed vermaken. Je krijgt hier ook een aantal punten voor cadeau, wat wij zeker positief vonden. De bungalow zelf was prima, wij zaten mooi dichtbij het park. Kortom: lees heel goed alles door op de website, dan ben je minder (onaangenaam) verrast als dat wij waren. Ik vind het zelf wel zo eerlijk om alles duidelijk te vermelden, dan weten we waar we voor betalen.

Mooie nieuwe huisjes!

Hele mooie huisjes met sauna en perfecte locatie dichtbij zee en grote steden! Tikkie bad super leuke glijbanen en in het actractiepark hele leuke Achtbanen, erg leuk park we komen zeker een keer terug!

Niet aan te raden

Het was geen fijn verblijf. Een aantal medewerkers was niet vriendelijk en niet bereid om mee te denken. Het huisje was niet goed schoon. De parkeerplekken bij het huisje zijn erg krap en je rijdt er niet zomaar in één of twee keer in. Het water was snel koud, zeker als je met zes personen in een huisje zit en iedereen wil douchen. Je moet allemaal tegelijk naar het zwembad en je mag niet opsplitsen. Alle kluisjes bij het zwembad waren vol. Het Tikibad is gedateerd. Niet alle attracties waren open, ondanks het mooie weer.

Super midweekje met de kids

Heerlijk genoten in prachtig huisje! Lekker 2 keer gezwommen en verder veel pret gehad jn het pretpark. Dit is echt de ideale vakantie voor kinderen van alle leeftijden!

Jammer in het zwembad geen mogelijkheid om schoenen aan te trekken . Slecht haardroger te weinig en de twee die werkten waren aan reparatie toe vielen steed uit.

Van alles te doen voor jong en oud,

Leuk park met van alles te doen voor jong en oud. We waren aangenaam verrast en zoals onze kleinzoon zei: oma dit was de leukste vakantie ever!

perfect

We hebben het ontzettend naar onze zin gehad zowel klein als groot.

Mooi huisje

Erg leuk weekend gehad

Slecht heel slecht

Ik belandde in een vechtpartij die hun begonnen ik kreeg een jaarverbod maar die 2 jongens mochten ongestraft het park uit

we hebben ondanks het koude weer genoten

Duinrell heeft mijn verwachting overtroffen. Het onderhoudsniveau van het park vond ik flink omhoog gegaan met 18 jaar geleden dat ik werkzaam was voor Duinrell.

Park was weer geweldig

We hebben tijd te kort gehad in het park zo goed konden we ons vermaken. Helaas was de duingalow dit keer niet zo prettig als onze vorige keer. De vaatwasser rook niet fris, waardoor alles wat daaruit kwam ook vies rook en niet fris waren om te gebruiken. We vonden op verschillende plekken vuil en lange zwarte haren. En we dit keer misten we in onze 8persoons duingalow ook echt de zonnedouche die we de laatste keer in ons 6persoons huisje wel hadden. Ook de TV in de beneden kamer was weinig toereikend, waardoor onze favoriete streamingdienst er niet om kon draaien. Tv in de woonkamer en boven slaapkamers waren wel oke. Al met al alsnog wel een fijne tijd gehad, maar teleurgesteld omdat onze verwachtingen hoger waren op basis van onze vorige verblijf.

Leuke activiteiten maar mindere service

We zijn een weekendje geweest in februari. In november zijn we ook een weekend geweest en nu vonden we het iets minder. Het leek alsof ons huisje niet proper gemaakt is. De koelkast stond nog vol oud eten en we vonden nog heel wat afval (neusspray, handdoekje,..) in de bedden. Dit vond ik vies. Daarnaast wouden we na het inchecken het zwembad reserveren maar alle tijdsloten in de voormiddag, middag en namiddag zaten al vol. Er kon enkel nog s avonds gezwommen worden. We waren daar met een baby dus dat lukte niet. Heel jammer. Leuk zwembad, jammer genoeg veel volk dus lang aanschuiven voor de glijbanen met band. Het attractiepark is eerder kleinschalig, maar daar hoef je gelukkig nooit lang aan te schuiven.

heerlijk, maar ook wat kleine lettertjes

We hebben 2 nachten en drie dagen in duinrell doorgebracht, lekker kleinschalig en voor de kinderen fantastisch Wat ik niet goed begrepen had van tevoren was dat er maar 1x tikibad bij inbegrepen zat (dus andere dagen zelf nog kaartjes kopen a 27,50 pp) ook jammer dat je de laatste dag voor 11u van het terrein moet en dan alsnog een parkeerkaart moet kopen als je die dag nog het park of zwembad in wilt (je boekt 2 nachten en geen 3 dagen blijkbaar) verder helemaal fijn, schone accomodaties

Divertimo assicurato

Ottimo parco da passare 4-5 giorni in divertimento e relax super per bambini .

• Ci consiglieresti? Si

Aanrader

In de voorjaarsvakantie zijn wij een midweek weggeweest in een duingalow voor 6 personen (70 m²). Onze verwachtingen waren vooraf niet heel hoog, maar het verblijf heeft ons positief verrast. De duingalow was ruim, schoon, mooi ingericht en voorzien van fijne bedden. Bij aankomst was het huisje al aangenaam op temperatuur. Er is plek voor één auto bij de accommodatie. Voor een tweede auto kun je tegen betaling parkeren, iets om rekening mee te houden. Bij een verblijf van 5 dagen mag je 2 keer 3 uur zwemmen. Dit leek ons vooraf weinig, maar bleek in de praktijk voldoende. Reserveren gaat via de app, waardoor het in het zwembad prettig rustig blijft. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ook is het water lekker warm en de temperatuur in het zwembad ook aangenaam, hier kan centerparcs nog een voorbeeld aan nemen. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals een silent disco, bingo en een jaren 80 disco. Ook is er een nette supermarkt in de plaza met redelijke prijzen. De arcade is mooi maar de prijzen staan niet in verhouding tot wat je er uitgeeft. Als je echt iets moois wilt winnen heb je echt heeel veel punten nodig. Al met al hebben wij een hele fijne week gehad voor een mooie prijs, zeker gezien de vakantieperiode.

Zeer leuke ervaring

Leuk accommodation Toffe ligging veel leuke activeteit in de buur. Maar ook rust in de natuur is niet veraf

everything was nice

see you soon..

Redelijk

Wij zaten in de premium plus, waren zeer tevreden over de accommodatie. Bij aankomst ontdekte wij dat alle service en bestek vies waren. Park was oké wel weinig activiteiten en er was 1 dag waarbij de attracties in het park pas rond 15:00 open was terwijl het park maar tot 17:00 open is.

Fijne nieuw huisje, in mooie omgeving

Leuk, klein overzichtelijk park in mooie omgeving. Fijne nieuwe moderne huisjes. Tikibad blijft leuk, alleen jammer van het korte tijdslot inbegrepen bij verblijf gasten.

Zeer leuk park

Mooi pretpark voor jong en oud. Tikibad is ook zeer leuk en ook voor jong en oud .

Leuke plek om naartoe te gaan

Fijne plek om naartoe te gaan. Het tikibad is erg leuk om eens te doen met toffe glijbanen! Het pretpark is wat verouderd, maar je kunt er prima elke dag even goed vertoeven. Een ideale omgeving voor een dagje Amsterdam, Den Haag of Scheveningen dit ligt redelijk centraal. Onze duingalow lag vlakbij het pretpark wat erg fijn was. Zag er redelijk uit, beetje krap en ook hier en daar wat verouderd. Maar prima te doen voor een paar dagen.

Leuk park

Schoon en mooi huisje. Genoeg te doen op het park en leuk zwembad. We hebben het erg naar onze zin gehad.

Ingewikkeld, weinig klantvriendelijk, onverzorgde omgeving,

Gelukkig vonden mijn kleinkinderen het geweldig, daar zit het niet in. In het (prima) huis, ontbreken handleidingen. Daardoor hadden we problemen met de oven, konden niet goed met de tv dealen. Telefoon naar de servicebalie leverde niets op of er was niemand meer toen ik om goed 5 uur belde voor assistentie bij de tv. Al het uitzoekwerk via internet om handleidingen te zoeken kosten veel tijd en leverden uiteindelijk niets op. Verder veel mitsen en maren met zwembadbezoek ( reserveren, met 8 tegelijk inchecken en weer uitchecken) bezoek van een 80-jarige dat niet voor 16.00 uur mag op bezoekerspasl!

De kinderen vonden het fantastisch!

Leuk en overzichtelijk park. Voor alle leeftijden attracties. Tikibad ook hartstikke leuk! De kinderen willen heel graag weer eens terug.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.