We gaan nooit meer naar het vakantiepark en het Tikibad

Voor €1351 hadden wij (opa, oma en 2 kleinkinderen (4 en 9)) een midweek (18-22 augustus 2025) geboekt in Duinrell in een Comfort – bij attracties – Duingalow. Bij aankomst troffen wij chaos aan met het parkeren van de auto voor het inchecken. Alle plaatsen in de buurt van de receptie waren bezet. Wij vonden uiteindelijk een plek een heel eind van de receptie en toen we daar aankwamen stond er een lange rij. De Comfort-Duingalow had een kleine woonkamer (zeker voor 6 personen) en een smalle keuken waar je elkaar nauwelijks kon passeren. De slaapkamers waren heel klein en benauwd met bedden met een breedte van 70 cm. Geen horren voor de ramen en geen comfortabele ventilatoren of airco’s. De badkamer was heeeel klein en miste alle comfort en ruimte voor toiletspullen en kleding (geen haakjes). In de tuin was geen zonwering (parasols en/of schermen) waardoor wij in de middag de volle zon in de tuin kregen en er eigenlijk niet konden vertoeven. De tuin was ook slecht onderhouden en stond vol met brandnetels. Laat het Comfort maar achterwege dat was het misschien 20 jaar geleden maar nu zeker niet! In het Tikibad binnen was veel te druk, niet te doen, en het water in het buitenbad was veel te koud en het was vies (overal ganzenpoep).

Super genoten

Goed park schoon en hygiënisch

Voor eerst wezen camperen met de kinderen, en het is ons super goed bevallen. De kinderen hebben zich super geamuseerd op het park.

Leuk park!

Leuk park met veel leuke attracties en korte rijen. Tikibad is in het hoogseizoen wel erg druk. Huisje iets verouderd maar wel ok en binnen was het schoon. Plaza, pub, show en animatie zijn echt top.

Was weer top!

Dit is de 2e keer dat wij een vakantie hadden geboekt op Duinrell. De 1e keer in de lodgetent en nu afgelopen keer in een duingalow(de witte huisjes) Het was weer heerlijk genieten,de combinatie park en zwembad is echt heel fijn!

Super leuke vakantie gehad met het gezin. Twee weken lang ons eigen niet verveeld. Leuk park Leuke zwem gelegenheden Leuke eet gelegenheden Leuke activiteiten Goede supermarkt Fijn privé sanitair gehad Enz… Kortom, voor herhaling vatbaar.

Positief en negatief : zeer ter vebetering vatbaar

Om te beginnen met het positieve: Park, personeel en attracties, prima! Dat was het probleem zeker niet! En dan nu het negatieve: Had een plek geboekt in de Duinvallei. Sanitair is waardeloos, daar is veel aan te verbeteren, zeker als je met een klein kind daar gebruik van moet maken. Er zijn drie wastafels bij de dames-/ en hereningang, achter een glazen deur. Totaal in het zicht van iedereen die daar langs loopt, wasbakken krap op elkaar, daar moet je dan je kind wassen omdat er geen enkele voorziening is voor de allerkleinsten. Douche is nog geen optie gezien de leeftijd. Twee toiletten en drie douches is bovendien veel te weinig voor het aantal kampeerders. Vooral bij de heren was er regelmatig een wachtrij bij de toiletten.. Niet fijn!!!! Een extra watertap-punt halverwege het terrein zou ook zeer welkom zijn, zeker als je helemaal achteraan op het veld staat. Zou een boeking op de Duinvallei om deze reden niet aanbevelen. Heel jammer omdat de direkte omgeving van de Duinvallei prachtige natuur/wandelgebied is.

Terug naar je jeugd.

Superdag gehad Ik als64 jarige met een neefje van 10 en het was of er geen leeftijdsverschil tussen ons was.

Heerlijk genieten voor groot en klein zelf de honden hebben het fijn.

Die loftent raad ik niet aan

We waren niet content met de loftent voor twaalf person was erg kleine en we hadden een baby mee en snachts was het veel de koud ze was onderkoelt

Leuk park, rommelige camping

Leuk voor mijn kleinkinderen

Receptie niet mee geteld TOP

Van te voren dmv telelefonisch contact gevraagd of we op de vertrek dag van de camping later mogen vertrekken dan 12.00 uur. We kregen als antwoord dat tegen een vergoeding van 35 euro een dag van te voren altijd te vragen is. Die dag ben ik persoonlijk bij de receptie geweest en is mij verteld dat dit niet mogelijk is in het hoogseizoen. De plaats die ik had was niet gereserveerd door een andere bezoeker.

1.Woche in Duinrell

Wir hatten eine sehr schöne Zeit in Duinrell, wir waren zufrieden. Was wir nicht so gut fanden sind die Camping Plätze sind echt sehr eng, viel zu nah an den Nachbarn. Sonst waren wir im ganzen sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wij als gezin hebben genoten. En kinderen helemaal. Zeker de moeite waard

Park leuk, camping blamage

Op dag van aankomst konden we netjes de camping op zoals gezegd netjes aangemeld. Dag later boodschappen doen, komen we terug mogen we de camping niet op omdat we niet aangemeld staan. Een meisje van de beveiliging wilde ons er niet op laten. Na wat heen en weer gemopper mog ik uiteindelijk met een officiële waarschuwing er op. Die zelfde dag vragen we bij de receptie waar kunnen we onze wc cassette van de caravan legen? Antwoord was kan alleen op de camperplaats, wat schets onze verbazing. Het kon gewoon bij het was lokaal achter een deur waar niks op stond. Kortom, het is allemaal buffer en er wordt totaal geen rekening gehouden met de gasten. Bij deze camping 1 keer maar noooooit weer.

Duinrell blijft leuk

Een goede balans tussen verleden en heden in een bijzondere omgeving.

Duinrell is een perfect georganiseerde en gezellige plek waar het hele gezin samen volop plezier bel

Mijn ervaring omschrijft als volgt: Duinrell biedt een fantastische combinatie van plezier, veiligheid en gastvrijheid, waardoor iedereen een onvergetelijke dag beleeft.

Pretpark ok, restaurant/zwembad vies

We zijn er een weekendje geweest. Het verblijf is matig en slecht onderhouden. De handafdrukken staan op de ramen, in de tuin een kapotte bezem. In de badkamer geen mogelijkheid om je handdoek te kunnen ophangen. Het pretpark is prima. Het zwembad, is te druk. In het restaurant gedeelte boven ligt van alles en nog wat op de grond, De tafels zijn smerig en niet opgeruimd. Ik snap het ook dat het, het asociale gedrag van de bezoekers is. Maar het personeel zou daar meer de mensen kunnen aanspreken, op hun gedrag ipv appen op de de telefoon. Dit geld ook voor het restaurant, bijna iedereen laat alles gewoon staan. Zo zijn wij niet opgevoed.

Super leuk!

Het was heel leuk daar

Kinderen hebben genoten

Perfect voor kinderen tussen de 3 en de 10 jaar

Leuk voor een weekend

Prima Park we zaten in de ohara..die waren wel netjes..tikibad is leuk alleen knetter druk..weinig kleedhokjes dikke chaos met kluisjes etc..mochten 2 x 2uur boeken maar binnen 2uur wel gezien..eten en drinken ook strak aan de prijs..leuk voor een weekend maar komen niet weer

Was oké

Beperkte tijd voor te zwemmen, Bijbetalen op de reservering en niet dagelijks mogelijk. 8 dagen op de camping, 4 dagen zwemmen wat te weinig was met minder weer.

We hebben een zeer leuke vakantie gehad bij jullie. Zeer leuke camping, mooi attractiepark en een geweldig zwembad

Heerlijke midweek gehad met tieners

Ruim van te voren alles via de post ontvangen. Heel duidelijk! We waren een 3 kwartier te vroeg en wilde dus even parkeren, voor ons was het onduidrlijk waar de parkeerplaats voor campingbezoekers was, we weten nog steeds niet... Maar werden vlot en vriendelijk geholpen bij de receptie. Op een bepaald moment kwamen we er achter de we onze tickets waren verloren. Ook weer goed geholpen bij receptie. We dit uitleggen bij de beveiliging; geen probleem. En hij bedacht zich dat hij die tickets had zien liggen. Netjes hoor. Staanplaats was snel gevonden, netjes en was ruim. Toiletgebouw netjes en schoon. We waren ( vanaf onze staanplaats op Eiland) met 5 minuten in het park. Nadeel was natuurlijk dat we veel remoer van het pretpark hadden. Maar voor een midweek waarbij we zelf ook veel oppad waren, maaktte dat ons niets uit. En je kunt natuurlijk op een ander veld boeken. Wonderland heeft een opknapbeurt nodig maar de rest van het pretpark en speeltuin zag er goed onderhouden, schoon en gezellig uit. Onze tieners van 14 en 12 hebben genoten van de Falcon, Dragenfly, Waterspiegel en dergelijke. Maar er is voor ieder wat te beleven. We kregen korting op het Tikibad. Super natuurlijk; al die glijbanen. Maar het was druk en moesten altijd en lang in de rijen staan. In twee uur tijd hebben we 6 glijbanen kunnen doen. Vooral de glijbanen met de banden was lang wachten ( tussen 20 en 30 minuten). Wat mij betreft zouden er wat extra banden bij kunnen. Vooral omdat het boven opeens heel rustig was. Druk, dus remoerig. Water zag er schoon uit. Maar echt erg veel chloor! Veel badmeesters. Meesten letten goed op en zijn vriendelijk. Al met al een gezellige vakantie gehad!

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.