Te hoge kosten voor weekend weg

Wij zijn een weekend naar Duinrell geweest en betaalde ruim €800 Een forse prijs Wat ons tegen viel waren de volgende zaken: - bij aankomst inchecken, 50 minuten buiten in de rij gestaan om in te checken. Binnen drie balies open, waarom moet dit zo lang duren? - aangekomen in het 6 persoons huisje, comfortpakket geboekt Geen opgemaakte bedden bij aankomst, na een telefoontje naar de receptie meteen wel opgelost, drie medewerkster waren vlot aanwezig Badhanddoeken zijn enorm dun - nespresso apparaat loopt bijna niet door, steel koekenpan valt er bijna af 2e telefoontje naar de receptie Vlot opgelost met nieuw koffie apparaat en twee nieuwe pannen Naast deze punten vinden we het een beperking dat je als gast tussen 15-19u niet in het tikkiebad mag komen En tevens het betalen van €15 per dag voor een tweede auto op het park of op het parkeerterrein bij de receptie. Wanneer je een 6 persoons huisje boekt kun je over het algemeen niet met dit aantal in 1 auto en kom je logischerwijs met twee auto’s. Dus extra kosten Al met al maakt dit bovenstaande dat we niet een tweede keer zouden boeken op dit park

Hartstikke fijne dagen gehad, met 3 gezinnen in de O'Hara gezeten, kinderen konden naar hartelust naar het pretpark en zwemmen. We overwegen volgend jaar weer met 3 gezinnen te komen. Afweging is het pretpark dat erg kort open is tot 17.00 uur.

Wij komen al 40 jaar naar Duinrell Mijn zuster en zwager fam Peute uit Dordrecht zijn daar al 50 jaar. Geleden al begonnen met een seizoen plaats, met hun gezin.en hun caravan En wij kwamen toen al op bezoek. En elk jaar reserveer ik een weekend of weekje met mijn kleinkinderen en die hebben weer geweldige dagen gehad in het park!

Altijd weer geweldig

Vanaf dat de kinderen klein waren tot nu (ze zijn al in de twintig) regelmatig op de camping gestaan en genoten van de attracties en het Tikibad. Inchecken is van te voren al geregeld en bij aankomst kun je gelijk doorrijden naar je kampeerplaats, zeer relaxed. Helaas zijn de prijzen wel flink omhoog gegaan en zijn de zwemsessies aangepast, maar dat weerhoudt ons niet om weer te gaan. Wij kiezen meestal voor het arrangement Crazy kamperen. Het blijft leuk.

Leuke attracties en heerlijk eten elke dag bij surinaamse food nani

Leuk weekend gehad en elke dag bij de surinaamse food nani gegeten. Wij hopen deze na oktober in duinrell blijft want naast ons hebben veel andere heerlijk gegeten bij hun Dus duinrell laat nani surinaamse food in jullie attractie park blijven Bij een dagje duinrell en lekkere trek elke dag weer blije gezichten van tevreden klanten

Het was wel oke

Het zou mooi wezen om een restaurant je te plaatsen bij de uitkijktoren En het zwembad vonden wij wel aardig maar je zit zo mèt de tijd en dat is niet zo fijn En de ramen kan maar op 1 staand open als je poesjes heb is het wel lekker om de raam een klein beetje open te zetten toch??????? Veder was het top

Ik heb genoten samen met mijn dochter en kleindochter

Het is een absolute aanrader, de service is goed, de activiteiten zijn leuk zeker voor kinderen. Kortom het is heerlijk vertoeven daar.

Schoonmaak

Het huisje was oud, bedden waren doorgezakt, kussens waren vies, vaatwasser was nog vol bij aankomst, er was amper tot niet schoongemaakt, een halve toiletrol bij de toilet, honderden rotte appels in de "tuin" waardoor de stank in de tuin en huisje niet te harden waren.

Voldoende

Openingstijden horeca pas vanaf 1600 viel erg tegen. Moesten lang wachten bij La Place waardoor het eten koud was. Achtertuin lag vol afval.

Genoten van een moeder dochter weekend

Ik en mijn dochter hebben tijdens Tina-festival een campingplaats met eigen sanitair gehad. Alles was goed geregeld. Van inchecken tot uit checken. Buiten Tina-festival ook gebruik mogen maken van alle andere faciliteiten. Ook leuke activiteiten ‘s avonds.

Tina festival

We hadden een luxe lodgetent genomen .. er kwam van alles uit de boom vallen waardoor we niet goed sliepen .. achter de tent maakte de mensen ook herrie met het opnieuw opbouwen van het festival denk ik.. en in de avond waren alle attracties dicht wat echt tegen viel ! En waar ze wel reclame voor maakte. Ik zou geen luxe lodge tent nemen voor zoveel geld ! Ze kwamen met niks tegemoet en moesten er maar mee dealen omdat het bij een tent en natuur hoorde .

Vieze huisjes, leuk park

We waren hier voor de 2e keer met familie maar helaas viel het dit keer erg tegen. Er zat nog rijst in de pan, ontzettend vieze borden en vieze vlekken bij de wc. En toen we dit de dag daarna melden, werden we ontzettend onaardig behandeld. Ook het andere huisje was niet goed schoon. Je betaalt een flinke prijs, dan kun je wel wat verwachten. Het is zo jammer, want de huisjes zijn wel leuk, groot genoeg en de bedden prima. De omgeving is mooi en het park erg leuk. De kinderen hebben ook genoten van het Tikibad. Als ze iets doen aan de schoonmaak, raden we het park aan, maar aan de manier waarop ze reageerden hebben we weinig hoop.

Super mooi park en zwemparadijs

Goede ervaringen

Hele fijne ervaring, met verbeterpunt

Super leuk weekend gehad in mooie accommodatie. Alles was top behalve de geur uit het doucheputje wat door het hele huis te ruiken was. Dat was onverdraaglijk. Heeft best nog even geduurd voordat dit verholpen was. Verder te gek weekend gehad. Voor herhaling vatbaar!

Hele leuke vakantie gehad

Ook nog betaalbaar

fijn familie weekend gehad

Twee premium huizen gehuurd 808 en 809 voor ons familie weekend. Mooie huizen maar waren niet erg schoon. Veel stof en dode insecten bij de ramen. Toiletten konden ook wel schoner. Bij 809 waren de bestelde handdoeken pakketten niet aanwezig, wel snel opgelost. Voor de rest prima weekend gehad. Het park heeft voor elke leeftijd wel wat te bieden.

De laatste keer, we komen niet meer

Al jaren komen we met onze familie ( 17 personen in 3 huisjes) naar Duinrell. Maar mijn vrouw en ik zijn allebei 80+ en vroegen bij aankomst of we op de loopfiets naar onze kleinkinderen mochten komen kijken. Dat mocht, maar in de praktijk werden we weg gestuurd. Zelf gaan we al jaren nergens meer in. Ook het zwembad is ons te glad. Twee volwassenen waren helaas ziek, dat hebben we bij aankomst gemeld, ook de aangemelde hond was niet mee. Maar geld terug? Ho maar. Voor de extra aangemelde auto’s en betaald was nergens plaats, tenzij je een kilometer liep. Dus besloten we onze jaarlijkse traditie te stoppen en het met z’n allen elders te gaan zoeken. Mvg John Fockens

Samen met 5 kleinkinderen en 4 kinderen een weekend in twee huisjes in Duinrell geweest. We hebben genoten. Mooie huisjes fijn naast elkaar. Auto’s in de buurt ook heel fijn. We konden zo het park inlopen waar iedereen zijn eigen ding ging doen. Het fijne van Duinrell is dat alles zo dichtbij elkaar is. En dat je meestal maar kort in een rij hoeft te staan. Paar jaar geleden met dezelfde groep naar de Efteling geweest. Ook erg leuk , maar onze voorkeur gaat nu toch uit naar dit Park. Het personeel is vriendelijk en alle maaltijden in de restaurants gedaan. Dus duidelijk voor herhaling vatbaar. Dank.

Fantastisch genoten voor jong en oud

Met ons gezin van 10 personen enorm genoten van een lang weekend in 2 nieuwe Duingalows, die zijn mooi en luxe alleen de hoekbank veel te laag. Bedden slapen prima. Voldoende attracties voor jong en oud. Helaas waren er wel veel attracties soms een dag of langer gesloten zonder vermelding van de reden. Gelukkig wel genoten van de meeste attracties omdat we er 4 dagen waren. Ook enorm genoten van Tikibad met de vele glijbanen en mooi rustig gedeelte voor kids onder de 10 jaar. We hebben ons wel verbaasd dat onze kleindochter van 5 jaar niet alleen in de kikkerachtbaan mocht, die juist speciaal voor jonge kids is, maar wel alleen in de Dragonfly mag die veel harder gaat. Verder alles prima geregeld, op zaterdagavond leuke lichtjestocht door het park gelopen, was leuk georganiseerd met vragen over het park. Alles bij elkaar fantastisch weekend gehad.

Mijn ervaring, super mooie huisjes (848 849). Schoon,ruim en comfortabel. Tikibad, pretpark. Wij konden er niet genoeg van krijgen. Samen met de kinderen en kleinkinderen hebben wij ontzettend genoten.

Geweldig!

Wij komen er ieder jaar met veel plezier Het is een geweldig park

Was een aangenaam weekend

Geweldig uitje met de familie

Heerlijk zwemmen en genieten in het park. Voor elk wat wils

Geweldig!

Superleuk weekend gehad. Is voor elk wat wils. Echt een aanrader

Door een upgrade een heerlijk verblijf gehad.

Al het personeel heb ik als erg vriendelijk ervaren. Door een fout bij de boeking hebben we ook nog een upgrade gekregen; helemaal perfect! Alleen vindt ik het verblijf niet goedkoop in vergelijking met andere campings. En ik had ook iets gezegd over echt veel vogelpoep aan de kant van het kinderbad buiten. Daar werd helaas niks mee gedaan in de 4 uur dat we er waren, en daarom heb ik helaas geen stap in het zwembad gedaan. (E-colli bacterie is best gevaarlijk; vooral voor kleine kinderen)

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.