goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel, mooi park, nette en ruime bungalow .

Ik krijg geen antwoord op een klacht!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De luxe loungetent is een echte aanrader. Super mooi zwembad.

Trapjes maken naar de tenten, bij regen is het een modderboel en erg glad. Langer mogen zwemmen als je daar een accomodatie hebt.

voldoende, een redelijke ervaring

Restaurants meer open doen in de herfst vakantie was ma 1 open.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

een intiem en overzichtelijk park. voor jonge kinderen en de wat oudere. ook de mogelijkheid tot zwemmen is zeer uitnodigend. de accommodaties zijn dichtbij en schoon. restaurants en snelle hap ook zeer goed vertegenwoordigd.

met grote evenementen is de doorstroom van verkeer soms wat moeizaam

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer leuke gezellige camping vooral met kids een aanrader , mooie plaatsen om te staan met camper of tent ,wij hebben ons prima vermaakt in 2018 , tikibad was geweldig net als het attractiepark restaurants waren prima te doen .wij hebben een paar dagen bijgeboekt

een kleine tip , en nee geen gezeur is vakantie , maar personeel achter de bar zou iets vlotter mogen zijn met de bediening of met wat training beetje bij kunnen sturen . is een tip , verbeterpuntje .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer netjes. Prachtig concept voor gezinnen.

Iets ruimere logies. Wij vonden de slaapruimtes zeer klein

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel mooi zwembad, met glijbanen voor alle leeftijden. Overzichtelijk park met leuke attracties. Chalet was netjes.

Personeel niet altijd even behulpzaam.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het park is steeds proper. Vriendelijke mensen aan de attracties. Mooie camperplaatsen. Propere sanitaire voorzieningen.

Aan het eiland soms vroeg lawaai van vrachtwagens.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super mooi park en geweldig zwembad! Aardige medewerkers!

Slechte verblijf accomodaties; stacaravans zijn in slechte staat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veelzijdigheid

Als logeergast 2x per dag kunnen zwemmen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel vriendelijk park. Ook de omgeving rondom het park is prachtig. En de crazy kampeer weekenden worden hier altijd goed ontvangen

Geen verbeter punten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voor elk wat wils, leuk dat het zwembad in het pretpark ligt, gezellig, zeker voor herhaling vatbaar

Kleine accomodatie, kan wat groter, moderner

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tof verblijf met pretpark in het domein

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Genoeg te doen en prima duingalow.

Parkeren duidelijker melden aan alle gasten. De plek van onze bungalow was bezet, wij zetten hem ernaast. Tot 2 keer boze buren aan de deur. Onze 2e auto stond netjes op het parkeerterrein, maar dat deed een van onze buren dus niet en stond er het hele weekend. Waardoor wij onnodig twee keer werden beticht van oneigenlijk gebruik.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel vriendelijk personeel, super leuk zwembad en heel propere verkleedruimtes. Fantastisch pretpark voor jong en oud, die altijd heel goed onderhouden is. Toffe animatie en lekker eten in het restaurant.Zowel verblijf in een duingalow als in het duinhostel even leuk. Ook in de winter als in de zomer heeft het totaal plaatje zijn charmes. De ligging van het park is ook top: een charmant stadje Wassenaar en de zee. We zijn er al vele jaren op vakantie geweest en hopen dat nog heel lang te kunnen doen!

De budget huisjes worden steeds ook ieder jaar iets duurder, maar door de iets verouderde huisjes, die dan niet zo proper lijken, is prijs, kwaliteit iets minder.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Fijn vakantiepark met veel te doen: Tikibad, attracties, shows, speeltuin,... - Fijne eetgelegenheden - Mooie bungalows - Fijne winkel op het part met voldoende aanbod - Vlak aan zee - ... Kortom een vakantiepark waar je u geen moment moet vervelen!

- Meer attracties voor de iets kleinere kindjes (kleuters) - Ontvangst kan beter: vriendelijkere + meer informatie - Wij waren er midden september en toen ging het attractiepark om 16u dicht. Dit mocht omwille van het nog zeer mooie weer een uurtje later geweest zijn - Gratis WiFi in 2018

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super leuke vakantie gehad in duinrell deze zomer. Zo een mooi, groot park met alles erop en eraan. Van pretpark tot subtropische zwembad tot elke avond prachtige animatie met een bingo, muziekshow en een top show de musical van Aladin. Ook de huisjes met groot privé terras waren gezellig wij hebben namelijk altijd buiten gegeten smorgens en savonds

Mss in huisje even alles te controleren voor er nieuwe gasten komen ik heb namelijk toen alles eerst moeten afwassen voor we iets van bestek borden en glazen konden gebruiken overal hongen nog etensresten van de vorige huurders aan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

We zaten voor ons 40-jarig huwelijk met dochter, man en 2 kleinkinderen in een prachtige duingalow. We hebben al heel wat bungalows op andere parken gezien maar zelden zoiets moois als deze duingalow. Prachtig gelegen tussen de bomen en alles op loopafstand te bereiken. Echt perfect voor een korte vakantie.

Er zit geen vriezer in de keuken. Zelfs geen kleintje in de koelkast. Dat was jammer.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi groot park, fantastisch dat kinderen de hele dag ervan gebruik mogen maken! Zwemparadijs super, huisjes vielen tegen! Maar zou zo weer weekend boeken!

Huisjes, erg klein, gedateerd en niet schoon!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Combinatie accommodatie atraktiepark tikkibad

Hygien

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ideale vakantie voor het hele gezin, van 0 tot 99 jaar - leuk pretpark - tof zwembad - winkels en restaurants in de buurt - kortbij de Zee - kortbij Den Haag en toeristische bezienswaardigheden

goede service, goed behandeld

Betere matrassen in de duingalow.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.