perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het was voor ons de eerste keer bij jullie verblijven.Heel erg verrast, zeer netjes en verzorgd .Comfortabele slaapgelegenheid.Enorm vriendelijk personeel.Kortom een echte aanrader.Kinderen waren zeer enthousiast.

Eigenlijk heb ik geen verbeterpunten wij waren zeer tevreden over ons verblijf in vergelijking met center parcs pony park city.Totaal niet vergelijkbaar.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goode ontvangst. En het verblijf was seer goed,caravan warden zeer netjes. Park goed onderhouden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel actie, centraal gelegen, mooi zwembad, gave atracties

Met halve weken in het hoogseizoen kunnen boeken op de camping

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vrijheid, vriendelijkheid, activiteiten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

perfecte combinatie van bungalowverblijf, zwembadtoegang, attractiepark, wandelmogelijkheden, dicht bij gezellige centrum Wassenaar en overal vriendelijk personeel !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gezelligheid, vriendelijkheid, omgeving, ligging, .... echt een plaats waar batterijen weer opgeladen kunnen worden!!!

Timing poetsen sanitair

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tiki-bad, attractiepark, mooie omgeving, alles zeer netjes

Jupiler verkopen in winkeltje

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-verzorgde gebouwen -leuke activiteiten -theatershows! -pretpark! -zwembad!!!

-de winkel is duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk personeel!! Mooie duingalows en een mooi en gezellig park. Het Tikibad is ook super!

Tikibad: Familiekleedkamers zijn er te weinig van. En de babyverschoontafel was heel vies. Er lagen gebruikte maandverband en luiers en etenswaren op en onder de verschoontafel. De duingalow had spinnenwebben in iedere slaapkamer. Verder heel erg tevreden :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

GEWOON UITSTEKEND VERBLIJF IN KEURIGE DUINGALOWS GOED VERZORGD.GOED BERIJKBAAR,VRIENDELIJK PERSONEEL,DOORGAAN ZO.

HOUDEN ZO.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi park in het bos, prachtige groene omgeving. Vriendelijk personeel. Zelf in het winterweekend hebben we ons er goed vermaakt met een peuter en dreumes. De nieuwe Playa van het Tikibad vonden we super. We zijn elke dag naar het Tikibad geweest en we zouden zo weer terug willen!

De Duingalow had vooraf iets beter gecontroleerd mogen worden of alles nog goed werkt (lampen, vaatwasser etc). En meer familiekleedruimten bij het Tikibad zou geen overbodige luxe zijn!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer proper park, kindvriendelijk

Als bewoner op de camping gratis kunnen gaan zwemmen voor bvb. 2 uurtjes

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onwijs leuke week gehad. Samen met onze kinderen van 1 en 3 jaar. Ze hebben allebei een grote kikker in hun bedje waarmee ze elke dag nog kroelen. Ook luisteren we nog elke dag de kikkerrock. Ze genieten er elke dag weer van!

Brandnetels bij de accommodatie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gezellige camping

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk pretpark heel mooi zwembad super. Vakantie om nog eens te doen

Nog iets netter zijn van bungalow

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Superleuk voor (kleine) kids! Leuke afwisseling tussen bos, zee, pretpark, en superzwembad! Jeugdsentiment ten top omdat ik er als kind ook altijd kwam.

Bungalow was niet gepoetst bij aankomst...Flexibelere tijden voor gratis zwemmen voor bungalowgasten. Bv. 2 tijdsdelen. Dit ivm slapen/eten van de kleine kinderen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Locatie,personeel,zwembad,attraktiepark,parking alles zeer goed

Openingsuren atraktiepark en bar plazza

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Top verblijf voor gezinnen met kids Verblijf in gezellig huisje (met zeer goede wifi -wel betalend!) Top zwembad! Mooie omgeving, ideaal voor een goede wandeling, fietsten.

Wonderland verdient wel een opknapbeurt. Buffet restaurant gesloten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super zwembad Combinatie pretpark en zwemparadijs= plezier voor jong en oud. Bungalows verzorgd en ruim genoeg

Meer kleedhokjes in het zwemparadijs

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De camping naast het attractiepark is top. Voor de kinderen een geweldige vakantie!!

Wc en waterpunt is veel te ver lopen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aangenemame soorten verblijfslogementen, tenten, stacaravans, luxe challets. aangenaam verblijf, bij pretpark en zwemparadijs met leuke variatie aan plezier

naleven regels ivm nachtlawaai op de kampeerweide , in nabijheid van challets

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijk en aardig personeel

Tip: meer verlichting bij speeltuin in de avond

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel kindvriendelijk Mooi park, met attracties voor klein en groot Leuk Tikibad met veel afwisseling.

Eten/ restaurants: niet enkel La Place, maar ook andere zou fijn zijn. Winkel: tijdens winter heel veel rekken leeg

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk attractiepark, super tof zwembad! Het huisje waar we verbleven was rustig gelegen. Echt een ideale vakantie met kindjes!

De netheid van het huisje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kindvriendelijk restaurant met uitsteken eten. Attracties makkelijk te bereiken, Ook gedacht aan de allerkleinste

Als je al kaartjes hebt voor het zwembad,een aparte kassa voor controle,nu sta je in een hele rij te wachten op iedereen die nog kaartjes moeten kopen

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.