goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super zwembad. Dicht bij centrum Wassenaar. Leuke en diversiteit in attracties voor groot en klein

Duur internet vooral bij meerdere apparaten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aanwezig tijdens het Tina festival. Huisje was leuk en alles was aanwezig. Het park zelf lijkt te klein voor zo'n grootschalig evenement. Ook waren de openingstijden van het Tikibad niet duidelijk en was er veel te weinig capaciteit in het Tikibad om de drukte aan te kunnen. Niet kunnen zwemmen dus (of 2 uur buiten wachten in de regen), ondanks dat we dit extra hadden bijgeboekt.

Minder mensen op het evenemententerrein, en minder mensen in het zwembad. Meer overdekken tijdens het festival, alles viel nu letterlijk in het water.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top weekend gehad met de kids! Super leuk zwembad en leuk attractiepark! Zeker voor herhaling vatbaar! Wij gaan nog terug!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prachtig park

vernieuwen kwakuskwebbel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wij, oma en opa, komen graag met onze kleinkinderen op jullie camping. Het is wel groot, maar alles is goed georganiseerd, dus we voelen ons hier thuis

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

veel te doen kom er al 48 jaar met veel plezier terug

jammer van de dino s het was een kikker park

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn en leuk park,en heel fijne medewerkers.

Zo doorgaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het park en pretpark waren heel proper. Het zwembad is ook heel mooi

Misschien in het zwembad meer hokjes voorzien om samen met baby om te kleden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles ging vlot en vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel zwemplezier, leuk pretpark, mooie en propere accomodaties, vriendelijk personeel, ideaal met tieners

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg gastvrij

Graag schoner sanitair in de rustigere periode, bv Tina weekend!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel variatie op verschillende gebieden (kort - lang, rustig-spannend, binnen - buiten, betaald-gratis)

Game/speelautomaten puntenverzamelsysteem Parkeren bij de grote duingalows, daar kom je vaak al met 2 auto's naar toe

goede service, goed behandeld

de mensen in de horeca waren niet echt autisme-vriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tof zwembad Vriendelijk personeel Leuke attracties voor jong en oud

Attractiepark mag langer geopend zijn. (seizoen)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duinrell is jaren ons plekje vanaf de kinderen klein waren of zelfs nu ze hun liefje meenemen.De campeer plaatsen zijn ruim , het sanitair steeds proper en in de winkel is er genoeg variatie en verse broodjes. het pretpark is ideaal voor de kinderen evenals nu het vernieuwde tikibad.de volwassenen hun vakantie is top als de kids zich amuseren !!! Het strand is dichtbij en een mooie streek om te gaan fietsen

het enige puntje !! op de parking waar je kan gaan staan bij vertrek staan er verdeelpalen voor elektriciteit maar er zit geen spanning op dit zou prachtig zijn als je zelfs tegen betaling dmv een jeton automaat of € stuk uw koelkast kan insteken van uw caravan of camper en de laatste dag nog rustig afsluiten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

beschermde omgeving met veel toezicht waar ook onze kinderen met een licht verstandelijke beperking toch veel vrijheid kunnen hebben. Klacht over afval werd direct verholpen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles is aanwezig voor een leuke vakantie.

Meer glutenvrij aanbieden ook bij de plaza dat is naar mijn mening veelste weinig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doordat ik mijn verblijf in een huisje door omstandigheden niet kon betalen Heb ik na veel bel en mailcontact de goede persoon gevonden die samen met mijn naar een oplossing zocht en uiteindelijk het huisje in een kampeerplek hadden omgezet. Helaas viel het tina weekend letterlijk in het water Maar ondanks dat konden wij door deze fantastische medewerkster toch alles mee maken Zou graag een weekend in een huisje winnen .

Gewoon toppie

Groter buitenterras

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed onthaal, makkelijke reservering, duingalows zijn up-to-date, fantastisch zwembad voor groot en klein, nabijheid van supermarkt, attractiepark op maat van kinderen,

Verlichting op donkere punten in het park Extra omkleed-cabines voor families Soms een beetje fris in het zwemparadijs voor de kinderen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi park. Lekker rustig in november.

Lengtediscriminatie in het zwembad. Mijn dochter van 7 moest bandjes om terwijl ze al 2 jaar diploma’s heeft. Omdat ze 118cm is en klein van stuk. Belachelijke regel!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doe zo verder

Niet betalen voor WiFi In de bungelo s

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Combinatie met vakantiepark en onbeperkt entree tot attractiepark is erg leuk!

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.