voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi park. Leuke diverse attracties. Tiki bad mooi

Minder lawaai in tikibad. Snellere service bij attracties

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijk verblijf gehad alles op en top geregeld. waren met 4 vrienden en hadden de tijd van onze leven en we kom zeker vaker terug

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijk verblijf gehad

De ijskastdeur sloot niet goed En er lagen best wel veel haren van vorige bezoekers op het bankstel en tussen de kussens

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede accommodatie, veel mogelijkheden tot ontspanning

Mss Welness / Spa voorzien ?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een prachtig gelegen camping met pretpark en zwemparadijs. Al jaren onze favoriete vakantie bestemming. Met het strand en de stede als Leiden en Den Haag om de hoek hoef je je nooit te vervelen.

Er zijn veel huisregels die niet of nauwelijks gecontroleerd worden. Eén betere handhaving zou het verblijf nog leuker maken. Denk aan skelters in het park en geluidsoverlast na 2300 uur.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ongeveer alle attracties zijn er op 3 niveaus (kind-puber/volw-durfal) zowel in het park als het tikibad. Schoon, gezellig en uitdagend ingericht. Privacy duingalows door slimme beplanting Perfecte ligging, vlakbij strand

-Duingalow achter parkeerplaats liggen ver weg -verdeling bezoekersaantallen toegang Tikibad (parkbezoekers niet op drukste moment) -kosten horeca op park erg hoog

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kindvriendelijk Gezellige camping Leuk pretpark voor jong en oud

Water in het zwembad is vrij koud

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fantastisch en schoon alles is bij de hand

Vuilnisbak eerder legen 1 keer mee gemaakt dat het een dag er naast lag kan ook aan de gemeente liggen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

LIGGing van het park

Personeel verkeer wat langzamer rijden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Schone verblijven! Fijn personeel! Goede faciliteiten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wij komen al 15 jaar naar Duinrell en vinden het er altijd even geweldig! De combinatie van Bungalows , pretpark en Zwembad is geweldig. Het meest positieve aspect voor ons , is het feit dat er iets te doen is voor ALLE leeftijden. Zowel voor onze jongere als oudere kinderen valt er iets te beleven. Bovendien is het stadscentrum en de zee niet veraf.

Maak AUB een sas in de parking zodat we niet telkens HELEMAAL hoeven rondlopen van de speeltuin naar de Duingalows.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel verschillende entertainment voor al wat wils.

wifi in en om het park kan kosteloos

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een super plaats om op vakantie te gaan!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel te doen...variatie. Betaalbaar Lekkere eetgelegenheden Dicht bij het strand

Cafe/ bar op tijd dicht Tot laat waren er kids aanwezig in het café gedeelte

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle check in, super faciliteiten, mooi onderhouden, gunstige ligging strand, bos en plaatsen

Grotere huisjes voor mensen met 1 hond!! of extra laten betalen voor grotere huisjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijn park. Goede comfortabele huisjes. Dichtbij Den Haag, Leiden en kust. Leuk vertier. Voor alle leeftijden wat te doen.

Upgrade meubilair huisjes. Kleine slaapkamer is eigenlijk te klein. Claustrofobisch.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Camping: schoon sanitair. Ruime plaatsen voor tent, caravan . Het park is voor Jong en oud geschikt. Aardig personeel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Propere huisjes en heel tof park! Het park is ook heel verzorgd en gevarieerd.

Meer gelegenheden met gezonde voeding? Vooral wat betreft de kindermenuutjes.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel te doen op het park. Lekker zwembad en prima service.

Schoonmaak is zeer slecht. Dit moet echt beter. Ook rooklucht in de huisjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

een echte all in voor de kinderen en volwassenen leuke en nette campingplaatsen met genoeg vertier voor alle leeftijden. Je moet de camping niet af voor eten en drinken mogelijkheden genoeg naar ieders beurs.

Bij het reserveren van een campingplaats de toegang tot tikibad mee erin verrekenen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bungalows vlak bij het park. Voor ons heel fijn dat de drie geboekte bungalows dicht naast elkaar lagen zonder weg met auto's zodat de kleinkibderen veilig heen en weer konden lopen.

Iets mooier tuinmeubilair.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Genoeg te doen, super zwembad, prima prijs-kwaliteitverhouding

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi park, lekker eten, voor de kinderen genoeg vermaak. Leuk dat de plaza helemaal verbouwd is met beneden airhocheytafels, flipperkasten, poolbiljart e.d. Personeel is vriendelijk een meehelpend. Attracties in park leuk voor mijn kinderen ( leeftijd 8 en 9). Tikibad helemaal super met al die glijbanen.

Duingalow verwarming aanzetten mag makkelijker.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.