Genoten van de duingalow, het park, het eten

Heerlijk park

Leuk voor alle leeftijden. Maar enige opmerking in plaza bij frietzaak 5 man personeel maar niet erg efficiënt kan echt nasr gekeken worden

Prachtig groen park, leuke attracties

Prachtig groen park, leuk attractiepark en geweldig Tikibad. Minpunt was de ligging van onze lodgetent; pal naast het toiletgebouw waar een afzuiging heel veel geluidsoverlast gaf. Dit was niet te verhelpen door het personeel. En jammer dat er niet een iets ruimere tijd mogelijk was in het Tikibad

Heel aangenaam verrast, een proper en gerieflijk huisje en heel vriendelijke medewerkers overal in het park. Ruim aanbod van attracties en bezigheden, tikibad een avontuur voor ons kleinkind.

Ok

Alleen vinden wij mijn man en ikzelf wij zijn gaan eten bij la plage op de camping wij vroegen een spaghetti en een ravioli dat was zo weinig nog geen voorgerecht groot ik 7stukjes voor de prijs mag het toch wel iets meer zijn we hebben een friet gegeten bij de frituur spijtig wij gaan er niet meer naar toe als dit normaal is grt yoland

We zijn van 5 tot 9 mei 2025 geweest. Was een hele mooie premium duingalow,heel mooi en netjes. Tweede keer zit weer in.

Super ervaring gehad

Alles was perfect!

Het was een heel mooie reis,

We verbleven in een luxe tent bij Duinrell en het was een geweldige en bijzondere ervaring. De tent was zeer schoon en goed uitgerust met alles wat je nodig hebt – van keukengerei tot comfortabele slaapplaatsen. De sfeer in de tent was warm en rustig, met voldoende privacy voor gezinnen. De locatie is uitstekend, dicht bij de ingang van het park en het Tikibad, wat het gemakkelijk en leuk maakte om met de kinderen rond te lopen. Ook de natuur rondom gaf een ontspannen en rustige sfeer aan ons verblijf. De service was goed en het personeel was behulpzaam. We vonden het erg leuk om het kampeergevoel te combineren met het comfort van een luxe accommodatie. Ik raad het ten zeerste aan voor gezinnen die een leuke tijd willen doorbrengen in Duinrell en op zoek zijn naar een unieke maar comfortabele ervaring.

Onvoldoende voor de service

Brandalarm ging elk kwartier af. Geen excuus ontvangen voor de ongemak.

Geweldig!

Heerlijke genoten met mijn gezin. Het huisje was schoon, rustgevend en mooi. Ik geef het een 10+

Park is voor kinderen echt geweldig

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen veilig een paar uurtjes zonder ouders naar het park ,als je op duinrel verblijft. Savonds is de speeltuin open daar vind ik wel gevaar familieschommel is eng en meerdere toestellen ,veel puberjeugd die daar de baas zijn bv over de springtrampolines in speeltuin en bij de springtrampolines . Savonds nergens geen toezicht van duinrel personeel. Je kunt ook nergens hulp vragen. In het tikkiebad slecht onkundig personeel. Het bad is geweldig, maar wordt verstoord door grotere jeugd ,dringen met groepen overal voor ,springen over de wacht hekjes en zijn zo meteen aan de beurt bij alle glijbanen ook op de trappen dringen ze overal voor. Personeel doet er niks aan lachen het weg ,en laten het gaan. Op de wegen in het park wordt savonds door jeugd keihard gefietst op fatabikes zonder licht en hoge snelheid. Je loopt daar met kinderen niet veilig. Jeugd scheurd expres langs mensen heen die over de paden wandelen, zo ook savonds rijden ze in het donker door het park. Erg gevaarlijk. Verder een super camping netjes en gezellig. Ik beveel het iedereen aan maar er moeten meer strengere regels komen voor jeugd vanaf 16 jaar . Zij zijn het die de boel.op veel plekken verzieken, heel jammer.

We komen zeker terug

Heel propere sanitair. Jammer genoeg in het begin wat slechte ervaring gehad met kampeerders die hun wagen gewoon op onze gereserveerde camperplaats hadden gezet. Na heel wat heen- en weer met de klantenservice kregen we een andere plaats toegewezen. We hebben dan eindelijk kunnen genieten.

Erg leuk!

We waren een lang weekend in Duinrell. Heerlijk dat er attracties zijn voor alle leeftijden, en dat je zo in en uit het park kunt lopen. Het tiki bad was erg leuk!

Prima caravan.

Jammer dat de snackbar en pizza niet open waren toen we aankwamen.en de attracties om 6 uur dicht waren. Gelukkig de rest van de dagen tot 8 uur open.

Openingstijden centrum te beperkt

Voor de rest was het een leuk park. Men had ons verzekerd dat wij een huisje dicht bij het park zouden krijgen. Mijn vrouw had namelijk pas een nieuwe knie gekregen. Wij hebben tot 2 keer toe een voorkeurboeking willen doen. Tot 2 keer toe was ons verzekerd dat wij huisje met nummer 50 zouden krijgen. Wij waren negatief verrast toen wij huisje nummer 5 kregen.

Een fijn weekend gehad

Mooie huisjes, leuk dat de kinderen makkelijk van het bungalowpark naar het attractiepark kunnen gaan. Het tikkie bad mag wel wat schoner

Mooi

Zeer leuke vakantie, wel een minpunt wat betreft Tikibad. We kregen 2x toelating tot het Tikibad voor een verblijf van 5 dagen !! Je krijgt een code die je 1 keer kunt gebruiken dus ben je verplicht om allemaal tesamen naar het Tikibad te gaan of je bent uw beurt kwijt, niet leuk als je geboekt hebt voor 8 personen!!!!!

Leuk attractiepark, slechte service

We hebben leuke dagen gehad met het gezin (kind van 4 en 6) op de camping met de caravan. Het attractiepark is erg leuk voor kinderen van deze leeftijd. We zijn niet in het Tikkibad geweest, omdat wij het te duur vonden (8,50 pp voor max. 2 uur). Helaas is onze ervaring negatief geeindigd ivm slechte service van het campingpersoneel. We hadden deze laatste dag nog de hele dag in het park kunnen doorbrengen, maar waren uiteindelijk pas om 15:00u in het park. Dit kwam door een slecht leesbare plattegrond en het uiteindelijk niet kunnen parkeren op de parkeerplaats met de caravan, doordat daar personenwagens geparkeerd stonden. Meer aanwijzingsbordjes op de camping en toezicht op de parkeerplaats zouden prettig zijn.

Tegen mijn verwachting,

Dat Duinrell last heeft aan het gebrek aan goed arbeidskrachten is goed te merken en is op vele vlakken te merken. Bij aankomst waren er lange rijen voor het in checken met slecht 2 balies open waarbij bij 1 balie iemand werd ingewerkt. De overige 4 medewerkers vonden het belangrijker allerhande werkzaamheden uit te voeren die op dat moment niet relevant waren of gesprekken voerde van persoonlijke aard. Hierna zijn we het Park binnen gegaan waarbij een aantal attracties wisselend werden geopend doordat deze maar door 1 medewerker werden bediend. Ik teken hierbij aan dat het in geheel Nederland en deels Duitsland een vakantieperiode was die van te voren bekend was en de eerste zomers dagen van het jaar. Met lunchtijd waren er twee opties om naar uit te wijken. Wij hadden gekozen om bij de La Place bij de FAlcon een patatje te eten. Hier stond een jonge teamleider te zwoegen die met 3 tieners die voor het eerst achter de counter stond. De wachttijd was lang, de bestelling werd in delen geserveerd en niet het geen wat ik orgineel had besteld. Na de lunch de weg in het park vervolgd om vervolgens naar de bungalow te gaan. Het was 15:30 en de schoonmaak was nog bezig. We konden geen gesprek voeren, maar met handen en voeten dachten we op te pikken. Nog heel eventjes, maar werd uiteindelijk 16:30 i.p.v. 15:00. Opvolgende dagen verliep het eigenlijk niet heel anders en zoals het eigenlijk elke attractiepark betaamd zijn de prijzen exorbitant hoog voor de service en kwaliteit die je ervan verwacht. Het TIki-bad is ook maar een beetje vergane glorie. Ooit het grootste zwembad met wereldfaam, maar nu een vervallen kas met roeststrepen en lange wachttijden, omdat bij navraag 4 baden beschikbaar waren voor 3 glijbanen en bij de lazy river hoogstens 5. De oorzaak: Die maken jullie als bezoekers allemaal kapot. Bij de dag van uitchecken stonden vanaf 8:15 ons al uit de bungalow te kijken waarbij ik ze 6 keer tot 10:30 moest wegsturen. ruimte op.

Ontzettend leuk zwembad en attractiepark

Een leuk weekend gehad. Attracties en zwembad waren erg leuk. Huisje was ook prima! Wel een paar puntjes ter verbetering: -Jammer dat er bij de Arcade veel apparaten kapot waren. -eten bij het kiprestaurant was deels koud, bediening was niet heel alert -in de bungalow sloeg 's nachts de verwarming aan op 20 graden. Daardoor ook de ketel en daar werden we wakker van.

Heel Heel leuke park

Heb ik laaste 15 jaar bijna elke jaar gevist en zeker volgende jaar kom ik wer terug

Heel leuk en overzichtelijk park, enorm vriendelijk en aardig personeel.

Heerlijk genieten voor de kids en daarmee ook de ouders

rustig park met alles op loopafstand, wachtrijen vallen mee, leuke toestellen in het pretpark en TIKI bad blijft genieten. alleen de cafetaria is beneden alle peil, geen (Goed) opgeleid personeel, bestelautomaten allemaal kapot, ellenlange wachtrijen en daarna klopt je bestelling voor geen kant, dat moet echt veel beter ingericht worden.

Camping kan wat gastvrijer

Het attractiepark is super, de camping is goed verzorgd en mooi aangelegd. Wij mistten een gezellig terrasje. Misschien werden jullie die week overvallen door het mooie weer maar we hadden friet gehaald en hebben dat bij de foodplaza buiten opgegeten maar daar was totaal geen sfeer. Er is dan wel een terras bij de La Place, maar dat is self-service, dus geen gezellige gastvrijheid. Dat vonden we jammer. Verder hebben we een fijn verblijf gehad, wij hadden een plekje met privesanitair. Dat was klein maar fijn. Tip: Extra haakjes in het prive sanitair. Er waren er maar vier, daar passen geen 4 handdoeken en 4 toilettassen aan. Je mist dan een plankje/vakje/kastje voor je toiletspullen, nu moet je alsnog alles steeds meenemen.

Veel vermaak voor jong en oud

Een weekendje weg op de camping met een attractiepark en zwembad naast de deur. Geweldig voor jong en oud. We hebben zeer genoten.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.