Deze keer een echte teleurstelling

Voor een derde keer kwamen wij hier terug. Dat doe je niet voor niets, deze keer helaas wel. Onze accommodatie was niet verkeerd, ramen mochten wel eens schoongemaakt worden maar uiteindelijk kreeg je wel wat ik er van had verwacht. Het Tikibad daartegen was om te huilen. Het begint al bij binnenkomst. Alles verloopt er chaotisch, ondersteuning voor mindervalide is er wel maar weinig oog voor. Zo zat de kleedkamer op slot, 1 persoon heeft een sleutel en die laat erg lang op zich wachten. Eenmaal binnen is het klein, geen douche en smerig. De gebruikte luier lagen over de grond verspreid. Eenmaal in het zwembad werd het niet veel beter, ook hier lag etensresten op de grond, mijn aanbeveling, niet zonder slippers lopen. Kleedkamers waren schaars, meer dan 600 kluisjes maar de omkleedruimtes kwamen niet verder dan 50 denk ik. Ook deze waten royaal voorzien van bebloede tampons op de grond tot vol gepoetste luiers. Ik begrijp dat het de klanten zijn die er een zooi van maken. Toch zou de ondersteuning en regels een stuk beter kunnen. Voir mij was het de laatste keer, het us niet het duurste park maar voir 700 euro mag je iets meer verwachten. Dan maar iets meer neerleggen voir een schonere omgeving.

Erg leuk voor jong & oud

Midweek met kinderen van verschillende leeftijden en iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Winter Duinrell: minder open maar ook minder druk. Graag tot een volgende keer !

Boek geen budget Duingalow

Deze huisjes kunnen echt niet meer, vergane glorie, veel kapot, niet werkend, schimmel in de kasten, vochtige kleding die in de kast hebben gehangen, geen sfeer en wel een behoorlijke prijs betalen. Ook de schoonmaak liet erg te wensen over, vieze zwarte hoekjes overal, haren in de badkamer, schimmel in de koelkast, bah! Helaas konden wij niet anders dan vanwege de hond dit huisje boeken, maar ik zou het niemand aanraden. Tikibad is erg leuk, leuke uitvalsbasis en leuke plaatsen, steden in de buurt, attractiepark wel aardig voor jongere kinderen.

Leuk maar valt wel te verbeteren

TIKIBAD: Meer toezicht bij de kleedkamers. Er wordt tegen de deuren getrapt en geschreeuwd. Niemand die er wat van zegt. Ik moest echt schreeuwen dat zij moesten kappen. De uitgang is niet duidelijk aangegeven vanaf de kleedkamers. Verder vind ik het een leuke plek om te bezoeken.

fijn park met een verscheidenheid aan activiteiten/mogelijkheden

We hebben een fijn gezinsweekend gehad, 18 tot 54 jaar. ons vermaakt in het zwembad, uitdagingen aangegaan met wel of niet van de glijbaan, hoog ,snel, donker, eng of gewoon super leuk! Leuke plekken bezocht in de omgeving, Den Haag, Scheveningen en het strand. De duingalow was netjes en mooi ruim ingericht. enig minpuntje vinden wij douche/wastafel in 1 ruimte met het toilet. wij vinden gescheiden toch fijner

Top vakantiepark op een geweldige locatie.

Wij hebben een weekend doorgebracht op het vakantiepark. Wat een leuke herinnering hebben wij gemaakt. Super gaaf zwembad en ook een erg leuk attractiepark(je). Ondanks dat het attractiepark niet super groot is, zijn er wel erg leuke attracties voor jong en oud. Het Tikibad is echt het leukste zwemparadijs van Nederland! Onze Duingalow was erg netjes, goed ingericht, schoon en ruim genoeg. En het park ligt op korte afstand van de kust, ideaal dus. Alles heeft dit park in zich om nogmaals een keertje op bezoek te komen!

Leuk verblijf gehad

We zaten als gezin met z'n 5en (kids 15,13 en 11) in een premium duingalow. Was mooi huisje, heelijk ruim en goede badkamer. Helaas maakte de ketel wel wat veel geluid en kon de temp 's nachts niet lager dan 18 graden gezet worden. Daardoor sloeg de ketel s nachts wel zeker 2x aan en dat stoorde aardig. Meubels zijn wat verouderd. Verder heelijk gehad en zou er zo weer heen gaan. Park is ook leuk. We zaten er met de jaarwisseling een hele week en dat was lekker. We hadden niet de behoefte om elke dag in het park te lopen en dat was maar goed ook want ik denk dat het dan was gaan vervelen. Ik vind het persoonlijk meer een vakantiepark met wat leuke attracties dan een attractiepark met mogelijkheden om te overnachten. Tikibad is ook leuk. Druk maar leuk. Wat wel jammer is, is dat je maar een aantal keren gratis mag (of zelfs alleen korting als je campinggasten bent). Als je daarna nog een keer wilt betaal je het volle pond, in onze week was dat 31.50pp en dan mag je 3 uurtjes zwemmen. Dat vind ik echt te gortig, zeker omdat je al aardig voor het huisje betaald hebt. Maar goed, anders zal het in het zwembad nog veel drukker worden denk ik. We zaten er 8 dagen en konden 4x gratis zwemmen. Dus om de dag, is ook prima naar onze kinderen waren wat teleurgesteld :-) We komen niet volgend jaar weer terug maar zouden het zeer zeker overwegen om over 2-5 jaar weer een week hierheen te jaar.

Fantastisch zwembad, leuk park en geweldige vakantie huisjes.

Wij zijn voor de 5de keer op dit park geweest, Met onze kinderen inmiddels 11, 13 en 15. Zei en ook wij vinden vooral het tikibad echt fantastisch. Het pretpark is voor ons bijzaak. Dat het vakantie park dicht bij alle grote steden ligt is voor ons ook een rede om terug te komen en natuurlijk het strand! Wij hadden een comfort bungalow, deze was heerlijk ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Verder hebben een keer gebowld, spelletjes gedaan in de spelletjes hal. Al met al weer een heerlijke midweek gehad met ons gezin.

De kinderen hebben genoten!

We zijn een midweek naar Duinrell geweest. Heel mooi huisje en kinderen hebben genoten van het park en het zwembad

Geweldige midweek voor groot en klein

Midweek Oranjerie met 14 personen verdeeld over 4 gezinnen. Leeftijd van 2 tot 65 jaar. Geweldig verblijf op Duinrell. Voor een ieder wat te beleven. De Oranjerie is zeker een aanrader. Alles ruim voorhanden, goed verzorgd en je grijpt nooit mis. Voor iedereen privacy en toch gezellig met z'n allen onder een dak. De onbeperkte toegang tot de attracties en het Tiki-bad maken het verblijf compleet. Zeker de jeugdafdeling is op die manier de gehele dag bezig en in de weer. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te beleven en te zien. Kortom een echte aanrader om eens met je gezin de Oranjerie af te huren. Wij komen zeker eens terug.

Het was een heerlijke vakantie waarbij we niets te klagen hadden. Super huisje.

Heerlijk oud & nieuw weekend!

Een mooie tijd gehad tijdens het oud en nieuw weekend. Lekker rustig in het attractiepark en tikki bad! Leuke activiteiten zoals; avond attracties, kinder disco en natuurlijk de vuurwerkshow om middernacht.

Prima Kerstvakantie gehad op Duinrell

Onze vakantie was geslaagd omdat alles heerlijk in balans was, we hebben genoten van de rust, van de bosrijke omgeving en de zee (Wassenaarse slag). En actief geweest in de avond in het zwembad en de attracties in het park by night. Ook de illusionist die op een avond verrassend heeft opgetreden vonden we geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dikke onvoldoende voor klantvriendelijkheid

We hebben een 8 persoonshuis geboekt met 6 personen (en dus voor 8 personen betaald). Onze 2 kinderen mochten allebei een vriendje/vriendinnetje mee nemen. Dag 2 hadden we hun ouders uitgenodigd om in ons huisje 's avonds mee te eten. Ze zouden om 18.30 arriveren (het attractiepark sluit om 20.00 uur). Onze gedachte was om voor hen een gastenpas (5 euro pp) te kopen, helaas dacht de receptie daar anders over en rekende 19.95 euro pp omdat het park nog 1.5 uur open was. (We hadden al 800 euro uitgegeven voor ons verblijf!). Jammer dat ze dit niet aanvoelen en denken dat de ouders nog 1.5uur in een achtbaan gaan zitten ipv een hapje mee te eten in ons huisje. Klantvriendelijkheid was ver te zoeken hierdoor helaas EEN ZEER ZURE NASMAAK aan ons bezoek aan Duinrell

Veel activiteiten, prima park

Top park met atrakties en fijne zwembaden, glijbanen, je verveelt je er geen moment. Heel jammer dat het vrijdag en maandag de activiteiten gesloten zijn.

Was echt een tegenvaller

Personeel: Meneer bij de botsautos was chagrijnig Meneer bij de pub was onwetend en echt niet geschikt. En nog chagrijnig bovendien. Meiden niet. Maar ene meisje wist weinig. La Place was ook matig. De bediening bij de receptie waren wel vriendelijk. In de supermarkt ook. Verder wisten het personeel in hetzwembad en bij evenementen/ winkeltjes op plein weinig. Als je vragen had. Attracties: Heel weinig was er te beleven. Weinig open en kort en heel veel dicht. Als oplossing paar dingen die we "kregen". In het zwembad misten wij ook de bandjes om te dobberen. Aangezien glijbaan vanwege rug niet mogelijk is. Dus was dat dobberen leuk alternatief. Al met al. Nog nooit zo slecht gehad. We komen er nu voor de zoveelste keer. Maar voor dit geld een huisje en dan dit ervoor terug is voor ons geen lokker om weer te komen.

Heerlijk genoten

Onze premium duingalow was boven verwachting: erg licht en ruim en zag er vrij nieuw, goed onderhouden en goed schoon uit. WK kijken in de pub was erg gezellig. Leuk dat er zelfs voor de kinderen vermaak was tijdens de wedstrijd in de vorm van kruidnoten bakken samen met de Pieten. Het tikibad is erg leuk met grotere kinderen. Onze jongste viel met zijn 1.18 vaak net buiten de boot, maar vermaakte zich na de aanvankelijke teleurstelling ook prima in het kindergedeelte, waar ook erg leuke glijbanen zijn. Het landgoed van Sinterklaas was wat uitgekleed t.o.v. voor corona maar nog steeds erg leuj. Paar verbeterpunten: de stroming in het tikibad is nu net niks. Voeg of de banden weer toe net als vroeger, of doe er iets anders mee. Het is vrij koud in het pannenkoekenrestaurant bij de carrousel. Ook de banken ogen erg versleten. Een opknapbeurt (en verwarming) zou hier niet misstaan. Deze punten mochten voor ons de pret niet drukken. De kinderen kwamen dan ook in opstand toen we naar huis gingen.

Heerlijk genoten

Wat een super ervaring. Mijn zoontje praat nog over onze weekend bij jullie. Hij had net zijn a gehaald dus 1 ste x zonder bandjes zwemmen. In het park alles in sint thema en de sinthuis super leuk gedaan. De theater show was ook 1 groot feest. Zijn lievelings attracties kikkerachtbaan en zweefmolen. Alles was Heerlijk voor hem. Als hij geniet geniet ik ook.

Gezellig, leuk park, maar niet zo groot

Leuk en overzichtelijk. Niet heel groot, maar genoeg te doen en gezellig. Leuk in combinatie met het Tikibad.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.