Super leuk, geen minuut verveeld!

Op de eerste plaats was alle informatie heel duidelijk wat al een fijn begin van de vakantie is! Ik was op vakantie met mijn 2 dochters en er was zoveel te doen voor ze! Attracties, zwemmen en op het vakantiepark leuke animatie/ activiteiten. De restaurantjes en supermarkt waren fijn op loopafstand en er was voldoende aanbod. Ook in de omgeving is genoeg te doen zoals het strand of Madurodam. Minpuntjes waren de douche in het huisje (erg donker), en we vonden 2 uur zwemmen te kort maar dat komt natuurlijk omdat het Tikibad zo leuk is! Vandaar een 9 en geen 10. Maar we vonden het voor de rest zo leuk dat we binnenkort weer komen!

Het was superleuk

Het was heel leuk. Kleine bemerkingen: het water van het buitenbad was echt wel heel koud en voir het binnenbad is 2 uur te kort om ervan te kunnen genieten

Aangenaam verblijf in duingalow

We zijn een verlengd weekend geweest in een budget duingalow met een hondje. In tegenstelling tot de slechte reviews die we lezen waren we aangenaam verrast om een propere accommodatie te hebben. Enkel de wastafel in de badkamer was verstopt maar dit werd binnen de 2 uur opgelost door een vriendelijke technisch medewerker. Verder vonden wij het park netjes. De kleedruimtes van het Tikibad lagen er zaterdag avond om 20h zeer vuil bij. Ook veel te druk in het bad. Echter maandag voormiddag hadden we de nieuwe kleedkamers boven. Deze waren perfect proper, wat een verademing. Ook minder druk zodat het minimaal aanschuiven was bij de glijbanen. Verder hebben we genoten van het strand in Wassenaar en Scheveningen.

Geweldig Park om met je kleinzoons te beleven

Ik heb 2 nachtjes met mijn kleinzoons van 3, 6 en 10jaar op de Camping geslapen en overdag ons geweldig in het Park vermaakt. En einde van de middag 2 uur in het TIKI BAD gezwommen. We kwamen tijd te kort maar hebben alle attracties(voor zover mogelijk) 1 of meerdere keren gedaan. De attracties staan zo opgesteld dat verschillende leeftijden tegelijk in een attractie kunnen gaan, en als Opa kan je beide in de gaten houden. We reden nog maar net Duinrell uit en de jongste 2 waren al over Duinrell aan het dromen. We hebben samen 3 heerlijke dagen gehad op DUINRELL

Genieten met de hele familie!

top!

Mooie en gezellige camping!

Mooie grote plek op de camping, alles op prima loop afstand, goede faciliteiten, schone camping en leuke kortingen op het Tikibad! Goede inloop naar het park en ook leuk dat je buiten sluitingstijd lekker erdoor heen kunt wandelen. Klein nadeel is dat je iets minder makkelijk bezoekers kunt ontvangen, omdat er per persoon dan gewoon een entreeticket voor het park (zonder korting) wordt gevraagd.

Blijf er weg

Via Vacanselect geboekt. Wat een oplichterij! Vieze veel te kleine vakantieverblijven die compleet afgeleefd zijn en waar alle comfort ver zoek is. Alles vuil en smerig, stuk, verf af, zetels stuk, brandmerken in de keuken in de vorm van vieze vlekken, pokke oud gasvuur voor op te koken een ramp zelfs levensgevaarlijk … Blijf er weg want voor het zwembad moet je zo veel extra bijbetalen dat je beter Landal of Center Parcs boekt!! Het is het geld niet waard!! Marginaliteit ten top! Wij moesten er tot morgen blijven maar zijn vandaag blij dat we terug thuis zijn!

Altijd super leuk

Super leuk pretpark met super leuk zwembad. Dagelijks activiteiten te doen. Een echte aanrader

Heerlijk opgekikkert

Wij stonden heerlijk een week op de camping van Duinrell. De combinatie vakantie met pretpark is helemaal fijn met jonge kinderen. Ook het Tikibad was genieten!

Commercieel bedrijf met slechte service en hygiëne

Wij hebben bij jullie een duingalow geboekt in de week van 8 tot en met 12 Augustus 2022. Bij aankomst op het park op maandag 8 augustus om half 4 kregen wij de sleutel van de duingalow,mijn twee kinderen en ikzelf zijn hier direct naar toe gegaan om onze spullen neer te zetten. Toen we de duingalow binnenkwamen liepen we tegen een enorme stank op, ook was de Duingalow niet schoon. De kruimels en vloeistoffen lagen nog in de koelkast en ook het sanitaire gedeelte was verre van schoon. Eerst heb ik dus maar de nodige zaken gepoetst! Dit is blijkbaar de standaard bij Duinrell. Ik ben toen later naar de receptie gegaan en heb mijn verhaal gedaan. De medewerkster gaf aan dat ze het wel op zouden lossen en dat ze hier speciale apparatuur voor hebben. Toen we de volgende dag na de middag terugkwamen was de stank helaas nog erger, dit bleek omdat de schoonmakers alle deuren hadden opengelaten en omdat de stank uit de ouderen slaapkamer kwam. Ik ben toen weer samen met mijn vrouw naar de receptie gegaan om te vragen voor een oplossing want in deze duingalow kon je geen vakantie vieren. De manager zei dat ze geen andere duingalow beschikbaar had en dat ik het geld terug zou krijgen minus een dag…….We hadden tenslotte 1 dag genoten van het park :( We zijn amper een uur in het park geweest….. Ik was het hier uiteraard niet mee eens. Mijn kinderen leefden al weken naar deze vakantie toe en nu hadden ze ineens niets meer. Ik vroeg de manager of we dan niet in een hotel in de buurt konden verblijven en dat de kinderen dan wel naar het park zouden mogen, we zijn hier tenslotte voor hun. Dit was echt niet mogelijk, we zouden zelf maar voor een onderkomen moeten zorgen en dan elke dag maar opnieuw kaartjes moeten kopen. De kinderen waren dus enorm teleurgesteld ,de manager kwam met geen andere oplossing dan het geld gedeeltelijk terug geven en toonde weinig begrip. Kortom Duinrell maakt van hun probleem het probleem van de klant en zoek het verder maar uit!!

Zeer slecht

Zeer slecht oud en saai park er is niks te doen zelfs de winkels zijn slecht onderhouden geen vrolijk park om te zien we dachten vragen we of we eerder mochten zwemmen even de tickets omzetten maar ook dat mocht niet park naar 1 uurtje verblijf verlaten Zonde van het geld

Duur voor wat het is

Te weinig zwemmen inbegrepen

super leuk

leuk accommodatie valt niks over alleen warm zwembad ja dat vonden wij wat minder veelste druk en maar twee uurtjes dat was een glijbaan en een paar rondjes en toen waren de twee uur al om en kwa park leuk maar de wespen werdt je echt gek van dat was een groot min puntje maar verder prima genoten zou het zo weer boeken:-) mvg maria

Genoten op Duinrell.

Heerlijke vakantie gehad op de camping, genoeg te doen en sanitair erg schoon! Enige nadeel vind ik de groen stroken en de velden dat die beter bij gehouden moeten worden. Veel brandnetels en onkruid.

Mooie schone woning, vriendelijk personeel, leuke attracties . Goede supermarkt, mooie omgeving, restaurant ook prima. Tikibad binnen ook goed, zeer behulpzaam personeel. Enige minpunt, klantenservice was niet te bereiken op de dag van vertrek, een paar keer gebeld maar werd niet opgenomen.

Geweldig genoten.aanrader

Heerlijke vakantie gehad.alles goed voor elkaar.schone wc en douches.

Jammer van al die rokers

Helaas lukt het nog steeds niet om al die kleine kinderen een rookvrije ervaring te bezorgen. Overal lopen volop rokers rond. Waarom? Voor die paar centen extra die rokers inbrengen? Niet meer van deze tijd.

Een feestje om naar toe te gaan!

Super leuk park voor jong en oud! Genoeg te doen, te zien en te beleven. Het park heeft een aangename veilige en prettige sfeer voor een heerlijk dagje uit.

Een super week gehad...

Wij hebben er een super leuke week gehad Kinderen van 10 en 15 jaar hebben we amper gezien.. Die genoten volop van het park.. Het verblijf d423 was ook goed.. Schoon en netjes en op een leuke plek.. Het is veel geld maar dat is het ook zeker waard! Wij hadden zelf nu ook echt vakantie omdat de kinderen geen moment bij ons kwamen dat ze zich verveelde..

Voor herhaling vatbaar

We hebben genoten van onze vakantie!

was heel erg leuk

De kleinkinderen die we bij hadden vonden het hartstikke leuk wij hebben ons goed vermaakt

Een heerlijke vakantie gehad op het vakantiepark

We hebben een heerlijke en gezellige vakantie gehad,op het vakantiepark, zaten in een duingalow heerlijk in het bos, voor de kinderen was er vanalles te doen,

TOP VAKANTIE!!!!

Het was weer een TOP VAKANTIE! deze zomer van 2022!!! De kinderen hebben zich vollop vermaakt. Dit was al onze 3e x dat we er waren. Genieten in het park, binnen/buiten zwemmen, spelletjes spelen in de gamehal, mini bowling bij de pub en alle leuke activiteiten en shows! Vriendelijk personeel en je kan er met van alles terrecht en helpen je goed. Kortom zeker een reden om weer terug te komen.

Kinderen hebben genoten!

Voorpret door de glijbanen online te bekijken. De kids hadden een lijstje gemaakt waar ze in wilden. Door een filmpje van Enzo Knol geïnspireerd, was de cycloon een hit! En mama hield haar hart vast vanaf het kijkplatform. Gaaf om te zien hoe stoer ze waren. Daarna hebben ze lang genoten van het golfslagbad.

Een aanrader

Kinderen hebben genoten alleen een nadeel mensen met kleine kinderen die achter ons stonden waren om 7 uur al buiten met hoop gegil hard gepraat huilen en gooien met ballen of wat dan ook tegen ons huisje aan dat was het enigste wat het niet leuk maakte naar voor de rest was het een echte aan rader

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.