Afwisselend, veel vertier, vriendelijk en gastvrij

We hebben een heerlijk, ontspannen weekend gehad, waarin we veel hebben gedaan en beleefd. Het Tikibad was een grote belevenis voor onze kinderen, ze hebben ervan genoten! Het attractiepark was niet groot, maar veelzijdig, de wachttijden goed te doen. Ook binnen was er van alles te doen: minibowlen, indoor games, pub. Ons verblijf was schoon, compleet ingericht, alles wat we nodig hadden, was aanwezig. Ook het park is schoon, de medewerkers kundig en vriendelijk. We kwamen tijd tekort en hopen nog eens terug te komen!

Dagje op het laatste moment geannuleerd

Ons uitje van het jaar werd op het aller laatste moment geannuleerd. Vanuit de NFN hebben wij elk jaar een dagje Duinrell met zwemmen in het Tikibad. Hier hebben wij maanden naar uitgekeken. Nu zitten wij al weken te wachten om ons geld terug te krijgen. Zeer teleurstellend hoe duinrell ons behandeld heeft!

Heerlijk zwembad, een fijn relaxt attractiepark voor er bij!

Echt leuk het Tikibad, fantastische glijbanen, lekker warm water. Attractiepark is niet super groot, maar wel overzichtelijk en dichtbij elkaar en leuk om erbij te doen. Echt een aanrader, en zeker voor oudere kinderen kunnen ze zich goed vermaken.

We hebben een heel leuk familieweekend gehad. De 8-persoons duingalow was geweldig. De attracties waren dichtbij en leuk om te doen en de glijbanen van het tikibad waren spannend.

Magische ervaring

Fantastisch, zelfs het trollentreintje was weer een nieuwe belevenis. We zijn al zo vaak naar het park geweest, maar in de attracties in het donker gaf zeker een extra dimensie

Topweekend achter de boeg, thanks duinrell

Na al twee keer te moeten verleggen met de Corona periode, wat elke keer met volle vriendelijkheid gebeurde, mochten we uiteindelijk genieten van de luxueuze premium plus villa. Super ontvangst met een flesje wijn die klaarstond, bedden reeds opgemaakt,… De kids Tikibad en op de attracties, terwijl wij de ‘vlucht’ kozen met de nieuw gehuurde elektrische fietsen…. Mooie streek waarbij we Leiden, Den Haag en Scheveningen aandeden… op terugweg helaas tegenslag waarbij 1 fiets van volle batterij opeens op 0% viel. Met enige handigheid kwamen we weer aan in Duinrell. Bij binnenspringen werd direct een nieuwe batterij aangeboden en kregen we de totale huurprijs van die ene fiets terug met de vriendelijke onnodige verontschuldigingen. Hadden we niet gevraagd, maar Chapeau voor enerzijds de service en anderzijds de onverwachte teruggave. Door die kleine dingen, de vriendelijkheid in het gehele park en de properheid en degelijkheid om je auto te mogen parkeren naast je woning, was dit een leuk topweekend. Wij hebben er alleszins van genoten. Thanks Duinrell x

Heerlijk verblijf

Heerlijk verblijf, mooie accommodatie duinbungalow, fijne park en top zwembad.

Voor kinderen leuk, voor volwassenen vreselijk.

Duinrell is echt blijven hangen in de jaren '80! De attracties piepen, kraken en zien er niet uit. Bungalows kunnen ze goed fotograferen, maar deze bungalows onderhouden heeft men volgens mij nog nooit van gehoord. De bungalows zijn vies, gedateerd, en vreselijk klein. Openingstijden van het park zijn ook niet te volgen, net als de faciliteiten op het park. Nogmaals, ze zijn blijven hangen in de jaren '80. Wat betreft de pasfoto's: neem deze niet mee, maar maak ze vooral NIET bij Duinrell. Is gewoon complete onzin gezien je 0,0 controle hebt! Wij hebben 5x4€ betaald voor pasfoto's voor een zielig "uitgeprint" pasje. En voor de wifi liefhebbers: begin er maar niet aan. Het internet is dramatisch en echt weggegooid geld! Nogmaals, kinderen hebben weinig nodig om het leuk te hebben, maar dit was echt eens, maar NOOIT NOOIT meer. Duinrell: ga met de tijd mee, pas je aan en vooral: onderhoud/vernieuw je park en attracties! Enige pluspunt: de meeste medewerkers op het park zijn echt gericht op het vermaken van de kinderen. Ontzettend lief, geduldig en hulpvaardig!

NFN dag last minute gecanceld

Ons jaarlijks uitje is last minute gecanceld en tot op heden hebben we ons geld nog niet terug! We zijn vreselijk slecht behandeld door Duinrell en komen hier nooit meer terug!

Uitstekende locatie

Heerlijk huis voor 14 personen

Heel fijn groot huis. Leuk park

We hebben genoten. Ons 45 jarig huwelijksfeest gevierd na 2 jaar. Leuk park en zwembad.

Duinrell en Tikibad geven wappies een stem!

Zeer kwalijk dat het Tikibad eenzijdig en zonder overleg de naaktzwemdag van de NFN afgelaste. Daarmee geven ze een handjevol dreigende wappies een stem, bieden ze hen exact wat ze willen en plaatsen ze 800 mensen, volwassenen en kinderen in het hokje "perverse mensen die je uit het zwembad moet weren".

Een erg leuk weekend gehad!

Onze duingalow (4-pers. budget) was eenvoudig ingericht, maar heel schoon en qua keukeninventaris meer dan compleet! Het attractiepark was ook erg schoon en 's avonds feestelijk verlicht. Wat ons betreft beiden een aanrader! Wat ons wel erg tegenviel was de mogelijkheid om lekker uit eten te gaan. Het La Place restaurant (de Schaapskooi) is een zelfbedieningsrestaurant, dus voordat we de friet op ons theeblad hadden, was onze pizza inmiddels koud. We vonden het erg duur, niet in verhouding qua kwaliteit en ambiance. We vonden het ook niet erg hygiënisch. We hebben er verschillende keren wat gegeten en/of gedronken, maar telkens lag er van alles op de grond en ook de tafels waren niet schoon.

de ervaring met het gezin zal ik nooit vergeten

wel moet ik zeggen dat de week heel anders verlopen was dan gedacht. er was beloofd dat het attractie park open zou zijn maar dat was slechts 2 dagen een heel grote teleur stelling voor mijn vrouw en mijn 2 kinderen die dit nog nooit ervaren hadden zij komen uit Thailand en hebben dit ook daar niet kunnen betalen . maar het Tikibad heeft ook veel goed gemaakt. Nu weer sparen voor een volgende keer.

Super ontspanning

Een must voor een ieder zeker in maart

Niet te geloven

Denk je een weekend weg te hebben geboekt voor 600 euro met alles erop en eraan, kom je er later via de mail achter dat je verplicht bent pasfoto’s mee te nemen en als je dit niet mee hebt mag je 4 euro pp dokken om het daar te laten maken, vind dit echt een vage constructie (dit hoort toch een gratis service te zijn????) en hadden ze op zich van te voren mogen melden. Vraag je naar de openingstijden van de bowlingbaan maar kan niemand hier antwoord op geven, als je vraagt waarom ze hier geen antwoord op hebben zeggen ze dat het om 16:00 uur open gaat maar dat de sluittijd elke dag verschilt ivm animo (wat?), wat een service ook. Overigens is dit dus ook niet mogelijk te reserveren dus als jij na een dagje park nog wilt bowlen met je kids heb je pech als ze al lekker naar huis zijn. Informatie vooraf via de mail is echt om te janken, alle belangrijke zaken worden niet benoemd en ook kom je er een aantal dagen voor aankomst achter dat de openingstijden wijzigen dus dat je het lekker buiten het park/zwembad mag gaan zoeken, ik betaal toch gewoon voor het park en het zwembad per dag per persoon? Echt om te janken, als het personeel nou nog meeleeft of mee denkt maar klantvriendelijkheid is echt HEEL ver te zoeken. Tikibad reserveren is verplicht maar kan pas 24 u van te voren OP LOCATIE. Dus als jij 15:30 incheckt heb je pech als je de volgende ochtend niet naar het tikibad kan (vol) en moet het dan in de middag doen terwijl dan het park pas open gaat!!!! Hoe moet je dan van beide genieten? Nogmaals, ik betaal voor beide dus verwacht hier ook enige service als je een weekend weg boekt, lijkt mij dat je dan online en met voorrang kan boeken? Maar dat kan natuurlijk niet dus heb jij dikke pech als het Tikibad al vol zit met mensen die wel online een los kaartje kunnen reserveren voor een geweldige dag Tikibad. Alsof het gehele plaatje zo goedkoop is. Normaal echt geen zeikerd maar dit overtreft echt alles! NOOIT meer Duinrell voor ons.

Waterpret en attractiepark, geweldig genieten

Heerlijk genoten, park en zwembad volop genoten en goed te doen voor de kids. Ook het huisje ruim, schoon, nieuw en grote plaatsen

Goed maar kan beter vooral de eet mogelijkheden in het park

Het was heel leuk maar binnen het park ( restaurant plaza ) is het eten ondermaats dus mochten jullie binnen het park wat meer restaurants maken ( beter eten ) zouden jullie meer volk hebben . Ons huis was ook niet proper gepoetst , Dit kan veel beter

Gewoon top!!

Heel mooi en verzorg vakantiepark,de duingalows zijn een echte aanrader,alles wat je nodig hebt voor een vakantie! Genieten in het park van de vogeltjes en eendjes die komen loeren om een hapje mee te pikken, je komt er echt tot rust.het tikibad waar oud en jong zich vermaakt ,het attractiepark is niet groot maar wel leuke attracties.Heel vriendelijke medewerkers,is ook belangrijk! Ook in de pub is er elke dag wel iets te beleven..... gewoon een aanrader!

Ontspannende gezinsvakantie

Leuk attractie park boor jong en oud. Na een dagje attractie park, een hapje en drankje in 1 van de eethuisjes, een frisse duik in het tikkibad met de vele spectuculaire en rustige glijbanen. Dan nog een drankje, bowling, karaoke in de Pub of Mario Kart in de kids club. Een fantastische vakantie voor elk gezonslid!

We hebben zeer genoten van een goed verzorgd huisje en de prachtige omgeving.

Het was inmiddels de derde keer dat we in Duinrell verbleven. We vinden de combinatie tussen het attractiepark en de prachtige omgeving met leuke steden in de buurt en uitgestrekte wandelgebieden en strand echt geweldig. Het attractiepark is weliswaar niet groot maar leuk genoeg nog voor onze 3 pubers. Onze dochter is uiteraard ook een dagje naar de mall of the netherlands geweest. Kortom heel veel keus voor dagjes weg. Wat ons ook opviel wat het zeer aardige personeel en de extra attenties bij ons verblijf zoals een fles wijn bij aankomst, de schoonmaakdienst die langs kwam om te vragen of alles naar wens was (overigens was het huis bijzonder schoon!) tegoedbonnen voor oa. minibowling en fietshuur. Helemaal top.

Top vakantie, met een klein verbeterpuntje

Als het park op dinsdag en zaterdag pas om 14:00 uur open gaat, is het fijn als de parkgasten iets om te doen hebben. Pas bijvoorbeeld de animatie die dag aan, doe de speeltuinen open o.i.d.

Het was een fantastische week!

Het huisje was erg schoon en gezellig. De reserveringen van het zwembad werken super goed zo. De drukte was precies goed. Onze ervaring van een paar jaar terug was minder fijn ivm de extreme drukte in het zwembad. Vriendelijk personeel en wat leuke kortingsacties bij aankomst, zoals gratis bowlen en drankjes. Echt goed geregeld allemaal!

Zeer fijne week gehad!

Mooi en proper huisj (premium plus 8p), super veel te doen voor heel jong (dochtertje van 20m) tot wat ouder!

Superleuk en vermakelijk park

Ontzettend genoten van onze week in Duinrell. Duingalow was wat gedateerd, maar prima. Top zwembad en erg leuk attractiepark. Ontzettend vriendelijk personeel, overal op het park. Mooie omgeving ook. Kortom, echt een aanrader voor een (mid)weekje weg!

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.