Geweldig park zeer schoon.

Mooi gastvrij park. Wat ons opviel zeer schoon zowel de huisjes als het gehele park.

Leuk park voor het gezin.

Alles ok op de keiharde matrassen na.

Leuk

Leuk om mee te maken met de kleinkinder

Leuk vakantie park

We hebben hier al een paar jaar op rij een super vakantie gehad. Pretpark en tikkie bad zitten in je verblijf inbegrepen (als je via duinrell zelf boekt) ook erg fijn dat het strand op fiets afstand ligt van het park. Openbare Wc's en douchen op het vakantiepark zijn netjes en schoon. Enige minpunt is dat de hygiëne van de huisjes vaak te wensen over laat.

Geweldige camping, park en zwembad

Mijn zoontje en ik heb super dagen gehad op de camping met onze tent, als extra service mochten voor een hele kleine bijdrage een plaats met privé sanitair. Leuke, nette, gezellige camping met voldoende rust en dichtbij het park. Personeel bij inchecken heel erg vriendelijk en behulpzaam. Park heel leuk voor jong en oud, genoeg te doen en zelfs mooie wandelroute met een leuke uitkijk. Park heel netjes verzorgd, genoeg eet en drink mogelijkheden, supermarkt is ook ideaal. Heel vriendelijk personeel in het park. Zwembad heel leuk, glijbanen voor iedereen! Alles netjes en verzorgd, duidelijke uitleg. Totale indruk, echt een aanrader !! Ook nog een dagje en avond naar wassenaar strand geweest op 5 minuten van Duinrell. Hele mooie zonsondergang en lekker strand dagje op een mooi strand ! Ik wil graag weer eens terug en mijn zoontje van 9 nog veel meer !

Leuk maar ingewikkeld en veel te duur voor wat je krijgt

Het was gezellig maar er was veel gedoe ivm onprofessioneel personeel en gedoe met de kaartjes. Ook vond ik de prijzen belachelijk duur

Heerlijk compleet park

Wij zijn een midweek geweest met 2 jongens van 11 en 13 en hebben genoten. De duingalow was geweldig en op het park met de vele faciliteiten, de attracties en het Tikibad hebben we ons geen minuut verveeld. Ook het vriendelijke personeel heeft bijgedragen aan een geslaagde vakantie. Wij komen zeker nog eens terug!

Lekker weekend

Wij hebben een heerlijk weekend gehad, alleen wij vonden het heel jammer dat je in 4 dagen maar 2x 2 uurtjes (al met al anderhalf want je moet binnen 2 uur buiten staan) mag zwemmen. Wij wilde maandag ook nog graag maar dan moesten we gewone tickets kopen à 22.50 euro per stuk en met een gezin van 4 vind ik dat erg veel geld bovenop het hele weekend!

Heerlijk genieten

De aankomst vond ik wat rommelig, hele lange rijen buiten. Er stond in de mail alleen te komen, de kinderen zaten alleen in de auto, dit vond ik erg onprettig, zeker met zo’n lange rij. Voor de rest was het huisje erg gezellig ingericht, lekker schoon. Veel speelgoed aanwezig, speeltoestel in de tuin. Een hekje eromheen. Behalve aan de achterzijde.. ze liepen zo bij de buren de tuin in zeg maar. Daar had ook wel een hekje om gemogen. En een keer grasmaaien was ook geen overbodige luxe geweest Ik heb met een schaar de brandnetels maar weggeknipt. Het zwembad was erg leuk, helaas mocht je er maar 2 uur I incl omkleden, dus net een uurtje zwemmen, vooral stressen om wel weer op tijd bij de uitgang te zijn, anders 25€ boete per persoon Park ook leuk. Winkels wel ver van de accommodatie, dat was wel een beste sjouw. Een weekend was veeel te kort. De winkels en het eten is daar verschrikkelijk duur, wel iets om rekening mee te houden

Een fantastische belevenis voor groot en klein!

Zowel wij, onze kinderen en kleindochter hebben een geweldige tijd beleefd in jullie park!

Super zwemparadijs en leuke attracties

Het is super leuk in Duinrell. Enkel jammer van het kwaliteit pizza's in Plaza en Plaza in het park. We hadden een comfort duingalow voor 7, ik moet wel meegeven dat één slaapkamer niet groter als als een berging is en je je in bochten moet wringen om in je bed te geraken en er een trap voor de kast staat in de andere kamer, dus comfortabel is het niet.

Een fantastisch ervaring na een lange sombere tijd

Het park is netjes onderhouden. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en denken mee, een ieder probeert de vakantiegangers het naar hun zin te maken. De medewerkers hebben er mede voor gezorgd dat mijn verstandelijk beperkte zoon een onvergetelijke vakantie heeft gehad. Toen mijn zoon zijn knuffel verloren had heeft de beveiliging alles en iedereen gemobiliseerd deze terug te vinden en dit is gelukt. De omgeving is mooi en het park biedt een leuke variatie aan attracties. Ik kan een ieder Duinrell aanbevelen.

Top vakantiepark

Fijn en leuk vakantiepark. We zijn al 8 jaar tot max 3x per jaar vaste klant omdat het hier zo fijn is.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel vooral in de plaza het was in een woord geweldig

Voor herhaling vatbaar, dik in orde.

Een mooi park, leuke huisje een prachtig zwembad en dit alles vlak bij elkaar. Wij komen zeker terug.

Heerlijk weekend met de kids

Duingalow voor kids geboekt, was echt leuk! Had zelf echt geen speelgoed meer mee hoeven nemen (mn kids zijn creatief dus de jenga werd ook voor andere doeleinde gebruikt) Bedje was bij aankomst meer een box, matrasje paste niet... dit aangegeven bij de receptie en ze kwamen binnen 2 uur het bedje omruilen. Goede service dus! Huisje was netjes, tuin was oké. Onderhoud zag er wel wat achterstallig uit maar het speelrek was dikke prima voor de kids. Bedden in de ouderslaapkamer waren rampzalig hard, dus verkast naar de kinderkamer waar twee losse bedden stonden, dikke verbetering. Zwembad was netjes, park ook! Ook al was het redelijk druk, niet langer dan 5 minuten voor een attractie hoeven wachten. Kids hebben zich vermaakt, en wij als ouders ook. Heel fijn weekend gehad :-)

Leuk en gezellig

Wij waren in een budgethuisje, dit was heel leuk ingericht en netjes ook. De kussens waren wel erg zacht en plat. Misschien een tip voot andere gebruikers om je eigen kussens mee te nemen. Verder was alles ok Ook was het heel leuk dat er in de avond uren een paar atracties open waren, zo konden wij daar extra gebruik van maken..

Toppp!!

Ons verblijf in een Duingalow was helemaal super. Wat een mega groot huis, geweldig. Een echte aanrader na het bezoek in het Tikibad en attractiepark chillen in de Duingalow. We komen zeler terug!!

Genoten!

2 nachtjes op de camping gestaan en enorm genoten van het park en Tiki bad!

Laat alle leeftijden weer even kind zijn!!

Samen met mijn kinderen van 8, 11 en 13 jaar heerlijk een weekje genoten in een Duingalow. We hadden gekozen voor een 4 persoons budget verblijf. Onze verwachtingen werden werkelijk overtroffen. Normaal ziet het er op de foto vaak toch iets anders uit maar het verblijf was enorm ruim. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Het attractiepark is voor alle leeftijden we hebben ons enorm vermaakt. Wat een hele verrassende bijkomstigheid was dat er s'avonds ook attracties open zijn en met de lichtjes erbij is dat weer hele andere ervaring. Het Tikibad was de kers op de taart. Reserveren was een makkie en er was eigenlijk altijd plaats. Wij hebben een mooie herinnering gemaakt en hopen deze nog eens over te doen. We komen zeker nog eens terug!

Een hele fijne tijd gehad

Ik ben er als kind al vele malen geweest. Nu voor het eerst met mijn gezin, ze vonden het geweldig. Moest wel even wennen aan de ID-BEWIJZEN.

Mooi park

Zeer mooi park met leuke atracties. Bungalow geboekt met kindvriendelijke speeltuin. Alleen jammer op foto volledig afgesloten met hekje. Deze was niet kindvriendelijk omdat de kindjes zomaar de straat op kunnen lopen. 4 dagen hier mogen 2 x 2 uurtjes gaan zwemmen wat zeer jammer is.

Heerlijke midweek gehad!

Vanaf het begin tot eind hebben we een heerlijk midweekje gehad op Duinrell. Het in en uitchecken verliep soepel en volgens de richtlijnen van het RIVM. Voor onze kinderen was het helemaal een feest! Wat fijn om zo dicht bij het park te zitten en om in de attracties te gaan wanneer je wil.

Perfecte plaats om met je gezin te genieten

Perfecte locatie om leuke fietstochten te maken met het hele gezin.

Spetterende ervaring

Een geweldig mooi park Met een super leuk Tikibad Voor alle leeftijden Net als het attractiepark Accommodaties zijn top Goede services

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.