Heerlijke vakantie gehad

In de tent was het erg leuk. Helaas was de ervaring vanwege het weer minder goed maar des al niettemin hebben we een leuke midweek gehad. Het park was netjes en de kids hebben zich alle dagen enorm geamuseerd.

Echt slecht !!!!!!!!!!!!

Voor we op fakantie waren kregen we tehoren dat we in eens ook het zwem bad er bij moesten betalen . Tewijl er was gezecht dat het er bij in zat op de camping !!! Savonds frietje halen bij plaza . 65 min gewacht en 6 keer terug ivb het niet klopten . En apart moeten eten . 2de keer frietjes . 45 min gewacht en weer appart moeten eten . Eten was niet lekker . En ze zijn niet klant vriendelijk. En het is te gek voor woorden dat je 3,50 voor een flessje drinken betaald zonder statiegeld dat komt er nog bij !!!!!! Sanitear gebouwen vies en of veroudert . Binnen speeltuin ook echt vies . Ik werd nog boos aan gesproken dat ik in de binnen speeltuin de draaiende draai molen op ging om mijn baby van 11 maanden van mijn anderen dochter te pakken om dat ze viel . Bingo was wel leuk . Maar was niet goed georganieseerd . Alles wat je koopt of wil eten is supper duur . Het kosten supper veel geld het verblijf . Maar het is het geld niet waard !!!!!!!!!!! We heeben een ... Week gehad . Wij gaan heer nooit maar dan ook nooit meer heen !!!!!!!!!

Super leuke ervaring in attractiepark en Tikibad, duingalow is minder

Het Tikibad blijft super leuk, voor jong en oud. Jammer dat je ivm COVID maar beperkt toegang hebt tijdens je verblijf. Attracties ook leuk, al merk ik dat voor kinderen leeftijd 15+ de aantrekkingskracht minder wordt. Horeca op het hele park super geregeld. De Duingalow viel tegen, vooral de schoonmaak. Veel plukken stof onder bedden en op plinten, haren op badkamervloer en vettig serviesgoed. Gelukkig zijn er stofzuiger en dweil beschikbaar, hoewel ik geen zin had om het stof van maanden van de plintjes te zuigen. Verder wel oké.

Hellemaal top

Zwaar verouderd en overal een tekort aan personeel!

Wat een tegenvaller voor het geld wat je ervoor betaald! Meubels zijn rijp voor het grofvuil, badkamerkast valt nog net niet uit elkaar, roestvlekken op de radiatoren, vetvlekken in de keuken! Hele aanzicht van het huisje is gewoon niet gezellig en rommelig en oud! Dan kun je beter je eigen broodjes meenemen want de rij elke ochtend bij de Supermarkt is wel anderhalf uur lang. En dat geldt voor alle horeca in het park, er is overal te weinig personeel. Daardoor moet je overal niet normaal lang wachten op je bestelling. En daardoor is het personeel ook vet sjacherijnig! Alles is extreem duur in het park. Voor een flesje Sourcy water betaal je 3,50 en je krijgt gewoon een flesje Lidl water! De wifi waar je de hoofdprijs voor betaald is niet eens goed. De attracties zij o pzich prima. Maar ik kom er in ieder geval nooit weer! ZONDE van mijn geld!

Leuke combinatie park en tikkibad

De huisjes mogen beter schoon gemaakt worden. De zwemtijden zijn te kort. Zelf hebben wij buiten het park gegeten . Er zijn niet veel atracties voor de kleintjes.

Prachtige Duingalow, park gruwelijk druk

Duingalow Premium voor 6 personen geboekt, werkelijk super ! Ruim, comfortabel, voorzien van alles wat je nodig hebt. Godsvermogen betaald voor een weekend in de rij staan. Inchecken, horeca, attracties, zwembad, alles is een hele grote oefening in geduld. Veels te weinig kunnen doen. Eerste dag zijn we alleen al kwijt geweest aan inchecken en pasfoto's maken voor de pasjes en eten halen. Zwembad was al volgeboekt. Medewerkers zijn enorm vriendelijk en behulpzaam. Dat is echt een pluspunt. Moeilijk om dit goed samen te vatten. Duingalow en medewerkers en leuke dingen die er te doen zouden kunnen zijn als je door de rij heen zou weten te komen: super. Maar als je alleen maar in de rij staat en daar een godsvermogen voor neertelt .... is het dan een aanrader?

Nemen telefoon niet op

Als je belt krijg je een bandje om vervolgens te horen dat je de volgende bent. En dan nog tot 3x toe 20 min in de wacht word gezet.. goed bezig.

geweldig

ik vind geweldig om bij Duinrell te komen ik kom er graag met mijn kids vriendelijke personeel denkt met je mee

Smerig, oud, onvriendelijk

De Duingalow voor 6 personen is echt ontzettend smerig, schimmel, etensresten van de vorige bezoekers, haren in de douche, vieze pannen in de kast. Beddengoed wat we kregen zat vol gaten en vlekken. Keukenapparatuur is kapot (gevaarlijk), het 'tuintje' is een brandneteloerwoud met vuilnis. In de bedden is onmogelijk te slapen, zelfs onze peuter klaagt over rugpijn. De veren steken nog net niet uit het matras. Personeel in het park zelf is liever bezig met telefoon dan dat ze mensen helpen (in de popcorn kraam en het winkeltje). Bij de atracties zelf kun je een paar vernietigende blikken krijgen als je niet snel genoeg uitstapt (door operatie) Allergieinformatie is nergens op orde, wat overigens wettelijk verplicht is. Maar iedereen haalt zn schouders op. In het restaurant werd gezegd dat onze zoon bepaalde dingen gewoon kon eten, met als resultaat een ziek kind. Voor hele jonge kinderen is er een hoop te doen, voor oudere ook maar voor de leeftijd 4/5 jaar ontzettend weinig. Ze zijn overal te groot of te klein voor, vooral dat laatste is erg teleurstellend. De shows zijn erg verouderd, de kikkers vallen nog net niet van ellende uit elkaar. Samenvatting.. Waardeloos, goor park waar je voor je verdriet niet wil komen.

Ondanks slecht weer genoten komen zeker terug.

Prima camping schoon sanitair en leuk park mooi zwembad en top omgeving

Geweldigd

Gezellig schoon en aardige mensen

Super fijn park!

We hebben een heel leuk weekend gehad in Duinrell De oudste was niet uit de MadMill te slaan en de jongste is gek op de Dragonfly Gelukkig geen extreem lange rijen, zoals in andere parken. Heel gemoedelijk en fijn park.

Heerlijk weekend gehad

Ga met de tijd mee, jullie lopen achter.

Week op de camping gestaan en hebben ons vermaakt al hadden we meer zand dan gras op onze plek en na een week regen werd t modder. Personeel is onprofessioneel, lui en beetje dom. Ze stralen totaal geen enthousiasme uit..jammer. Verder is t park totaal verouderd en overal, zelf op t toilet hangen spinnenwebben met veel stof...ga ns aan de slag! Er zijn veel verbeterpunten...weet niet of t ingekakt is sinds de corona maar kom op, we hebben flink moeten betalen hiervoor. Leuk park voor 1 keer....succes!!

Super vakantie. Prijs/kwaliteit kan beter!

Super vakantie, de kinderen hebben genoten. Voor de 6 jarige: veel mogelijkheden. Voor de 3 jarige: weinig attracties. Erg prijzig wel. 1600 euro voor een weekje in een tent, dan moet het wel perfect zijn en dat was het niet helemaal. Tent was niet goed schoon, servies zelf eerst moeten afwassen en toilet was vies. Park en zwembad toiletten echt smerig en verouderd. Kinderen hebben er niets van gemerkt, die hebben genoten en vonden een week veel te kort. Als het allemaal iets beter wordt bijgehouden qua onderhoud/ schoonmaak zou ik het zeker aanbevelen.

Super genoten

Wat was het geweldig. Kinderen hadden het reuze naar hun zin maar wij ook zo een mooie omgeving. Groenrijk volgende keer blijven we langer om ook de wandelpaden af te gaan leuke skelters te huren. Ook een dagje pub en bowlen gewoon geweldig ek wat een mooie supermarkt super weekend gehad.

Leuk park, mooie combinatie met vakantiepark

Leuke camping, net sanitair. Park erg leuk voor alle leeftijden. Wordt netjes met Corona regels omgegaan. Prima park voor meerdere dagen. Tiki bad echt top!

Mooie camping. Goed bijgehouden.

Te weinig toiletgebouwen, ook het pretpark is helaas niet voor lange mensen. Zag er wel cool uit. Entreekaarten, zou fijn zijn als die veranderd worden in gekleurde bandjes die je om je pols draagt. Campinggasten een kleur en de vakantie huisjes ook verschillende kleuren. Op de auto een kaartje waar je staat. Is een stuk makkelijker dan de kaartjes met foto's. Dit doen ze ook al jaren in het buitenland en werkt prima.

Niet voor herhaling vatbaar!

Wij verblijven momenteel in een duingalow nr 205. Het is er vooral oud en vies. De bank vallen de stukken "leer" vanaf. De matrassen van de bedden zijn beschimmeld. Het is gewoon vies en enorm gedateerd. Er hangt een muffe lucht in het huisje, die je er gewoon niet uit gelucht krijgt. De bedden liggen erg slecht. De receptie is telefonisch niet bereikbaar, drie nummers gebeld, 45 minuten bezig geweest en steeds krijg je te horen dat je de eerst wachtende bent en na lange tijd in de wacht te hebben gehangen wordt gewoon de verbinding steeds verbroken. Het park zelf is wel leuk, maar te klein om ons 4 dagen te vermaken. Ook in het park zijn er best wel wat dingen enorm verouderd. Vooral het gedeelte bij de sprookjes.

Fankikkertastisch

Wij vinden jullie park geweldig vriendelijk personeel, leuk attractiepark voor jong en oud en natuurlijk het mooiste zwembad dat er is

Enorm genoten en gelachen

Wat een super midweek hebben wij gehad. We logeerde in de luxe logetent, aanrader! Het park is erg leuk voor meerdere dagen met kleine kinderen!

Het was een geweldige zwembad maar wel jammer dat er een kleine kilo limit op zit

Het is beledigend voor de mensen die iets zwader zijn dan de rest jullie zouden hem na 200 moeten doen

Super leuk park.

Leuk park als je kleine kinderen hebt.

Gezellig, mooi en goed onderhoudeb

Mijn kinderen en ik hebben een heerlijke vakantie gehad. Leuk park en een prachtige omgeving bij het park. Echt genoten en heimwee, we willen terug naar Duinrell

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.