Super leuk voor de Kids!

Mooi park met een leuk attractiepark waar ze onbeperkt naar toe kunnen. Tikibad ook heel leuk. Veel te doen in de omgeving.

Heerlijk ontspannen voor ieder wat wils

Heerlijke vakantie gehad. Kinderen konden hun gang gaan. Park is schoon en betrouwbaar om je kinderen zelf hun gang te laten gaan.

Super leuk en gezellig

Zeker de moeite waard om tegaan herhaling vatbaar we komen zeker terug

We hebben ons wel vermaakt

Er genoten van het park, en vooral van het Tikibad. Je moet alleen geen smetvrees hebben, want ik vond de duingalow erg vies.

Leuk, wel gedateerd en in Coronotijd lange wachttijden

Personeel prima, sanitair prima, maar park is de laatste 7 jaar weinig veranderd

Toppark

Het is een ontzettend leuk park voor jong en oud. Leuke combinatie van attractiepark met het Tikibad. Een echte aanrader voor gezinnen.

Leuk weekend met de kids in een duingalow, maarrrr....

Leuk weekend met de kids gehad. Paar kritische noten die de sterren reviews omhoog gooien. 1. De beveiliging bij de entree mag wat klantvriendelijker en hulpvaardiger zijn. 2. Er wordt overal gerookt op het park. Dit dient in deze tijd anders moeten worden aangepakt

Vreselijk smerig

Erg jammer, we hadden een budget duingalow gehuurd. Bij aankomst lagen de plukken stof op de grond en op de planken. Na het melden bij de receptie kwamen ze de aangegeven plekken alsnog schoonmaken. Er werd duidelijk over de porto van de schoomakers gecommuniceerd dat het huisje waar wij in zaten schoon was gemaakt en gecontroleerd was, dit moet dan door een blinde gedaan zijn. Savonds kwamen wij er achter dat het servies en bestek nog smerig was, de filter nog in het koffiezetapparaat zat, douchekop stuk was en het doucheputje niet goed doorloopt en er nog meer plekken waren die (al heel lang) niet schoon gemaakt waren. voor de douche kwam er meteen iemand langs. Er lagen ook nog allerlei spullen, bijv speelgoed van voorgaande verblijvers tussen de matrassen, het was echt ontzettend smerig. Helaas hebben wij onze eerst avond besteed aan het schoonmaken van ons huisje Terwijl je hier gewoon schoonmaak kosten moet betalen. Wij hebben overal foto's van gemaakt en die de volgende ochtend bij de receptie getoond. Als vergoeding konden ze ons een wifi voucher aanbieden. Waar je in een digitaal tijdperk vrij weinig aan hebt aangezien iedereen beschikt over 4/5g. Daarnaast vonden ze het erg vervelend voor ons maar konden verder niks voor ons betekenen. Buiten het park en het tiki-bad om voor ons een dikke vette onvoldoende

Leuk park, waardeloze klantenservice.

Een paar weken terug besloten we spontaan om naar Duinrell te gaan. De dag ervoor kaartjes geboekt, maar niet goed gekeken en ipv op de volgende dag, een week erop geboekt. Onze fout natuurlijk, maar bellen of mailen ging niet meer op tijd lukken, dus besloten we toch richting park te gaan en het erop te wagen. Aan de kassa werd ons verteld (niet al te vriendelijk) dat we dan maar nieuwe kaartjes moesten boeken en dat we de andere konden annuleren via een e-mail. Volgens de medewerker aan de kassa kreeg ik mijn geld dan binnen 3 dagen terug. 3 dagen kon ik wel op wachten. Ik stuurde direct een e-mail en bestelde ter plaatse nieuwe kaartjes. Toen we eenmaal binnen waren kreeg ik een automatisch antwoord op de mail: Het is druk, wij behandelen uw email binnen 14 dagen. Belachelijk, 2 weken wachttijd op een klantenservice email voor een park. Netjes mijn 2 weken afgewacht, en geen email gehad, ondertussen zijn we 3+ weken verder en kreeg ik antwoord. Ik kreeg geen nette email, enkel een 'wij hebben uw ordernummer nodig'. Dus ik direct weer alles doorsturen, duurde het weer 2 dagen voor ik antwoord kreeg. Ik had een vriendelijke email gestuurd, maar wel laten weten dat ik het allemaal erg lang vond duren. De e-mail die ik terug kreeg bood geen excuses aan voor de lange wachttijd, of hulp, enkel de mededeling dat het me ook nog geld zou kosten om mijn geld terug te krijgen, administratie kosten. Voor welke administratie? Die onvriendelijke, langdurende, uitblijvende service? Geïrriteerd stuurde ik een mail terug dat ik hoe dan ook mijn geld terug wilde, al was het dan met administratieve kosten. Krijg ik een dom mailtje terug met: wij kunnen hier niet uithalen of u akkoord gaat. Nu duurt het nog 7 werkdagen voor ik mijn geld terug heb. Ondertussen dus meer dan een maand verder. Waardeloze klantenservice, niet tevreden.

Tikibad, ongekend duur

Wij wouden naar het tikibad maar door corona kon dit alleen in combinatie met het pretpark wat 40 euro koste maar goed het park is redelijk leuk. Het tikibad kan je 2 uur in maar dat is inclusief omkleden dus effectief zwem je max 1.5 uur, en je moet zelf je tijd bij houden en al ben je 5 minuut te laat dan kost dit je 25 p.p extra. Voor corona had het tikibad sowieso 5 sterren gekregen want vind het echt een topzwembad, maar dit vind ik echt een slaatje uit de hele corona situatie slaan door mensen zo kort mogelijk te laten zwemmen en dus zoveel mogelijk geld op 1 dag te pakken, erg jammer.

Had meer van verwacht

We kwamen aan en het huisje was zoals het leek niet eens stofgezogen. Stof, etensresten en vuil op de grond. Dag 2 gingen we naar de pub en daarbij game hal. We wilde gaan kegelen waren de munten op. Uiteindelijk nog 4 munten ergens kunnen regelen. Enigste op park wat nog tot laat open is. De kastjes konden niet geleegd worden want niemand had de sleutel, allemaal lege banen. Vanaf 22.00 had je makkelijk nog vol kunnen krijgen omdat er genoeg anomo voor was. Maar de baan was ook niet heel. De kegels bleven hangen boven in. Touwtjes in de war. Daarna Gingen we maar air hockey spelen, om de have klap iemand er bij vragen omdat hij het niet deed. Laatste dag gingen we punten inleveren bij game hal. Was dat aparaat stuk die punten telt. Personeel alles met de hand tellen. Kortom, laat eerst alles even repareren.

Te druk geen punten voor desinfectie en veel troep

Sorry we zijn veel al veel pretparken geweest maar dit is ons zo tegen gevallen.. het sprookjes thema.. ging nog maar daarna viel ons op dat er veel rommel op straat lag. Over de wc's maar te zwijgen die waren echt zo vies en oud.. ook weinig wc's te vinden. Bij de actractie geen desinfectie punten dus iedereen stapt erin.. wachtrijen mega lang veel te veel mensen in het park weinig personeel te bekennen. Nog nooit zo'n treurig park gezien geen leuke aankleding of een muziekje sorry we hadden er echt meer voor verwacht. Ook veel achterstallig onderhoud veel dingen stuk of deden het niet zoals het ei in het sprookjes thema, automaten met andere eieren ook niet. Maar ook de attractie hadden echt w een likje verf nodig. Al met al een park waar wij niet meer naar toe gaan.

Leuk park, veel te doen, alleen erg star

Nu voor de 4e keer naar Duinrell met de kinderen. Als alleenstaande vader met 2 tienerjongens een uitkomst omdat het niet te duur is (vooral met vroegboekkorting) dus dit jaar weer gedaan. Bij de vroegboekkorting zat dit jaar alleen gratis entree attracties en gratis toegang tikibad buiten. Eerste keer gaan zwemmen kostte niets zoals in de boeking stond. 2e keer netjes reservering laten zien en mocht ik in 1x 26 euro gaan betalen voor 2 uurtjes in het buitenbad. Receptie gaf aan dat het veranderd was en dat nu ook voor tiki buiten betaald moet worden (een gewoon klein zwembadje met 2 glijbanen) en dan ook nog de volle mep. Ik begrijp dat Corona inkomsten heeft gekost maar ben er niet blij mee dat dit op deze manier opgelost moet worden. Als alleenstaande vader is dit niet op te brengen.

Zeer slecht

Wij wilden in de zomervakantie met de Rotterdampas reserveren, maar dat kon niet omdat Duinrell de hele zomervakantie vol zat, maar als je normaal wilt reserveren (dus niet met de Rotterdampas) hebben ze opeens wel plek. Echt niet normaal, letterlijk gemeen, en als ik ze vraag hoe dat kan krijg ik geen echt antwoord.

Triest

Gemeente Den Haag heeft regelingen voor iedereen met een laag inkomen daar valt JVA Home - Stichting JVA Den Haag ook onder. Hier maak je dan gebruik van en hoor je dat deze kinderen geen gebruik mogen maken van attracties van Duinrell. En onder tussen wel lekker subsidies van gemeente Den haag incasseren?. Kinderen van JVA die in een attracties gaan worden er ook ervan afgehaald. Met een corona crisis ook had Duinrell dit beter moeten inrichten of dit helemaal moeten annuleren. Maar dit gaat Duinrell natuurlijk niet doen anders verliezen ze subsidies. Dit is gewoon weg zo triest. Een verjaardag vieren of een uitje. Het lijkt normaal dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan het betalen. Door de coronacrisis wordt de groep voor wie dit niet vanzelfsprekend is steeds groter. En hierom een dikke min cijfer voor Duinrell.

Goed park, niet naar behoren personeel en onredelijk.

Aangeraden om zelf bedlinnen mee te nemen. Zaten vlekken op. Park en Tikibad is goed op orde en is leuk om meerdere keren te beleven. De parkwachters zijn niet vriendelijk en handelen zwart op wit. Ze zien je niet als klant maar als nummertje. Ondanks je mee wilt werken. De regels snappen we als groep maar het handelen van de parkwachters niet.

Slecht geregeld wb Coronamaatregelen

Het was veel te druk in het park, hierdoor lastig afstand te houden. Nergens goede vakken op de grond getekend, geen schermen, personeel zonder mondkapje, geen personeel te zien om dingen in de gaten te houden en mensen aan te sturen. Het Tikibad was helemaal dramatisch. Totaal onlogische looproutes, bomvol, wachtplekken bij glijbanen veel te klein waardoor je alsnog op elkaars lip staat. Ik vond het echt tegenvallen. Parkeerticket 10 euro? Bizar duur ook.

echt super

wat een fijne ervaring voor mijn dochter van 15 met autisme,door de autipas is alles heel soepel verlopen,het personeel werkt heel fijn mee,ze heeft echt een superleuke dag gehad,heel erg bedankt door een blije moeder!

Corona maakt het lastig

Wij zijn een dagje naar duinrell geweest en vond het nog goed te doen. Het was wel heel erg druk op het park maar veel minder druk dan dat het hoort te zijn. Ik sprak een hele vriendelijk meid en die zei tegen mij we moet ons houden aan de corona regels hoe lastig het ook is. Ik was een tijdje aan het kijken en vond het zo zielig hoe mensen zo bot kunnen zijn. Ze willen niet doorlopen, ze beginnen helemaal boos te worden en lopen alleen maar te zeuren dat ze makkelijk naast elkaar kunnen zitten. Vervolgen lopen ze wel allemaal te zeuren dat er geen 1,5 meter afstand wordt gehouden. Duinrell doet heel erg hun best en doen het super goed. Het grootste probleem ligt bij de instelling van de mens. Voor mij is en blijft duinrell een top park en erg hardwerken personeel!

Wij zijn op dit moment in Duinrell vakantiepark huisje 574 voor een midweek. Heerlijk in het bos, rust en ruimte. Na best wel wat slechte recensies te hebben gelezen gingen we met gemengde gevoelens heen....maar wat een geweldig park! Ik begrijp bepaalde recensies echt niet, schoon sanitair, leuke accommodatie, fijn en schoon park, tuurlijk is het druk maar wat verwacht je dan? Privé atracctiepark? Als je dit boekt weet je toch dat je naar een druk bezocht park gaat en op bepaalde plekken in dit park geen rust en ruimte hebt? Wij ervaren het geweldig, met behulpzaam en vriendelijk personeel. Zit op dit moment op mijn wasje te wachten in een schone wassalon, Het Tikibad is geweldig en schoon, ook het buitenbad is super! Onze kids genieten volop en wij dus ook. Mooie omgeving en gezellige sfeer! Dus een tip wil je niet in de massa en toch een beetje rust? Boek dan heerlijk in de bossen, dan maar wat verder van het attractiepark maar wel echt genieten!

heel erg jammer

Klantenservice is werkelijk beneden alle peil. Er wordt op geen enkele manier ook maar geprobeerd om enige inspanning te doen voor de gast. geboekt is geboekt en dus betaald is betaald. Het lijkt erop dat het dan hier voor Duinrell goed is. Alles wat volgt lijkt hen niet te interesseren. Zeker geen herhaling!

Duur voor wat we hebben ervaren

We hebben een luxe lodgetent gehuurd voor een midweek. Het is letterlijk een tent en als je rust wilt is dit niet te manier. Je kan de buren horen lopen over hun dek, je hoort je buren met verhefde stem, bomen ruisen en als het regent kan je niet slapen. Het zit in een vallei wat de illusie geeft van rust. De badkamer stonk enorm naar plas en dat is niet meer weg gegaan. We miste wel een tv als je er zolang bent. We wilde luxe want dat staat in de naam. Niets is minder waar. We waren beter af geweest met een comfort cottage, meer faciliteiten in het huisje, dichterbij het park zelf en rustiger We hebben een midweek geboekt zodat we de tijd hebben om alle attracties te ervaren. We hebben alle kleuter attracties meerdere keren kunnen doen. Maar de achtbanen en grotere attracties niet, hier waren de wachtrijen belachelijk lang, minimaal 1,5 uur wachten. Het was enorm druk, de voorgeschreven 1,5 meter afstand is niet te hanteren. De lockers zijn ook belachelijk duur als je je bagage wil stallen, vooral als je het moet betalen bij aankomst en vertrek omdat je geen auto hebt waar je het in kan laten. Het zwembad was heel fijn. Genoeg te doen. Dat maakte het wel goed. Fijn dat de wc’s en de lockers weer open zijn ook. Al met al, een dikke onvoldoende voor een dikke prijs!

Slecht geregeld

Veel te druk. En geen enkele controle op voordringende jongeren. Echt geen toffe ervaring.

Niet voor herhaling vatbaar

Wij hebben in een bungalow op het park gelogeerd van 2/7 tot 5/7. een slechte ervaring. slecht onderhouden park, veel brandnetels wat niet kindvriendelijk is. na zo een lange tijd gesloten te zijn geweest, geen mooie ontvangst in het huisje.slecht onderhouden.Veel te duur voor hetgeen het is. de vaatwasser was nog gevuld met vaat waar de schimmel op stond. ook de kamers hebben geen frisse geur, eerder schimmel of iets dergelijks, terwijl de voorschriften zijn dat je de vaatwasser dient te ruimen. Poetsploeg ook niet gedaan. attracties in het park OK als je vroeg kan starten. Anders worden de wachtrijen véél te lang wat niet aangenaam is voor de kinderen. veel last van meeuwen die eten weggraaien.

Kansloos

Snap niet dat dit park zo een hoge score krijgt. Te druk, te lange rijen, te weinig attracties open, te duur voor wat je krijgt, te slechte medewerkers Wat mij betreft sluiten die tent, mag zich echt geen PRET park noemen, of je moet minstens 2 uur in de rij staan prettig vinden dan is dit jou pret park, veel plezier dan. Waarschijnlijk gooien ze de problemen op de corona maatregelen maar stamp dat park dan ook niet zo vol.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.