Een midweek die wij nooit meer zullen vergeten

Wat hebben we vorig jaar enorm genoten van onze midweek bij Duinrell. De kinderen waren direct enthousiast na het boeken van deze vakantie, ik moest nog even wennen aan het idee om de hele week in een pretpark te verblijven. Maar al de eerste dag wist ik dat dit een hele goede keuze was. Wat hebben wij genoten van alle faciliteiten! En ook het natuurgebied rondom het park is prachtig en zo fijn om dit ook eens gezien te hebben, bij een dagje Duinrell kwam dit er nooit van. Het was een hele fijne week, waarbij de actie van het park, het zwemmen in het zwembad en de mooie natuur ons een hele fijne week hebben bezorgd.

Hele fijne tijd, jammer van het weer

Fijn park, animatie voor de kinderen valt nog veel winst te halen. Komen we graag nogmaals voor terug. Helaas hebben we de eerste week van de meivakantie erg veel regen gehad, dit was zo jammer, maar niks aan te doen helaas.

Met kind van 5 een week op duinrell geweest. Oma ook gezellig mee. Voor iedereen was er wat te doen. Alles was ook netjes geregeld. Zwembad moest je reserveren en kon je heerlijk genieten. Door corona kon mijn zoontje niet alles doen omdat er dan geen volwassene mee mocht. Maar dat mocht de pret niet drukken. Ook de stacaravan wad zeer netjes en van alle gemakken voorzien.

Super leuk ik zal het iedereen aanbevelen daar kikker zeker vanop

We werden super ontvangen , we logeerde in een duigalow alles was aanwezig heerlijke bedden En we hadden heerlijk weer we konden heerlijk voor de Duingalow zitten de kinderen hadden de tijd van hun leven ze waren de hele dag in het park te vinden je zag ze echt genieten wij konden echt een beetje bijkomen echt genieten, we willen zeker terug komen en ik zal het iedereen aanraden

Super leuke vakantie gehad

Huisje was netjes schoon en ondanks de corona maatregelen een goede vakantie gehad.

Toppie

Was uitstekend

Was super gezellig

Kinderen vonden het leuk het zwembad geweldig goed geholpen met reserveren voor het zwembad online lukte niet. Stuken gelopen in het bos met het hondje had het ook naar zijn zin top.

Super leuk park en zwembad

We genieten volop van het park en het zwembad. Afgelopen keer hadden we wel een aandachtspuntje. Als je gaat zwemmen MOET je drijfmiddelen aan als je onder de 1.20 bent ook al heb je een diploma. Dit was niet duidelijk voor ons en kwamen ze later vertellen toen we al een tijdje in het zwembad waren. Het is goed opgelost door het personeel.

Slechte service

Wij hebben Duinrell al 3 x om moeten boeken en elke keer moet er geld bijbetaald worden. Ik heb ondertussen 300 euro bijbetaald voor de bungalow. Ik ben nu 1500 euro verder. Het ziet ernaar uit dat mei vakantie weer niks wordt. Ik moet dus weer bijbetalen. Ik zou normaal nooit een Bungalow huren van 1500 euro. Maar we worden gewoon in die positie gezet. Als ik een mail stuur hierover hebben ze zogenaamd begrip voor de situatie. Als dit zo was dan zou je je gasten aanbieden om kosteloos om te boeken!

Geboekt voor Pasen 2020 geanulleerd wegens Corona, geen terugbetaling

Wij boekten voor Pasen 2020 en kregen eerst een voucher die maar geldig was na de zomer tot voor Pasen. Er ging trouwens eerst nog eens 60 euro kosten af Daar was ik niets mee een vroeg mijn geld terug. Dan kreeg ik plots een mail dat het toch van de zomer tot november kon. Ook al was ik niet akkoord met een voucher, toch had men er geen oren naar. Intussen zijn we 1 jaar verder en een paar lockdowns verder en ook niet essentiële reizen zijn nog steeds verboden van België naar Nederland. Opnieuw mijn geld teruggevraagd, opnieuw geweigerd. Ik verkies om nu vakanties te boeken in eigen land, en later kan ik dan wel eens naar Duinrell gaan, maar ze hypotekerendit mijn door mijn geld in te houden Vakantieparken zijn verplicht om dit terug te betalen. Mijn advocaat zou graag een aantal klachten groeperen om zo de druk op te voeren. Wie is nog in die geval en wil een gezamelijke klacht indienen? mvg Koen

Heerlijke vakanties

Drie jaar op rij gingen we met Pinksteren een lang weekend camperen op Duinrell. Maar in 2019 kloeg mijn dochter dat zo'n weekendje véél te kort was, dus boekten we voor 2020 een week in de zomer. Ondanks corona hadden wij een heerlijke, gevarieerde vakantie. We genoten van het attractiepark (3x na elkaar in de Dragon Fly en 's avonds nog in de botsboten) en het Tikibad, maar maakten ook mooie fietstochten - naar de zee, Meijendel, Den Haag, ... en genoten van het bos en de duinen.

Telleur gesteld

Personeel wou niet meewerken om problemen op te lossen met een reservering in het Tikibad. 1 bungalow was proper; het andere hadden we last van vuile badkamer en ongedierte (ratten). We zaten naast een gedeelte van asaielzoekers waar luide muziek werd afgespeeld. Alle klachten verdwenen in dovemansoren. Triest... wij kwamen al 7 jaar met een groep van 8 tot 14 personen. Door de slechte reacties/opvolging was dit ons laatste jaar. Ik geef nog 2 sterren voor de afgelopen jaren die leuk waren. Het laatste jaar verdiende 0.

Alles wat je wilt op vakantie vind je bij Duinrell

Wij gaan voor het derde jaar op rij naar Duinrell. Leuk pretpark, fantastisch binnen zwembad en een prachtig nieuw gebouwd buiten zwembad. Goed ingericht op de huidige Corona- maatregelen. Zoals: een tijdslot voor het zwemmen. Hierdoor vind je zelfs in een drukke periode heerlijk de rust!

fantastische vakantie met veel plezier voor iedereen

Tweede jaar op rij dat we voor Duinrell hebben gekozen. Dit jaar was door de maatregelen wel wat anders, oa dat je vooraf moest reserveren voor het zwemmen. Maar ook dat de attracties minder mensen toelieten. Dit was even een aanpassing, vooral voor de kinderen maar dit heeft geen afbreuk gedaan aan de vakantie. Naast het fijne park is er in de omgeving veel moois te zien. Nadeel is dat Wifi niet standaard is bij elke accommodatie.

Hele fijne camping

Mooie campingplekken in een prachtige omgeving. Echt even lekker er uit zonder uren te hoeven reizen.

Geweldig!

Ik vind Duinrell helemaal geweldig! Wij hebben hier een aantal keren een huisje gehuurd. De kinderen vermaken zich prima in het park, super veel glijplezier in het Tikibad en s'avonds ook erg gezellig bij de Plaza. Ook de omgeving vinden wij erg prettig. Den haag en vooral Wassenaarsslag. Mooie gezellige tijden gehad, wij komen zeker terug!

Superfantastisch

Wij vonden het super leuk, het huisje netjes, leuke omgeving, leuk pretpark, super zwembad, vriendelijk personeel!!! Echt top

Perfecte plek

Mooi schoon park en een ideale uitvalsbasis voor het strand en de stad Omgeving is zeer afwisselend. Perfect voor zonner, fietser of wandelaar.

Als ik thuis kom van een weekendje Duinrell ben ik weer helemaal opgekikkert

De hele dag met de kinderen plezier hebben en mooie herinneringen maken!

Wij zochten een vakantiepark dichtbij onze woonplaats Delft, waar ook de kinderen een fijne tijd zouden hebben. Die plek hebben we zeker gevonden! Hoewel het al 6 maanden geleden is dat we er waren wordt er nog regelmatig over gesproken. Als eerste in de Falcon, mad Mill of dragon fly, als je zo je dag al begint is het goed. Dan nog in de middag zwemmen in het Tikibad met de super gave glijbanen maakt het feest compleet! En dan ‘s avonds na het eten nog een wandeling door het park heeft ook iets heel erg bijzonders. Het was echt genieten!

Een gezellig, vriendelijk, mooi, gemoedelijk, goed georganiseerde dag? Naar Duinrell!

Ik geniet elk jaar weer samen met mijn kleinkinderen een aantal dagen van onze kampeervakantie op Duinrell. Ze verheugen zich er al in de winter op en vragen minstens 1 x per maand wanneer we weer gaan. Het heeft voor alle leeftijdsgroepen wat, de sfeer is gezellig en de Duinrell medewerkers zijn super vriendelijk. Kortom, we laten ons dit niet afpakken, ook Corona houdt ons niet tegen.

Er is met alles rekening gehouden voor zowel jong en oud. Heel rustige omgeving en mooi huisjes. Altijd vriendelijke mensen en steeds behulpzaam

Onvergetelijk!

Een zeer gezellig vakantie - en attractiepark voor jong en oud. Het zwembad met de ontelbare glijbanen is onvergetelijk en zeer indrukwekkend. De bungalows zijn voorzien van het nodige comfort, incl. terras met tuinmeubelen. De winkel is voorzien van al het noodzakelijke. De ligging is top, niet alleen het gezellige Wassenaar, doch ook diverse fantastische uitstappen heel dichtbij!

Kids vonden het fantastisch

Onze kinderen en kleinkinderen wonen in Engeland. Voorheen boekten wij een hotel als zij kwamen, maar vorig jaar een Duingalow geboekt voor een aantal dagen. Zo hoefden de kleinkinderen zich niet te vervelen als de (groot)ouders zaten bij te kletsen. Zij zijn dol op water en konden zich helemaal uitleven. Het was rond Kerst / Oud-Nieuw, dus niet echt lekker om buiten te spelen, maar een volgende keer vragen we ze in de zomer en boeken dan zeker weer een Duingalow. Dank en hopelijk tot ziens, Margreeth Bergman

Glamping Duinrell is a magical place

Dear Rick de Kikker when I went to glamping in Duinrell I did lots of fun things but I am going to tell you about my favourite things… One of my favourite things was the roller coasters because I love the feeling of roller coasters. The second thing was the pool because there were lots of slides. The third thing is the glamping tents because they are humongous and fun and if it is raining your tent will not collapse. With me coming from England it was hard to make friends at first but I manged because there are lots of neighbourly neighbours. My name is Dauna Arani Perez Rodriguez Age 9 Thank you for a wonderful experience

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.