Ontspanning

Met de kleinkinderen hebben wij in 2019 een leuk weekend beleefd op Duinrell. Prachtige attracties en heerlijk vertoeven in het KiKi bad. Helaas kon ons weekend in 2020 als gevolg van familie omstandigheden niet doorgaan maar voor 2021 hebben wij weer een weekend geboekt. Voor kinderen is een verblijf op het park prachtig maar ook voor ouders en grootouders is het er fijn vertoeven.

Altijd gezellig, sportief, prachtig, relax,... veel te vlug passerende vakantie in Duinrell

TOP om bij jullie een vakantie te boeken !!!

Geweldig park met veel voorzieningen

Een fijne vakantie ook al dded corona ons een tijdje minderen Prachtig park vooral voor gezinnen met kinderen Veel lol, plezier, sport en spel Samen op vakantie naar Duinrell!

Relaxed

Een gezellig weekendje weg. Avondje Soldaat van Oranje en verjaardagsfeest oma gecombineerd. Fijn om familie te bezoeken maar toch je eigen privacy hebben. Heerlijk gezwommen en gegleden in het Tikibad. Restaurant AC bezocht voor een maaltijd. Alles op loopafstand wat ook fijn is om te wandelen.

super leuk uitje kleinkinderen met opa en omi

heel leuke vakantie geweest heel veel te doen voor de kinderen geen minute verveeld zelfs niet op de mindere goede dagen (regen)

Prima verblijf op de camping

We hebben met z'n tweeën een prima verblijf gehad op de camping. Het sanitair gebouw was modern en werd vaak schoon gemaakt. Het Tikibad was ook erg netjes en er zijn leuke glijbanen voor de hele familie. Verder is het attractiepark een leuke toevoeging maar na een uurtje of twee heb je daar alles wel gehad. Daarnaast is de omgeving van Duinrell is ook erg mooi om een wandeling te maken. Een minpunt voor ons was het feit dat het erg druk was bij de verschillende eetgelegenheden waardoor het lang duurde voordat je maaltijd klaar was en ook niet heel warm meer was. Ook was het ons niet duidelijk dat je vooraf een (pas)foto mee moet nemen voor je pasje, waardoor we op het park een foto moesten maken.

Leuk voor jong en oud

We hadden een prima huisje met z'n 7en. 1 kinderbedje erbij, de rest in stapelbedden. Paste prima. Eerst lekker buiten ravotten, losgaan in de achtbanen en met slecht weer volop actie in het zwembad. 'S avonds heerlijk gegeten in het restaurant met daarna een spelletje bingo. Erg gezellig gehad!

Topper voor ons gezin

Duinrell is een aanrader voor jong en oud. Mooie huisjes, leuk zwembad en pretpark. Alles bij de hand winkels restaurants, stad. Gewoon ideaal wij komen met plezier terug. Al 3 jaar na elkaar, 2020 kon niet met Corona hopelijk 2021 wel. Gans het gezin kijkt hier naar uit das onze quality time met ons gezin das met ons 4 maat hebben al verschillende kennissen aangeraden en ook die zijn na een bezoek bij jullie verkocht! Niets dan lof !

Top vakantie

Super leuke vakantie, leuk attractiepark, met voor alle leeftijden toffe attracties. Ook fantastische glijbanen in het zwembad. Voor herhaling vatbaar!

Geweldig!

Grote campingplek,mooi binnen en buitenzwembad en dichtbij de zee

Sinds mijn eigen kindertijd al een absolute topper

Ik kwam als kind al graag op vakantie naar duinrell. Nu 35 jaren later is het met mijn eigen kinderen ook een absolute aanrader!!!

Goed voor jong en oud

We hebben iedere keer een heel leuke tijd.zijn reeds klant van 1994 en bijna ieder jaar een topverblijf gehad . (Eigen caravan,caravan gehuurd, huisje op duinrell....) de nieuwe lodgetenten spreken ons aan . Wie weet winnen wel.

Mijn ervaring met Duinrell is de som van vele fijne vakanties.

Het vakantiepark dat bovenaan op mijn lijstje staat is Duinrell. De prachtige verzameling aan foto’s van vroeger als de nieuwe herinneringen van nu zorgen voor verhalen waar we vaak over napraten. Van mooie momenten in het tikibad tot lachwekkende herinneringen op de camping. Duinrell kan voor iedereen wel iets betekenen. Groot, klein, oud, jong… Vorig jaar hebben we onze vakantie vroeger moeten beeïndigen door onze ondergelopen tent. Waar we toen met dubbele gevoelens naar huis keerden kunnen we nu alleen maar heel hard lachen. Een ondergelopen tent... "weer een ervaring rijker denken we nu". Na al die jaren blijven jullie mij verrassen. Duinrell laat ons zien dat je niet altijd ver weg moet zijn om mooie en leuke herinneringen vast te leggen. Bedankt!

es war fantastisch

Wir waren mit 4 personen dort, meine Kinder 16,17 und 18 hatten viel Spass und man konnte richtig abschalten, tolle Natur, viel zu erleben und trotzdem war es ruhig im schönen Bungalow. Wir kommen gerne wieder!

De chalet was erg mooi en ruim.

We hebben een leuk weekend gehad en lekker gezwommen in het tikkibad. Hef enige minpuntje was dat het eten bij la place heel slecht was. We hebben de volgende dag bij pannenkoekenbakker gegeten buiten het park.

Ideale gezins bestemming!!

Wij hebben het erg leuk gehad. Lekker zwemmen in het tiki bad, naar het pretpark en lekker wandelen in het omliggende bos. We stonden op de camping met hond, prima te doen! En het strand van wassenaar is ook echt een aanrader en dichtbij. Al met al heel geslaagd.

Superleuke vakantie

Super vakantie , de kinderen hebben zich top geamuseerd zowel in het pret als aquapark De huisjes zijn ook prima in orde Al meerdere malen in Duinrell verbleven

Geweldig park; genieten van rust, natuur maar ook van fun en aderenaline kicks

Je kunt er als ouders heerlijk tot rust komen terwijl de kids zichzelf overdag vermaken in het pretpark. Om vervolgens in de avonduren met het hele gezin nog even de spanning en sensatie te beleven door van de verschillende glijbanen te sjezen, met name de flits en Blitz zijn in ons gezin favoriet!!

Supervakantie

Erg leuk voor de kinderen. Leuke attracties en keurig park. Zwembad hebben we alle glijbanen gehad. Huisje niks op aan te merken. Schoon. Al met al een erg leuke week.

Geweldig!!!

Al verschillende crazy camperen weekeinds gedaan in Duinrell, steeds was dit een super toffe ervaring, niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders. Vorig jaar zijn we niet kunnen gaan door de Corona, maar ook het omboeken naar dit jaar is zonder problemen verlopen, fijne service!! Hopelijk kan het dit jaar wel door gaan, wij kijken er alvast naar uit!

heel veel plezier en rurring

wij komen al 40 jaar op duinrell eerst met vrienden later met de kinderen nog later met kinderen en kleinkinderen en nu komen wij weer met zijn tween en

Geweldige vakantie gehad met familie

Echt genoten in vakantie park duinrell kinderen waren ochtend niet te houden om alweer naar de vele attracties te gaan. En genoten van zwembad met vele glijbanen voor iedere leeftijd wat wils

Combinatie vakantiepark en pretpark is super

Leuk en afwisselend

Met mijn 2 Kleinzoons een ONVERGETELIJK WEEKEND gehad

Met z’n Drieën Geslapen in een tentje en overdag lekker in het PRETPARK geweest Doen we dit jaar zeker weer. Mijn Kleinzoons kunnen niet wachten.

Tijdens corona geweest in dit park. Tevens einde seizoen. Ik vind echt dat dit park het goed voor elkaar heeft. Wij zijn een week geweest en hebben echt genoten van alles wat het park te bieden heeft. Leuke attracties voor jong en oud. Onze zoon van 3 jaar oud heeft echt elke dag heerlijk gespeeld in de speeltuin. Het Tikibad is fantastisch ook voor jonge kinderen zijn er hele leuke baden. Wij gaan zeker eens terug komen.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.