Fantastich

Op vakantie gaan naar duinrell is zeer leuk. Iedereen was zeer vriendelijk. De attracties zijn zeer leuk. Ons zoontje van 3 verveelde zich geen minuut. Daarom zou ik zeker nog eens terug willen gaan. Wij boekten een kinder chalet.. Deze wil ik zeker aanbevelen!

Een vakantie waar je met veel plezier aan terug denkt.

Als gezin hebben we meerdere keren in Duinrell mogen verblijven. Toen de kinderen jong waren en ook toen ze ouder werden. Altijd hadden we veel plezier in het park. Er is voor ieder wat wils en ook de directe omgeving heeft veel te bieden zoals de zee.

Het was een superleuke vakantie

We zijn met de kinderen komen camper en, het was een leuke vakantie, het park dicht bij voor alle leeftijden wel iets. Ook bij onze tent was nog een speeltuin voorzien! We komen zeker terug!

Het was super geweldig

Wij waren met 3 kids bij jullie op het park ze hebben super genoten van alles ze vonden het kei jammer dat we na een super gezellig weekend naar huis moesten. Wij hopen snel weer te komen want de kids hebben dat weekend echt genoten en als de kids blij zijn Dan zijn wij als ouders zijn ook heel blij

Super leuke vakantie voor heel het gezin

Ons gezin telt 2 kinderen maar er zit 7 jaar tussen de oudste en de jongste dus een vakantiepark zoeken waar ze allebei hun ding kunnen doen is moeilijk. Komt nog eens bij dat we graag in de natuur vertoeven. Duinrell is dus de ideale gezinsvakantie. De bungalow zijn goed onderhouden en fijn om er in te vertoeven. Ook het attractiepark en de zwemgelegenheid is ideaal. Het is aankomen in Duinrell en je hoeft niet meer met de auto weg ze hebben er alles wat je nodig hebt op vakantie. Echt top

Geweldige tijd! Puur genieten

Wat een fantastisch park! Uren speelplezier in het attractiepark. Ook in het zwembad geniet je van de eerste tot de laatste minuut. Het park en de sanitaire voorzieningen zijn steeds netjes. Wij zijn fan!

Beste vakantiepark waar we al zijn geweest !

Beste subtropisch zwembad en top attractiepark

Geweldig park

Super dat je het park in kunt wanneer je wilt.de stacaravans zijn netjes en verzorgd en maken de vakantie of weekend compleet. Je bent dicht bij strand, en genoeg winkels, steden in de buurt.

Het was een geweldige vakantie

De hele week hebben onze kinderen genoten. De hele week zagen we blije koppies. Wat een droom vakantie. We gaan eigenlijk nooit in eigen land op vakantie, maar dit was wel een uitkomst voor ons allemaal. Ook met slecht weer is het leuk in Duinrell. Het huisje zag er ook zeer goed uit. Netjes en schoon. Heel fijn.

Geweldig voor kinderen

Het is er leek en fijn om tenzij. Mijn dochtertje vind het zwembad geweldig. Ze wil er nooit uit. En ook de attracties zijn voor iedereen . Er is altijd wel iets te beleven ook s avonds

Geweldig genoten

Leuke duingalow onbeperkt genieten in het Tikibad vriendelijk behulpzaam personeel wat heb je nog meer te wensen bij een weekend weg geweest in februari

Één aanrader voor het ganse gezin

De kids vinden het top, aqua park de max, het is er mooi, voor groot en klein een echt familiepark in een totaal plaatje, een aanrader.

Rust is er niet bij met al die jongens van mij..

En er is ook gewoon best wat te doen! En het meeste vinden ze telkens weer voor herhaling vatbaar.. ( eigenlijk alles, behalve de dingen waar ze niet in mogen want dat is stom..) Dit jaar gaan we weer kamperen, vorig jaar helaas niet geweest..

Uitmuntend

Ideaal om quality itime met kinderen en kleinkinderen in deze Drukke wereld van vandaag. Als je ze ziet genieten!, geniet je zelf ook. TOP

het beste weekend dat ik ooit heb gehad

Ondanks het koude en regenachtige weer hebben mijn man en ik een geweldige tijd gehad op Duinrell. De adrenaline, het landschap en de natuur, de service en de attracties waren volledig bevredigend. We hebben echt genoten van en genoten van de Tikipool, ook al waren er coronamaatregelen.

Heerlijke familievakantie

Heerlijk ertussen uit met het gezin.

Een spetterende belevenis

Was een super weekend wat ik voor mijn 60ste verjaardag beleefd heb met mijn man en (klein)kinderen. Mooie duingalows die superschoon en comfortabel waren en van alle gemakken voorzien. Hebben genoten met z'n allen in het tikibad en in de attracties, kortom het was geweldig daar, voor elk wat wils. We willen er zeker nog eens naar terug.

DUINRELL is leuk en afwisselend park! .

DUINRELL is leuk en afwisselend park voor iedere leeftijd is er wat te doen. Ook leuk als het weer minder is en kort bij het strand.

Schitterende locatie met voor elk wat wils.

De bungalows zijn ruim en voldoende ingericht. Het park heeft de laatste jaren een betere invulling genoten met uitbreidingen van attracties. De locatie is schitterend en heeft mooie plekken binnen een half uurtje rijden zoals de Wassenaarse slag, Den Haag, Scheveningen en Leiden. Echte aanrader voor het hele gezin.

Prachtig park, veel mogelijkheden

Wij komen er graag. Als volwassene is er voor mij wel weinig in het Tikibad. Een rustig zwembad zou al volstaan of iets dat wat rustiger is ;) Ook goed dat de bungalows vernieuwd worden want we hadden een keer dat er geen verwarming was in de winter, is niet zo leuk ;) Je kan er echt heel het weekend bezig zijn zonder je te vervelen ! Echt een aanrader.

Zeer fijne ervaring. Al 4x op de camping verbleven en nog steeds niet uit gekeken daar.

Super vakantie voor de kids en on zelf. Je hebt het atractiepark met leuke achtbanen je hebt het subtropisch zwembad voor zowel klein als groot echt geweldig van stroomversnelling tot verschillende uitdagende glijbanen maar ook een mega groot kinderafdeling en nu ook bij goed weer buiten een vernieuwd zwembad met glijbanen. Wat wij ook super vonden was de animatie de avondshows met muziek, musical, bingo. Op Duinrell is het echt puur vakantie en qualititeit.

Ik vind het een geweldig park wij kwamen er al met ons gezin vanaf dat ons jongste net een jaar was en is nu inmiddels 28 jaar en nu hebben 10 kleinkinderen en nu Gaan we met zijn tweeën vaak kamperen met de caravan elk jaar zo super gezellig vinden wij het en dan komen ook onze kinderen met hun kinderen lang om dit park voor elk kind geweldig is het blijft ons vakantie paradijs ....het zou toch geweldig zijn om eens met ons kleinkinderen en kinderen eens een geweldige vakantie te kunnen vieren ..wand het is best prijzig om met zijn allen te gaan ..toch ..

Elk jaar komen wij met de kleinkinderen en de camper een weekend naar duinrell .Onze klein kinderen roepen nu alweer oma waneer gaan we weer.Het park heeft voor onze jongste kleinkinderen geweldige attracties maar ook voor onze oudste kleinkinderen .

Heerlijk weekend

Realexte medewerkers. Gezellig weekend

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.