Fantastisch voor jong en oud

Altijd een fijne tijd gehad, zowel op de camping als de duingalows. Het enige minpunt was de la Place betaalkaart. Meer dan de helft van de plaatsen waar deze kon gebruikt worden, waren niet op de hoogte en hadden problemen met het aanvaarden ervan!

Heerlijk ontspannen en toch veel doen!

Heerlijk om er te zijn in Duinrell, ook tijdens de corona. Wij hebben in de huisjes gezeten maar de volgende keer gaan we ook de nieuwe tenten eens proberen. Duinrell gewoon top voor iedereen.

Ideale afwisselende vakantie voor het hele gezin.

Duinrell, daar waren we nog nooit geweest. Wat een ontzettende leuke plek! - prima verblijf - prima loopafstanden - zwembad voor iedere leeftijd wat wils, al zou ik er zelf niet met hele jonge kinderen heen gaan. Diploma is wel fijn! - klein pretpark erbij. In de winter niet alles open maar toch nog steeds leuk en voor iedere leeftijd iets. - zee en strand binnen 10 minuten - leuke activiteiten op t park en animatie Al met al een hele leuke eerste ervaring voor ons

Super uitdagend glijbanencomplex en een leuk attractiepark tesamen

Een toplocatie in het groen en dicht bij de zee. Onze kinderen zijn er gek van. Eerst lekker vertoeven in het attractiepark en daarna veel glijplezier in het tikkiebad! Als de kinderen een vakantiepark mogen kiezen .... dan is het keer op keer Duinrell!!

Ontspannen

Ik vind dit een prachtige plaats waar je zowel het campinggevoel, een subtropisch zwembad, een pretpark en een strandvakantie kan combineren. Kortom een echte vakantie.

Topervaring voor het ganse gezin!

De dochters mochten hun 'droomvakantie' kiezen en kozen voor een glambing ervaring in Duinrell. Wat een topervaring! Zelf zijn we geen kampeerders maar deze vorm van accommodatie was voor ons de ideale mix tussen een comfortabel vakantiehuis en het campinggevoel waar de dochters zo naar uit keken. In combinatie met de véle glijbanen van het Tikibad en het leuke attractiepark, werd dit een top vakantie voor het ganse gezin. We hebben ervan genoten. Dank u wel Duinrell en doe zo voort!

Duinrell draagt bij aan een prachtige kindertijd!

Met ons zoontje van 3 beleefden wij een topweekend. Zwemmen in het verzorgde Tikibad. Spelen in de uitdagende speeltuin en genieten in de vele attracties ook reeds aantrekkelijk voor de kleinsten. De nette bungalow en vele eetvoorzieningen maken dat je je ook hierover geen zorgen hoeft te maken. Kortom ontspanning voor het hele gezin!

Boordevol plezier met ruimte voor rust.

Wij hadden een uitstekende ervaring samen met onze 3jarige dochter. Ze praat er nog altijd over en wilt zo grag teruggaan naar het hhuisje van de kikker en gaan zwemmen bij de kikker :). Ook is het personeel er erg vriendelijk en is de omgeving ook erg mooi. Een mooie vakantie voor het hele gezin dus.

Het complete totaalpakket voor groot en klein,fun en ontspanning op wandelafstand van de zee!

Duinrell is voor ons de perfecte match tussen kindvriendelijke recreatie en lekker ontspannen voor de ouders.We hebben steeds ons 6-persoons huisje genomen vlak bij het pretpark.Ideale ligging tussen supermarkt en café/pretpark en tikibad.Ok voor een bezoekje aan Scheveningen en Den-Haag en 's avonds een wandeling naar het gezellige dorpje Wassenaar zijn top! Doe zo verder zoals jullie bezig zijn!Jullie park en personeel zijn de max!!!

Ontspannen verlof en verblijf

Kindvriendelijk park en heerlijk Tikibad

Kids vonden het fantastisch! We komen zeker nog eens terug om ook de omgeving ook te verkennen, nu zijn we niet uit het zwembad weg geraakt, veel te leuk!

Heerlijk met het gezin even weg! Zonder zorgen

Het was een heerlijke vakantie, in oktober... Ondanks corona was alles open! Ook het zwemmen was super geregeld met vooraf reserveren! Bij de accommodatie misten we alleen een kinder hekje, toen ik belde was ook dat met 1 uur geregeld! Super!

Geweldig!

Ons weekendje in Duinrell was een geweldige ervaring! Ondanks het slechte weer was bijna alles open. De kinderen hebben non-stop gespeeld. De bungalow en netjes en schoon. Alles goed geregeld.

We zijn er met onze kleinkinderen geweest en we voelden ons terug 16 het was een leuke tijd doen we zeker nog eens over

Fantastisch je komt tot rust zowel voor jong en oud !

Ik kom altijd met onze caravan, en wij genieten er elke dag ,en alle vakanties,! Vriendelijkheid top, het eten top gewoon lekker gezellig!

Topzwembad, uitgebreidt en toch knus attractiepark, prima huisje en aardig personeel

We hebben een heerlijke midweek gehad. Lekker 3 keer 2 uur lang in Tikibad geweest en iedere dag een ronde in Duinrell attractiepark en door het duingebied gewandeld.

Een spetterende week op Duinrell !

Samen met mijn zus en haar zoontje van 11 had ik een hele leuke midweek in Duinrell. Het voordeel van deze Corona tijd is dat er bijna geen wachtrijen waren en we onbeperkt konden genieten van de achtbanen, de zweefmolen, de rodelbaan en andere leuke attracties. En natuurlijk van de alle mooie glijbanen in het Tikibad! Dus Duinrell is zeker een aanrader!

Super fijn

Alleen jammer dat alle wc's op het park exact om 17uur dicht gingen voor de schoonmaak. Verbeterpunt, om 17.30 uur pas dicht laten gaan.

Wij waren met de herfstvakantie een midweek op het park. De duingalow was mooi ruim en netjes en op een mooie rustige locatie. Ondanks de corona maatregelen was het goed te doen op het attractiepark en in het tikibad. De kids vonden het geweldig en willen er graag nog een keer naartoe!!!

Wij hebben erg leuke dagen gehad

Een erg mooie duingalow op een mooie plaats. Het tikibad ging met tijdsloten en daardoor geen overdreven drukte dat was erg fijn, net als bij het attractiepark waar het goed te doen was. De horeca was gesloten voor diner. Deze periode was voor ons gunstig maar niet voor jullie. Veel sterkte de komende tijd.

Alles was goed geregeld, vriendelijkheid, fijn de mailtjes met info vooraf, heel duidelijk alles. Park prachtig onderhouden.

Helemaal top

Alweer het 5de weekend met vrienden op de camping gestaan. Ze zijn niet moeilijk, het was rustig op het park en in het Tikibad werden tijdsloten gebruikt. Even een gedoe met boeken als je met de hele groep tegelijk wil zwemmen, maar wat heerlijk dat je dan niet in de rij hoeft te staan als je van de glijbanen wil! We moesten ons vaste veld inruilen voor een ander veld, maar we kregen alle ruimte om iets anders te kiezen. Vriendelijk personeel, niet moeilijk als het 's avonds nog wat herrie was, in overleg kun je ver komen. Heel coulant. Helemaal top weekend gehad!

Teveel tijdvakken

Bij het hanteren van tijdvakken waarop bepaalde attracties open zijn, creëer je risicovolle drukke rijen. Gewoon alles hele dag open laten zodat iedereen op eigen initiatief kan gaan en staan waar hij wil. Op die manier geen volle rijen

Park kan leuk zijn als alles gewoon toegankelijk is

Vorige week vrijdag het park bezocht. Ik wist dat de attracties van 10 uur tot 16 uur open zouden zijn en had iets gelezen over afwisselend open. Om en dus, dacht ik... er bleken veel attracties pas na 13 uur open te gaan om vervolgens na een halfuur weer te sluiten. Dochter kon er na 1 ritje dus al niet meer in. Erg jammer want voor een kind van 3 is er qua attracties al niet heel veel aangezien je bijv. in de rodelbaan en botsauto’s maar met 1 persoon mag (of tot 17 jaar). De glijbaan waar je met de matjes vanaf kon was zo stroef dat je amper kon glijden. En de speeltuin is leuk, maar die hebben we thuis ook voor minder geld. Ook vond ik het vervelend dat de wc’s achter la place gesloten waren, dit lijkt mij een centraal punt. Lastig met kinderen of zoals ik, als je zwanger bent.

Was geweldig!

De kleinkinderen hebben het goed naar hun zin gehad, wilden volgend jaar weer. Het huisje was ook geweldig, zaten in de Residence!

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.