Grote groene camping. Makkelijk om gelijk het park op te lopen. Veel zaken goed georganiseerd, in Coronatijd is het de verantwoordelijkheid van bezoekers maatregelen op te volgen. Attracties leuk, vooral niet vergelijken met bijvoorbeeld Efteling maar gewoon genieten van wat je kan doen. Buitenzwembad heerlijk warm. Binnenzwembad heel veel glijbanen, kinderen blij, ik minder (help eenrichtingsverkeer, waar ben ik hoe zit het in elkaar etc...). Leuke plaatsen in de omgeving om te bezoeken. Strand dichtbij, zeker een keer een zonsondergang meepakken. Plezier pak je zelf, natuurlijk ook wat zaken minder prettig (geen aanhanger van grote groepen samen kamperende mensen) maar een dikke voldoende.
zie eerdere recensies van andere gasten. DAGticket wel tijdslot beschikbaar, maar niet voor eerder gekochte kaarten. Helaas wordt dit niet vermeld op de hoofdpagina dat dit risico bestaat, pas als je een tijdslot wil boeken voor eerder gekochte tickets. Advies: Eerst tijdslot bekijken voor eerder aangeschafte tickets en dan pas dagkaarten aanschaffen. Zelf ben ik €2,50 kwijt om dagkaart te annuleren en naar het geld van die andere kaart kan ik fluiten... Dank je wel Duinrell, Mij zullen jullie niet meer zien.
Ik kom hier al 46 jaar elk jaar opnieuw,in het park en in een huisje. Wij vinden het fantastisch onze kids zijn daar bijna opgegroeid,konden op schoolreis de weg met hun ogen dicht. Nu zijn ze groot maar nog steeds met ze alle elkaar jaar naar Duinrell. Al moet ik dat Duinrell zelf nu wel aan een grote opknapbeurt toe is,het water bij de splash is echt vies hoor,al het water in Duinrell trouwens behalve het Tikibad das is schoon. Eten doe je in je huisje, het is duur, erg duur om in het park te eten. Je bent door het bos heen in 5 min in het dorp en daar zitten genoeg supermarkten enz. Dus kleine verbeter punten, maar toch hopen wij op weer een leuke familie vakantie. Nu gaan we 14 sept weer eventjes een midweek. Voor wie ook wilt gaan .... Aan je kids heb je geen kind. Je hebt echt vakantie.
Erg leuk gehad maar wel erg teleurgesteld in hoe er met de corona maatregelen werd omgegaan mbt de hygiëne van de attracties, de 1,5 werd goed toegepast alleen werden de attracties niet schoongehouden, dit vond ik erg jammer
Reserveringsapp voor het tikkiebad is compleet BAGGER. Extra goed opgelet met invullen, maar geselecteerde zondag verspringt tijdens het scrollen naar de bevestiging, nota bene naar een dinsdag dat we geen huisje meer hebben. En dat zie je dan pas NA de bevestiging. Viel niks meer aan te wijzigen. Nee, kon niet uit systeem gehaald worden Nee, kon niet met extra geld bijboeken Nee, geeneens toegang tot het park die dag Nee, geen leidinggevende aanwezig Nee, die was er pas woensdag Ja, gelogen waar we bij stonden, ze bleek er wel te zijn later die dag Suggestie gedaan om het systeem om laatste bevestiging te vragen met samenvatting van keuze. Ja, wisten ze, maw 'doen we geen ruk mee'. Dus ondanks alle zorgvuldigheid ging het mis en je piest naast de pot. Totaal ongeloofwaardig dat je met een systeem te maken hebt waar niks in te wijzigen is. Niet als klant, maar ook als bedrijf zelf niet?! Als je daarvoor kiest, mag je in een ongelukkig geval toch op z'n minst een andere vorm van compensatie bieden, bv post-corona entree kaarten voor het bad oid. Voornaamste reden om een huisje te boeken, was om daar te kunnen zwemmen, dus we waren mooi in de aap gelogeerd. En het ergste is dan dat je wordt aangekeken als de zoveelste vervelende klant die 'niet goed heeft gekeken' bij het boeken. Ongelooflijk, ik voel me hier zó NIET welkom....
Huisje was vies , betaald voor WiFi , die niet werkt , Elektrische open haard die branden met 30 graden boven nul . Stik heet , erg druk . Pizza niet te vreten . Douche die overloopt , Veels te klein voor 4 personen Rot bedden . We hadden een week geboekt , maar dinsdag alweer vertrokken met gierende banden naar huis . Hoog tijd voor renovatie kwa huisjes
was even een leuk alternatief voor het buitenland. Maar vond dat er weinig corona maatregelen waren. Karretjes en dergelijken werden niet schoongemaakt. Niet overal desinfectie. En het buitenbad was overvol. Je kon echt geen 1.5meter afstand houden. Binnenbad Was daar in tegen wel goed te doen en zag daar medewerkers ook netjes contactpunten schoonmaken. Supermarkt duur en erg lange wachtrij voor broodjes. Weinig keus om in de avond te eten. La place op het park beter maar tot 18 uur open. dan op de plaza. Duinbungalow was echt super netjes. Alles aanwezig.
Laten we beginnen met dat we in mei al geboekt hadden voor een dagje duinrel met tikibad voor de vakantie periode in augustus pas met twee kleine kinderen. We kregen te horen op de dag van aankomst dat als je tickets via een andere aanbieder had gekocht dat je dan gewoon niet het tikibad in komt. Dan sta je daar na 2 en half uur in de auto te hebben gezeten bloed heet 34 graden en dan gaat zo'n domme balie medewerker je vertellen dat je wel het park in mag maar niet t tikibad. Ja u bent geïnformeerd door de aanbieder wat helemaal niet waar is. En dan word je verzocht om even snel online kaartjes te kopen via duinrel zelf zodat je alsnog het zwembad in kan. Waar zit je me kop ff 140 neerleggen terwijl je al kaartjes hebt a 120 euro met tikibad. Dan word je afgescheept met een ijsje wn een sleutelhanger als troost. Gadverdamme echt julie zijn totaal niet klant gericht en hebben besloten om na 3 uur al t park te gaan verlaten want het was gewoon zooo druk dat de anderhalve meter door julie bever nooit gegarandeerd kon worden. Ook de medewerkers van t park kijken daar totaal niet naar die intresseert het blijkbaar allemaal niet. Je moet dus zelf mensen aanspreken op die regel. Waar ben je dan in godsnaam mee bezig DUINRELL. EENS MAAR NOOIT MEER NAAR DIT KLOTE PARK
Wij hebben speciaal de camping geboekt zodat we naar het tikibad kunnen. We reizen met 1 peuter en 5 volwassenen. Tijdens de reservering wordt gemeld dat iedereen 2 uur naar het tikibad kan. Omdat we met onze peuter reizen kunnen we niet in 1 keer met zijn allen. Echter kregen slechts 3 kaarten waarmee we enkel voor de hele groep kunnen reserveren. Ook werken deze kaarten niet. Ze zijn alleen geldig op data die helemaal niet binnen onze verlijfdata liggen. Telefonisch en per e-mail is Duinrell erg slecht bereikbaar.
Bijbetalen voor tikibad Badgebouw smerig Glasscherven op staanplaats Badgebouw in slechte staat van ondehoud Maar 1 zeeppompje bij heren (en dat in coronatijd) Brandnetels achter caravan. Slechte bereikbaarheid telefonisch bij vragen Kwamen afspraken wat betreft sturen tickets niet na waardoor bij inchecken hoop gedoe is geweest.
Op het kampeerterrein in onze caravan met mijn 2 kleinzoons heerlijke dagen gehad. Ondanks de Corona maatregelen was het een gezellige 4 dagen.. Volgend jaar weer maar dan willen we langer!
Wij verbleven in een 4 persoons lodgetent in de buurt van het veld ‘romantische kamp’. Dit is erg goed bevallen. Lodgetent was van alle gemakken voorzien (goede bedden!) en had een redelijk rustige ligging (dit leek niet op alle velden het geval) en beviel ons goed. Het nabij gelegen sanitairgebouw gaf gelukkig geen overlast en was mooi dichtbij. Een verbeterpunt was dat rondom de tent wat meer groenonderhoud gepleegd had kunnen worden(was nu een beetje overwoekerd). Daarnaast vonden we dat op het pretpark er weinig handhaving en desinfectiepunten waren bij de attracties (ivm Corona). Verder een leuk weekend gehad en was een aanrader!
Ik vind het altijd waardeloos als mensen alles gaan benoemen wat niet goed is. Wij hebben wél een leuke vakantie gehad op de kampeerplaats. De kinderen zijn oud genoeg om zelf het park in te gaan en wij konden bij de caravan genieten van de vakantie. Het Tikibad was geweldig en met het maximaal aantal bezoekers lekker rustig, geen lange wachtrijen. Ik heb wel een aantal tips en hoop dat Duinrell hier iets mee doet of contact met ons opneemt. Je moet een pasfoto op je toegangspas plakken. Dat is wel heel erg uit de tijd. Waarom werken jullie niet bandjes? Of maken bij receptie gelijk een foto van iedere camping gaat? Maak gratis WiFi in het gehele park. De desinfectie bij de toilethokjes vullen want die zijn leeg. Meer nachtelijke bewaking over de camping die toezicht houdt op (onze) luidruchtige buren tot diep in de nacht.
De eerste week van augustus een week naar vakantiepark Duinrell geweest in een budget chalet, we zagen er tegen op omdat kenissen een chalet van Europarcs hadden en hier slechte ervaringen mee hadden, wij hebben via Duinrell zelf geboekt en ondanks de Corona maatregelen een heerlijke vakantie gehad, onze jongens En wij hebben ons zo vermaakt in het park en Tikibad (wat een te gekke glijbanen) we mochten nu 4x zwemmen ivm Corona dit was voor ons prima omdat we ook heerlijke stranddagen hadden op de Wassenaarse slag, ook een aanrader! Het chalet Was netjes, enige minpuntje vonden we ons bed/matras dit was echt aan vervanging toe en de badkamer omdat namelijk het toilet hier ook in Staat en als je gedoucht had was heel de vloer nat maar dit deed niet op tegen alle positieve dingen. Genoeg te doen, leuke pub en animatieprogamma. Behulpzaam personeel, Ruime supermarkt alleen hadden de eetgelegenheden wat langer open Mogen blijven dit was om 21:00 dicht. In de omgeving ook genoeg te doen Den Haag is een erg leuke en mooie stad en we zijn naar Volendam geweest al met al was dit voor ons een heerlijke vakantie en aanrader!
Veel te doen voor de kinderen, mooie omgeving, goede faciliteiten. De safaritent was ruim en mooi ingericht.
Het was leuk. Maar veel te warm in de accommodatie. Vond teleurstellend dat WiFi, enkel voor een aansluiting beschikbaar was. Ik had gratis WiFi verwacht voor alle apparaten
Als camping gast toegang via reservering, max 6 keer tijdens het verblijf van 10 dagen, voor 2 uur toegang. Als verrassing 6 euro pp bijbetalen, staat nergens duidelijk vermeld bij het boeken.... Vervolgens duurt het een half uur voordat je binnen bent, omdat er maar 1 kassa open is en lang duurt voordat je met je vooraf gereserveerde toegang langs de kassa bent. Wij zijn altijd van 20 tot 22 gegaan, 15 minuten voor sluiting gaan de glijbanen dicht... Dus eerst 3 kwartier in de rij voor de kassa om om half negen binnen te zijn, wel 100% betalen, terwijl je niet eens 2 uur kan zwemmen. Daarbij wel dreigen met boetes als je te lang binnen blijft, maar geen enkele korting als je niets eens de 2 uur kan maken. We betalen de volle pond voor een park met een beperkte capaciteit, waar bij de attracties minimaal worden schoon gemaakt tussen de ritten.... Wij gaan in ieder geval een compensatie claimen bij Duinrell.
Net terug van 5 dagen Duinrell, leuke plek op het middenveld. In tegenstelling tot andere reviews hier vind ik het sanitair wel schoon, er werd ook constant schoon gemaakt en ik heb de dames persoonlijk hiervoor gecomplimenteerd. Als er iets op te merken was aan het sanitair dan was de oorzaak hiervan dat kids alleen naar het toilet gaan, zonder begeleiding. Dat wordt dus een knoeiboel ! Verder hebben we 50 euro uitgegeven aan WiFi....dat hadden we beter aan iets anders kunnen besteden, dat was bagger. En dan de toegang tot het Tikibad...heel bijzonder.... Bij navraag bij de receptie mochten we ook binnen reserveren ipv buiten, er is niets genoemd over bijbetalen. Wij dus netjes online een tijdvak voor binnen gereserveerd en dan moeten we bij aankomst in het bad even 24 euro betalen ( 4x6 euro ). Dat is voor 3 dagen toch 72 euro extra ! Plaza supermarkt is duur maar voor wat kleine dingetjes goed genoeg, Jumbo vlakbij . Voorlopig even weer genoeg Duinrell gezien .
we hebben ticket gekocht voor tikibad, maar we mochten niet buiten zwembad zwemmem, omdat buiten zwembad alleen voor bezoeker die daar verblijven zijn. In het binnen zwembad konden we echt niet adem halen door chloor en de ventilatie was echt nul. Omdat ze de ruimte niet goed konden ventileren, hebben ze (volgens ons)extra chloor gebruikt en door de geur van de chloor konden we niet ademhalen. We mochten twee uur blijven, maar het lukte ons niet.
Het is duidelijk dat de medewerkers bij de ontvangstbalie al jaren hetzelfde bandje afdraaien. Als je een vraagt hebt over bijvoorbeeld het reserveren van een tijdslot in het Tikibad, reageer men ongeïnteresseerd en kortaf. Dan het Tikibad zelf, er staat dat het open is tot 22:00 uur. Maar dat is niet zo! Om 21:41 (ja ik heb op de klok gekeken omdat ik het zo vreemd vond) wordt je het bad al uitgejaagd en gaat het personeel lekker dollen met elkaar. De toiletten en douches zijn van het kaliber festival. Een soort zee-containers waar het binnen altijd smerig is. En de zeep en het toiletpapier is standaard op. Tot 03:00!! 's nachts is er herrie op de camping. Schreeuwende Duitsers vooral. Als je dan wilt uitslapen kun je dat ook vergeten want om 08:30 komen de medewerkers van Duinrell met een veegwagen en bladblazer langs. De campingplekken zijn boven op elkaar en zonder een vorm van afscheiding. Haringen in een ton. En wij hadden de mazzel dat we naast de afvalbakken mochten staan die om 09:11 geleegd moesten worden.. overdag is er niemand op de camping, misschien slimmer om dit op dat moment te doen? De attractie's zijn redelijk oké maar ook niet heel bijzonder. Wel fijn dat er vanwege de Corona-tijd niet echt hele lange rijen staan. Het is duidelijk dat de van Zuylen van Nijevelt-jes vooral bezig zijn veel geld aan je te verdienen en niet bezig zijn je een bijzondere en fijne vakantie te bezorgen zoals op het Legoland resort. Dat was echt top geregeld daar!! Ik zou daar mijn vakantie boeken als u dit leest. Een zwbad met glijbanen hebben ze daar namelijk ook! Ons ziet u hier nooit meer en aan iedereen die het wil horen ga ik melden hoe vreselijk het hier is.
We zitten momenteel op de camping voor 2 weken. Sanitair is niet echt schoon... eerst hongen er geen emmertjes bij de vrouwen wc..na veel klagen nu wel weer. Je boekt 2 weken en dan krijg je 8 kaartjes om.2 uur te zwemmen..en dan moet je ook nog 6 euro p.p. betalen. Dure vakantie als je al.1200 euro hebt betaald... Attractiepark harstikke druk...je loopt hutje mutje3 1.5 meter is niet waarborgen. Er is maar 1 snackbar en 1 punt voor broodjes dus je staat mega lang in de rij...kunt nog beter naar het dorp rijden...al. met al veel.irritaties en frustraties.. voor veel.geld gaan hier niet meer naar toe.
We waren een dagje naar Duinrell op bezoek bij familie. We moeten voor een bezoekje 24,95 betalen terwijl we niet het park op wouden. Toen hebben we besloten het te doen en dachten we boeken een tiki bad ticket. Door een menselijk foutje hebben we outdoor geboekt I.P.V indoor. Wij naar de receptie toe worden we door de medewerkers slecht behandeld en kon er niks geregeld worden. WEG GELD! Telefonische zijn ze slecht tot niet bereikbaar. Via de mail of facebook moet je 3 tot 5 dagen wachten of je krijgt helemaal geen reactie. Corona maatregelen zijn er totaal niet. Op de camping sta je nog op geen meter van de andere kamperders. In het park staat een arcade hal waar iedereen bij elkaar staat en op alle knoppen drukken. Bij de douches mag je de fühn niet gebruiken.
Helaas moesten wij ons bezoek aan Duinrell vervroegd al beëindigen. Onze zoon kreeg vreselijke krampen in zijn buik waardoor er geen twijfel over mogelijk was; naar huis. Naar een dokter. Wat zijn wij waanzinnig goed geholpen in het park al. Met een karretje naar de auto begeleid, geen parkeerkosten en zelfs na anderhalve week een telefoontje hoe het nu met onze zoon gaat. Heel fijn! Hij sprong een gat in de lucht toen hij hoorde dat we zelfs nieuwe kaarten opgestuurd krijgen om de leuke dag nu echt goed over te doen. Dank voor jullie hulp, jullie betrokkenheid. Wij waarderen het enorm. Fam. Tuinfort
Park gezellig, leuke attracties Personeel mag wel wat vriendelijker zijn Comfort huisje - geen aanrader Slecht schoongemaakt of eigenlijk niet Oude dekens, matrassen met vlekken Een toiletrol zo bruin/oud als schuurpapier Muffe kamers, wc en badkamer Keuken en zitgedeelte mag wel vernieuwd worden, te ranzig en vieze geur Veel vliegjes en hoge gras buiten Wat mij betreft kunnen de huisjes plat en mogen er nieuwe frisse/schone huisjes komen Dit is gewoon mensen voor de gek houden Nee overnachten nooit meer, park bezoeken wel
Kaarten via een derde partij gekocht firma tripper. Van te voren gekeken via de site of er plaatsen waren en die waren er. Kaarten gekocht en je word naar een site gestuurd via de site van duinrell naar een agenda waar derde partijen hun voucher kunnen inwisselen. Daar kun je pas eind augustus dus pas terecht. dus als je aangeeft dat dit geen optie is word er gewoon gezegd dat er niks gedaan kan worden en dat je inprincipe je geld kwijt ben. Oja je kan wel reklameren bij tripper want je kan wel voor het dubbele je kaarten via de reguliere site aanvragen want dan is er nog wel plek. Aangegeven dat het geen optie is om het eind augustus te doen word weggewuifd en handig omzeilt met u wilt woensdag dan is er geen plek meer .. maar wel via onze reguliere site Bedankt voor je hulp Corina. Je bent een aanwinst voor de klantenservice voor duinrell
Duinrell 1
2242JP Wassenaar
Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.
Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.