Massaal

Als je een massale camping vol tokkies zoekt, die het normaal vinden om de afwasplek totaal verstopt en vol bruine prut achter te laten, dan zou ik de camping zeker aanbevelen! Ook het pretpark is zeer massaal. Er zijn best leuke attracties, maar het is niet te vergelijken met de sfeer en het niveau van bijvoorbeeld de Efteling. Ik zou het omschrijven als massa is kassa. Kwaliteit en sfeer zijn hier van ondergeschikt belang.

Super leuk verblijf

De bungalows zijn prachtig, de organisatie ook. Het pretpark is fantastisch. Het zwembad is Super. Alleen zijn de openingsuren van het bowling en binnen speeltuin te laat, zeker bij regen dagen. Wel last gehad van de meeuwen in het pretpark

Helaas teleurstellend

Na een heerlijk verblijf in het park twee jaar geleden in Duinvallei, opnieuw (dit keer last-minute) een Lodgetent geboekt voor 4 dagen. De lodgetent (LT-101) stond vlak bij de attracties en direct aan een wandelpad midden in het park. Ik had dan ook niet verwacht dat het overdag rustig zou zijn, maar er was vanaf 8:30 tot 0:30 behoorlijke geluidsoverlast - niet alleen van andere parkbezoekers maar vooral van activiteiten door medewerkers (schoonmaak, auto’s, verplaatsen van spullen - vooral de herrie die rond middernacht nog te horen was verstoorde de rust van mij en mijn kinderen aanzienlijk). Verder was de tent niet schoongemaakt: stoflagen op planken, vies servies, stofhopen onder bedden en rommel tussen de bankkussens. Jammer, absoluut de prijs niet waard dit keer. Verder hebben we ons gelukkig wel goed vermaakt in het attractiepark, vandaar de net voldoende.

Gezellige week maar wel geluidsoverlast

Het park en de voorzieningen zijn heel goed. We hebben ons prima vermaakt: leuke attracties, een goed uitgeruste accomodatie en genoeg te doen op het park en in de omgeving. Ook de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Wel hadden we met name het eerste weekend last van luidruchtige buren. We moesten herhaaldelijk de beveiliging bellen maar hebben uiteindelijk tot diep in de nacht wakker gelegen van feestende buren. Dat vond ik erg jammer. Daarom zou ik het park niet aanbevelen als vakantieadres voor meerdere nachten, wel voor een dagje uit.

Super gezellig gehad met de kids

Wel jammer dat de attractiepark in de avonden niet extra open gaan voor de bezoekers.

Fantastic!

Everything in one location!

Beloftes worden niet nagekomen

We kwamen alleen voor het Tikibad en hebben een midweek gereserveerd. We konden slechts voor 2x entree Tikibad boeken en telefonisch is ons bevestigd dat we daarna tickets voor de rest van de week konden kopen. Niet dus. Klantenservice bestaat dan uit het feit dat je het gevoel krijgt dat je een leugenaar bent. Laat Duinrell je telefonisch niets wijs maken, ze ontkennen het later glashard. Veel betaald, helaas geen service.

Sensationeel

De glijbanen in het waterpark zijn sensationeel. Vaak wel lange wachttijden, zeker jammer als er maar een tijdsslot is van 2 uur.

Wij komen er al jaren...vroeger met onze kinderen in een tent...nu met onze kinderen en kleinkinderen in een duingalow...en het verveelt nog lang niet...toppie...

Mooi weer, prima tent, goede bedden. Leuke voorzieningen voor kinderen. Mooie omgeving om te fietsen of uitstapjes te maken.

Ik las vervelende reviews maar wij hebben daar niks van meegekregen!

Heel erg goed bevallen, na het lezen van de reviews schrok ik een beetje maar alles was prima in orde, wc en douche schoon, afwastafel was een keer vies maar niet omdat de schoonmaak niet goed schoonmaakt maar omdat de mensen gewoon smerig zijn en het gebouw niet netjes achterlaten. Attracties allemaal open, personeel vriendelijk...

Mijn ervaring

Huis is herl goed schoon en netjes.maar bijna alke mederwerker is niet vriendelijk en on ervaring mederwerker.eeten restourants ook gern kwaletijt.sorry maar mijn ervaring allen huis vin ik moi de rest is duur en slechte kwaliteit

Leuk park

Heel leuk park kom er al jaren eerst met eigen kinderen nu met de kleinkinderen. Wij staan altijd op de camping, sanitair gebouw word goed verzorgd. Alleen wat mij steeds meer tegenvalt is dat er steeds meer gokkasten komen, en wat mij vooral ergert is dat de kinderen niet meer spontaan zelf poffertjes en donuts kunnen gaan kopen van hun vakantiegeld omdat je er alleen kan pinnen ( ze hebben zelf nog geen pinpas) En er komen ook veel schoolreisjes, ik denk niet dat al die kinderen een pinpas hebben. Maak het alle twee mogelijk pin en cash.

Samen met de kinderen een geweldige dag gehad!

We hebben een fantastische dag beleefd in Duinrell samen met de kinderen! Het park biedt voor ieder wat wils: leuke attracties, een mooie omgeving en volop speelplezier. Alles was netjes verzorgd en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Het Tikibad was echt een hoogtepunt – de kinderen konden er geen genoeg van krijgen! Kortom, een geslaagde dag vol plezier en ontspanning. We komen zeker nog eens terug!

Zozo

Heel goed voor kinderen ,jammer in een midweek enkel 2 x recht op gratis 2 u zwembad en geen gezellige terassen te vinden om een verfrissing te drinken ,wel heel proper park

Een geweldige week gehad

Genoten van de attracties en de omgeving

Uitstekend park voor de helle gezin

Elk jaar komen wij terug uit België Groetjes xxx

Voor herhaling vatbaar!

Onze allereerste ervaring met Duinrell. Met 3 kids (20maanden, 7jr & 9jr). Met caravan op Romantisch kamp. Super makkelijk met kentekenherkenning. Nooit receptie gezien of nodig gehad tijdens ons verblijf. Sanitair blok groot en proper. (Douches kunnen iets beter). In de winkel is echt alles aanwezig. Zeer makkelijk en tot 'savonds 21h open! Pizza's zijn lekker en makkelijk te bestellen. Genoeg entertainment voor de kids al hebben wij er niet veel gebruik van gemaakt omdat het tikibad zo formidabel is en ook het attractiepark biedt genoeg voor iedereen. De huisjes, glamping tenten en duingallows zien er ook prachtig uit! Hier komen we zeker nog terug.

Mooi park, super zwembad maar service kan beter

Een leuk weekend Duinrell achter de rug. We hadden een mooie accomodatie de Lodgetent. Helaas heeft mijn dochter van 11 net voor vertrek haar ellenboog gebroken waardoor ze geen gebruik kon maken van het park en het zwembad. Toen ik naar de receptie liep om het verhaal te vertellen reageerde ze daar niet eens op. Ik vroeg of het mogelijk was dat de anderen kinderen een keer vaker konden zwemmen omdat mijn dochter niks kon maar daar werd meteen nee op geantwoord. Ik zou niet meer teruggaan omdat je in een weekend maar in totaal 2 keer mag zwemmen en maar 2 uur wat veel te kort is voor pubers. Ook moet je ook nog eens met het hele gezelschap tegelijk gaan. Geen mogelijkheid dat de kinderen al eerder gaan. We hebben er zelf een leuk weekend van gemaakt maar ik zou er niet meer heen gaan.

Leuke en fantastisch park en Aquapark

Wij waren er met de camper. 1 nadeeltje is dat je nog moet bijbetalen om te gaan zwemmen, wat de kids natuurlijk wel elke dag willen doen. Wij waren er al eens paar jaar geleden 2 maal en dan was dit inbegrepen als je sliep in een duingalow. Dit is mss nog een verbeterpuntje. Voor de rest een superleuke trip gehad.

Supper!!

Mooie en leuke park volgend jaar weer!!

Achterstallig onderhoud breekt het park

Ik kom al jaren met veel plezier op Duinrell. Ik zie echter dat het park sterk aan het verouderen is. Achterstallig onderhoud, dingen die niet werken, onhygiënische sanitair gebouwen (met schimmel in de kitranden). Het enige dat wel in de stijgende lijn zit zijn de belachelijk hoge prijzen. Niet normaal wat je voor een simpel kopje koffie moet afrekenen. Een paar simpele handelingen zouden het park een stuk verbeteren. Iets meer oog hiervoor; loop als directie eens een rondje door het park en kijk door de ogen van een bezoeker, en niet als directie met het oog waar je nog meer geld uit de bezoeker kan trekken.

Accomodatie was top

Alleen was ik er van uit gegaan met boeking dat ik bij 2 nachten in bungalow er ook 2 keer tikibad bij inzat. Dus dit graag duidelijker maken bij boeking om exta kosten in te calculeren

zoals gewoonlijk, ... veel te kort

prima locatie, mooi concept, rust en actief, enkel de kwaliteit van de maaltijden in het restaurant mag beter, fast food en pizzeria wel prima personeel aanspreekbaar en behulpzaam domein heel aangenaam en mooi onderhouden mogelijkheid om buiten het domein verschillende leuke activiteiten te ontdekken nabijheid zee is een groot pluspunt, nabijheid en vlotte bereikbaarheid den haag tevens

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.