Absoluut NIET Corona proof

•Slecht ontvangst....geen ontvangst eigenlijk Een bezoek aan een pretpark moet een beleving zijn (je betaald ervoor ook) dus zet op ze minst iemand bij de kassa die zegt: “Welkom en fijn dat jullie ons park bezoeken” of “maak er een leuke dag van” of wat dan ook: kost niets en is zo simpel ipv een chagarijnige dame die haar uurtjes telt voor vakantie baan. Verder valt op: •Geen een richting (Hoe makkelijk is dat om in te richten!) •Te weinig en onzichtbare Hygiëne pompjes •Attracties worden niet schoongemaakt, indien je dat zelf wenst te doen geen pompjes aanwezig , bij de AH nog meer aanwezig ! •Rodelbaan gesloten (waarom?) Verder niets nieuws, is echt al jaren hetzelfde hier! •Ga hier nooit meer naartoe Neem een voorbeeld aan de Efteling: innovatie, investeren en ook vd ouders wat leuks! Ik begrijp het is een moeilijk tijd voor een pretpark maar doe Ff extra je best in deze tijd en wees extra blij met bezoekers zou ik zeggen !

Slecht druk en weinig Corona maatregelen

Nergens afstand leuk die stippen als je zelf niets zegt word er NUL afstand gehouden. Achtbanen karretjes worden NIET schoon gemaakt en desinfect niet of nauwelijks te vinden op het park. Loop richtingen zou ik zeker aanbevelen! Wij zijn binnen een uur vertrokken want dit is een brandhaard voor Corona.

Goed gelegen,slechte hygiene, prijzig

Hier een midweekje geweest met mijn vriendin , we waren erg blij en vrolijk door alles te lezen op de website wat je allemaal kon doen. De ligging is dan ook goed vlakbij scheveningen en grote steden als den haag en rotterdam. Alleen hygiene was zwaar onvoldoende, we zaten in een duingalow en die dingen zijn sinds ze er staan niet bijgehouden geloof ik, krakende vloer,beschimmelde badkamer , haren in putjes van douche en gootsteen , bestek in keuken en op glazen gewoon vies. Je moet al helemaal tegen de huisstofmijt kunnen want als je daat allergisch voor bent moet je niet in zo duingalow gaan zitten 3 dagen erg slecht geslapen door de reactie op deze beestjes...die zitten met miljoenen op het vochtige beachimmelde kamertje waar je slaapt. Ooh en het midweekje samen was al erg prijzig 800 euro! En dan mag je ook nog eens extra gaan betalen voor als je wifi wilt in je huisje!! 2 toestellen 4 dagen 25 euro, niet echt klantvriendelijk want dit komt niet meer voor in 2020. Onze wifi was erg slecht in het huisje hij deed het vaker niet dan wel, gebeld met de hulpdienst en op de dag van vertrek zou ik mijn geld terug krijgen als ik mij zou melden bij de receptie, je raadt het al dit is niet gebeurd...volgens de medewerkster moest ik de wifi code meenemen maar dit is nooit gezegd. Kortom goede ligging, park en zwembad mooi maar de hygiene gewoon zwaar onvoldoende plua de wifi.

slechte ervaring met reserveringen

Tijdens mijn reservering heb ik een foutje gemaakt. Ik boek per ongeluk het buitenbad ipv binnen, terwijl er 80% kans is op regen. Nog hetzelfde ogenblik hang ik aan de telefoon. Deze mag niet herstelt worden, maar kon wel herstelt worden begreep ik. "Ja, U heeft zelf voor die optie gekozen meneer". Ik snap het inflexibel gedrag niet. Het kost ze niets. Nu wel, dit is de laatste keer.

klantgerichtheid: dikke nul

Weekend geboekt dit jaar wat niet kon doorgaan wegens corona maatregelen. Volgend jaar lukt het niet om met dezelfde groep het weekend in te plannen. Geen restitutie mogelijk voor de enkele personen die niet meekunnen. Een beetje meer flexibiliteit zou beter zijn aangezien er toch wel een nieuw verblijf geboekt werd.

duinrell niet zoals vroeger..

duinrell betaalde we per persoon 37 incl tikibad. -tikibad mochten wij de kluisjes niet gebruiken. al onze spullen stonden open en bloot bij de restaurant van tikibad. -restaurant in tikibad was dicht. -wij mochten niet douchen. -80 procent van de restaurants waren dicht.(wat wij alleen konden vinden was poffertjes of pannekoeken.(bakje poffertjes met stuk of 8 poffertjes bijna 8 euro) -een simpele attractie wachttijd was meer dan een uur(en het was niet zo druk) - ik vroeg om 5 euro te wisselen voor kleingeld om een zn plastic balletje te kopen voor me dochter.. willen ze je geen kleingeld geven(smoes was dat ze geen kleingeld had terwijl ik zag dat ze juist veel kleingeld had. ik vindt duinrell een oud park geworden.. veel decoratie is stuk,, veel hele oude versieringen en spullen.. en hier betaal je bijna 40 euro voor.... en tikibad was max 2 uurzwemmen(dan moeten je kinderen nog EIGENLIJK douchen.. omkleden.. dan ben je al een half uur kwijt... minder dan anderhalf uur zwemmen voor 20 euro.. het ergste is de mensen die daar werken.. of ze hebben totaal geen zin om te werken of ze zijn hartstikke dom. mensen die naar duinrell gaan SUCCES! voor dat geld kan je liever naar moviepark efteling walibi.. dat was ook de laatste keer dat ik naar duinrell ga.

Groene camping, snel op park en mooie ongeving

Grote groene camping. Makkelijk om gelijk het park op te lopen. Veel zaken goed georganiseerd, in Coronatijd is het de verantwoordelijkheid van bezoekers maatregelen op te volgen. Attracties leuk, vooral niet vergelijken met bijvoorbeeld Efteling maar gewoon genieten van wat je kan doen. Buitenzwembad heerlijk warm. Binnenzwembad heel veel glijbanen, kinderen blij, ik minder (help eenrichtingsverkeer, waar ben ik hoe zit het in elkaar etc...). Leuke plaatsen in de omgeving om te bezoeken. Strand dichtbij, zeker een keer een zonsondergang meepakken. Plezier pak je zelf, natuurlijk ook wat zaken minder prettig (geen aanhanger van grote groepen samen kamperende mensen) maar een dikke voldoende.

misleiding bij tijdslot tickets

zie eerdere recensies van andere gasten. DAGticket wel tijdslot beschikbaar, maar niet voor eerder gekochte kaarten. Helaas wordt dit niet vermeld op de hoofdpagina dat dit risico bestaat, pas als je een tijdslot wil boeken voor eerder gekochte tickets. Advies: Eerst tijdslot bekijken voor eerder aangeschafte tickets en dan pas dagkaarten aanschaffen. Zelf ben ik €2,50 kwijt om dagkaart te annuleren en naar het geld van die andere kaart kan ik fluiten... Dank je wel Duinrell, Mij zullen jullie niet meer zien.

Elk jaar weer super!

Ik kom hier al 46 jaar elk jaar opnieuw,in het park en in een huisje. Wij vinden het fantastisch onze kids zijn daar bijna opgegroeid,konden op schoolreis de weg met hun ogen dicht. Nu zijn ze groot maar nog steeds met ze alle elkaar jaar naar Duinrell. Al moet ik dat Duinrell zelf nu wel aan een grote opknapbeurt toe is,het water bij de splash is echt vies hoor,al het water in Duinrell trouwens behalve het Tikibad das is schoon. Eten doe je in je huisje, het is duur, erg duur om in het park te eten. Je bent door het bos heen in 5 min in het dorp en daar zitten genoeg supermarkten enz. Dus kleine verbeter punten, maar toch hopen wij op weer een leuke familie vakantie. Nu gaan we 14 sept weer eventjes een midweek. Voor wie ook wilt gaan .... Aan je kids heb je geen kind. Je hebt echt vakantie.

Leuk

Erg leuk gehad maar wel erg teleurgesteld in hoe er met de corona maatregelen werd omgegaan mbt de hygiëne van de attracties, de 1,5 werd goed toegepast alleen werden de attracties niet schoongehouden, dit vond ik erg jammer

Ongelooflijk klantonvriendelijk!

Reserveringsapp voor het tikkiebad is compleet BAGGER. Extra goed opgelet met invullen, maar geselecteerde zondag verspringt tijdens het scrollen naar de bevestiging, nota bene naar een dinsdag dat we geen huisje meer hebben. En dat zie je dan pas NA de bevestiging. Viel niks meer aan te wijzigen. Nee, kon niet uit systeem gehaald worden Nee, kon niet met extra geld bijboeken Nee, geeneens toegang tot het park die dag Nee, geen leidinggevende aanwezig Nee, die was er pas woensdag Ja, gelogen waar we bij stonden, ze bleek er wel te zijn later die dag Suggestie gedaan om het systeem om laatste bevestiging te vragen met samenvatting van keuze. Ja, wisten ze, maw 'doen we geen ruk mee'. Dus ondanks alle zorgvuldigheid ging het mis en je piest naast de pot. Totaal ongeloofwaardig dat je met een systeem te maken hebt waar niks in te wijzigen is. Niet als klant, maar ook als bedrijf zelf niet?! Als je daarvoor kiest, mag je in een ongelukkig geval toch op z'n minst een andere vorm van compensatie bieden, bv post-corona entree kaarten voor het bad oid. Voornaamste reden om een huisje te boeken, was om daar te kunnen zwemmen, dus we waren mooi in de aap gelogeerd. En het ergste is dan dat je wordt aangekeken als de zoveelste vervelende klant die 'niet goed heeft gekeken' bij het boeken. Ongelooflijk, ik voel me hier zó NIET welkom....

Vies

Huisje was vies , betaald voor WiFi , die niet werkt , Elektrische open haard die branden met 30 graden boven nul . Stik heet , erg druk . Pizza niet te vreten . Douche die overloopt , Veels te klein voor 4 personen Rot bedden . We hadden een week geboekt , maar dinsdag alweer vertrokken met gierende banden naar huis . Hoog tijd voor renovatie kwa huisjes

Was leuk voor 1x vakantie

was even een leuk alternatief voor het buitenland. Maar vond dat er weinig corona maatregelen waren. Karretjes en dergelijken werden niet schoongemaakt. Niet overal desinfectie. En het buitenbad was overvol. Je kon echt geen 1.5meter afstand houden. Binnenbad Was daar in tegen wel goed te doen en zag daar medewerkers ook netjes contactpunten schoonmaken. Supermarkt duur en erg lange wachtrij voor broodjes. Weinig keus om in de avond te eten. La place op het park beter maar tot 18 uur open. dan op de plaza. Duinbungalow was echt super netjes. Alles aanwezig.

***park

Laten we beginnen met dat we in mei al geboekt hadden voor een dagje duinrel met tikibad voor de vakantie periode in augustus pas met twee kleine kinderen. We kregen te horen op de dag van aankomst dat als je tickets via een andere aanbieder had gekocht dat je dan gewoon niet het tikibad in komt. Dan sta je daar na 2 en half uur in de auto te hebben gezeten bloed heet 34 graden en dan gaat zo'n domme balie medewerker je vertellen dat je wel het park in mag maar niet t tikibad. Ja u bent geïnformeerd door de aanbieder wat helemaal niet waar is. En dan word je verzocht om even snel online kaartjes te kopen via duinrel zelf zodat je alsnog het zwembad in kan. Waar zit je me kop ff 140 neerleggen terwijl je al kaartjes hebt a 120 euro met tikibad. Dan word je afgescheept met een ijsje wn een sleutelhanger als troost. Gadverdamme echt julie zijn totaal niet klant gericht en hebben besloten om na 3 uur al t park te gaan verlaten want het was gewoon zooo druk dat de anderhalve meter door julie bever nooit gegarandeerd kon worden. Ook de medewerkers van t park kijken daar totaal niet naar die intresseert het blijkbaar allemaal niet. Je moet dus zelf mensen aanspreken op die regel. Waar ben je dan in godsnaam mee bezig DUINRELL. EENS MAAR NOOIT MEER NAAR DIT KLOTE PARK

Extreem slechte service voor dure camping

Wij hebben speciaal de camping geboekt zodat we naar het tikibad kunnen. We reizen met 1 peuter en 5 volwassenen. Tijdens de reservering wordt gemeld dat iedereen 2 uur naar het tikibad kan. Omdat we met onze peuter reizen kunnen we niet in 1 keer met zijn allen. Echter kregen slechts 3 kaarten waarmee we enkel voor de hele groep kunnen reserveren. Ook werken deze kaarten niet. Ze zijn alleen geldig op data die helemaal niet binnen onze verlijfdata liggen. Telefonisch en per e-mail is Duinrell erg slecht bereikbaar.

Camping geen aanrader

Bijbetalen voor tikibad Badgebouw smerig Glasscherven op staanplaats Badgebouw in slechte staat van ondehoud Maar 1 zeeppompje bij heren (en dat in coronatijd) Brandnetels achter caravan. Slechte bereikbaarheid telefonisch bij vragen Kwamen afspraken wat betreft sturen tickets niet na waardoor bij inchecken hoop gedoe is geweest.

heerlijke dagen; lekker gezwommen

Op het kampeerterrein in onze caravan met mijn 2 kleinzoons heerlijke dagen gehad. Ondanks de Corona maatregelen was het een gezellige 4 dagen.. Volgend jaar weer maar dan willen we langer!

Fijn weekend gehad in lodgetent 4 personen

Wij verbleven in een 4 persoons lodgetent in de buurt van het veld ‘romantische kamp’. Dit is erg goed bevallen. Lodgetent was van alle gemakken voorzien (goede bedden!) en had een redelijk rustige ligging (dit leek niet op alle velden het geval) en beviel ons goed. Het nabij gelegen sanitairgebouw gaf gelukkig geen overlast en was mooi dichtbij. Een verbeterpunt was dat rondom de tent wat meer groenonderhoud gepleegd had kunnen worden(was nu een beetje overwoekerd). Daarnaast vonden we dat op het pretpark er weinig handhaving en desinfectiepunten waren bij de attracties (ivm Corona). Verder een leuk weekend gehad en was een aanrader!

Tips voor de ideeënbus!

Ik vind het altijd waardeloos als mensen alles gaan benoemen wat niet goed is. Wij hebben wél een leuke vakantie gehad op de kampeerplaats. De kinderen zijn oud genoeg om zelf het park in te gaan en wij konden bij de caravan genieten van de vakantie. Het Tikibad was geweldig en met het maximaal aantal bezoekers lekker rustig, geen lange wachtrijen. Ik heb wel een aantal tips en hoop dat Duinrell hier iets mee doet of contact met ons opneemt. Je moet een pasfoto op je toegangspas plakken. Dat is wel heel erg uit de tijd. Waarom werken jullie niet bandjes? Of maken bij receptie gelijk een foto van iedere camping gaat? Maak gratis WiFi in het gehele park. De desinfectie bij de toilethokjes vullen want die zijn leeg. Meer nachtelijke bewaking over de camping die toezicht houdt op (onze) luidruchtige buren tot diep in de nacht.

Heerlijk genoten met onze 2 jongens van 11 en 9 jaar

De eerste week van augustus een week naar vakantiepark Duinrell geweest in een budget chalet, we zagen er tegen op omdat kenissen een chalet van Europarcs hadden en hier slechte ervaringen mee hadden, wij hebben via Duinrell zelf geboekt en ondanks de Corona maatregelen een heerlijke vakantie gehad, onze jongens En wij hebben ons zo vermaakt in het park en Tikibad (wat een te gekke glijbanen) we mochten nu 4x zwemmen ivm Corona dit was voor ons prima omdat we ook heerlijke stranddagen hadden op de Wassenaarse slag, ook een aanrader! Het chalet Was netjes, enige minpuntje vonden we ons bed/matras dit was echt aan vervanging toe en de badkamer omdat namelijk het toilet hier ook in Staat en als je gedoucht had was heel de vloer nat maar dit deed niet op tegen alle positieve dingen. Genoeg te doen, leuke pub en animatieprogamma. Behulpzaam personeel, Ruime supermarkt alleen hadden de eetgelegenheden wat langer open Mogen blijven dit was om 21:00 dicht. In de omgeving ook genoeg te doen Den Haag is een erg leuke en mooie stad en we zijn naar Volendam geweest al met al was dit voor ons een heerlijke vakantie en aanrader!

Uitstekend!

Veel te doen voor de kinderen, mooie omgeving, goede faciliteiten. De safaritent was ruim en mooi ingericht.

Leuk

Het was leuk. Maar veel te warm in de accommodatie. Vond teleurstellend dat WiFi, enkel voor een aansluiting beschikbaar was. Ik had gratis WiFi verwacht voor alle apparaten

Tikibad betaal voor 2 uur krijg max 5 kwartier

Als camping gast toegang via reservering, max 6 keer tijdens het verblijf van 10 dagen, voor 2 uur toegang. Als verrassing 6 euro pp bijbetalen, staat nergens duidelijk vermeld bij het boeken.... Vervolgens duurt het een half uur voordat je binnen bent, omdat er maar 1 kassa open is en lang duurt voordat je met je vooraf gereserveerde toegang langs de kassa bent. Wij zijn altijd van 20 tot 22 gegaan, 15 minuten voor sluiting gaan de glijbanen dicht... Dus eerst 3 kwartier in de rij voor de kassa om om half negen binnen te zijn, wel 100% betalen, terwijl je niet eens 2 uur kan zwemmen. Daarbij wel dreigen met boetes als je te lang binnen blijft, maar geen enkele korting als je niets eens de 2 uur kan maken. We betalen de volle pond voor een park met een beperkte capaciteit, waar bij de attracties minimaal worden schoon gemaakt tussen de ritten.... Wij gaan in ieder geval een compensatie claimen bij Duinrell.

Prettig met aantekeningen

Net terug van 5 dagen Duinrell, leuke plek op het middenveld. In tegenstelling tot andere reviews hier vind ik het sanitair wel schoon, er werd ook constant schoon gemaakt en ik heb de dames persoonlijk hiervoor gecomplimenteerd. Als er iets op te merken was aan het sanitair dan was de oorzaak hiervan dat kids alleen naar het toilet gaan, zonder begeleiding. Dat wordt dus een knoeiboel ! Verder hebben we 50 euro uitgegeven aan WiFi....dat hadden we beter aan iets anders kunnen besteden, dat was bagger. En dan de toegang tot het Tikibad...heel bijzonder.... Bij navraag bij de receptie mochten we ook binnen reserveren ipv buiten, er is niets genoemd over bijbetalen. Wij dus netjes online een tijdvak voor binnen gereserveerd en dan moeten we bij aankomst in het bad even 24 euro betalen ( 4x6 euro ). Dat is voor 3 dagen toch 72 euro extra ! Plaza supermarkt is duur maar voor wat kleine dingetjes goed genoeg, Jumbo vlakbij . Voorlopig even weer genoeg Duinrell gezien .

Heel slecht

we hebben ticket gekocht voor tikibad, maar we mochten niet buiten zwembad zwemmem, omdat buiten zwembad alleen voor bezoeker die daar verblijven zijn. In het binnen zwembad konden we echt niet adem halen door chloor en de ventilatie was echt nul. Omdat ze de ruimte niet goed konden ventileren, hebben ze (volgens ons)extra chloor gebruikt en door de geur van de chloor konden we niet ademhalen. We mochten twee uur blijven, maar het lukte ons niet.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.