voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlak bij het park en voorzieningen, voor jong en oud genoeg vertier. De Duingalows waren netjes.

Iets meer keus aan snacks in de snackbar zou welkom zijn, ik vond de medewerkers in de horeca op het park niet veel plezier uitstralen, maar dat kan ook aan mij hebben gelegen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi park, netjes en schoon, geweldige attracties. We hebben ervan genoten!!!! Het was fantastisch!

Voetpaden zouden wel fijn zijn op het vakantiepark. Het omhoog slepen van de banden naar de Triton etc. dat vonden wij wel zwaar. In Duitsland hebben ze een soort kabelbaan voor die banden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede ontvangst , mooie plaatsen , fijne huisjes

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het zwembad is super en was in de kerstvakantie heel rustig. Ook leuk net voor sluitingstijd dan ben je soms bijna alleen. Bungalows waren zeer degelijk, en bij een probleem dat de verwarming niet aan ging direct hulp gekregen. Er zijn ook heel leuke wandelingen in de buurt.

Het park is super en ga zeker ook eens op bezoek in de leuke stadjes er rond.

goede service, goed behandeld

Iets te lange wachttijden in het restaurant

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super tof zwembad en attraktiepark genoeg om enkele dagen mee te vullen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

*Park ziet er netjes en verzorgd uit! *Accomodaties waren prima schoon bij aankomst. *Mooie beschutte plekken *Vanuit vakantiepark attractiepark prima via zijingang te betreden. * Goed toezicht in het zwembad

* We zaten redelijk aan het einde vh park. Fietsen hadden we niet mee. Best nog wel een eind lopen naar winkel/bakker. Msch wat leenfietsen op centraal punt! * accomodaties waren prima schoon, niets stuk, maar wel gedateerd! wat meer ruimte en luxe hadden we prettig gevonden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De kinderen weten zich hier prima te vermaken. Zowel in het pretpark als in het zwembad.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie combinatie van attractiepark en zwemparadijs en vakantieverblijf in de natuur voor een faire prijs

Details in duingalow die aan verfrissing toe zijn

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

nette duingalow proper park comfortabele winkel met alle benodigdheden aan vriendelijke prijzen zéér in de smaak gevallen bij de kinderen

meer infopunten, waar je je zoekgeraakte kind kan aanmelden of naartoe sturen Ook het omroepsysteem was niet zo duidelijk hoorbaar in heel het park

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vriendelijk personeel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ideaal voor kinderen, perfect voor meerdaags verblijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zwembad erg netjes Leuk park prima vermaakt daar. Als bonus was ook het attractiepark open

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

fantastisch dat je vanaf je campingplek naar het pretpark kan

het zwemparadijs ook inbegrepen bij campinggasten zou leuk zijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prachtige lodge, Park voor jong en oud

De playkwek show loopt niet helemaal lekker

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteit, prijs, ligging.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke omgeving met vriendelijke medewerkers.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk dat de stacaravans en camping gewoon “in” het park zitten en je de hele dag vrij kunt lopen tussen park en accomodaties. Je hoeft je zeker niet te vervelen, de hele dag is er zat te doen. Ook bij slecht weer ideaal voor kids.

Tikibad is ontzettend druk, enorme wachtrijen en de pashokjes mogen best wel een keer goed geboend worden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

We hebben het super gehad.. Mijn dochter had een ongelukje en moest plots naar het ziekenhuis... Wij vinden dat het personeel daar heel fijn mee omgegaan zijn..

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke combinatie van pretpark en zwembad, dat voor tieners echt geweldig is. Huisjes zijn ook oké.

Zwembad was op zondagavond en maandagochtend gesloten, terwijl het in Limburg voorjaarsvakantie was. Er stonden dan ook meerdere mensen aan een gesloten deur. Vind dit niet kunnen als het park zo vol geboekt is moeten mensen ook de hele dag gebruik kunnen maken van alle faciliteiten ook op dag van vertrek. In alle info vooraf staat dat op dag van vertrek ook alle faciliteiten nog gebruiksmogelijkheden worden en dan is pretpark dicht en zwembad pas om 15 uur open, terwijl je huisje om 10 uur moet verlaten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wij komen meer dan 20 jaar op jullie mooie park. Voor onze school Mozarthof uit Hilversum school voor zeer moeilijk lerende kinderen is dit zo'n fijn pretpark, gastvrijheid is zo belangrijk kunnen een hoop parken wat van leren. Fijn dat jullie met ons meedenken als wij komen. We hopen nog vele jaren bij jullie te komen.

Die zijn voor ons al uitgevoerd met goed resultaat.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles netjes en schoon

Zeer slechte bedden, dit verpeste wel onze vakantie.

good service, well treated

Positive

Zeer mooie camping in het groen. Pretpark en tikibad zijn fantastisch.

Suggestions

Sanitair in pretpark niet proper. Beukenveld voorzien van sanitair en watervoorziening op de kampeerplaatsen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk voor jong en oud. Altijd wel wat te beleven. Ideaal met de duingalows!

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.