goede service, goed behandeld

Pluspunten

Pret voor alle leeftijden. Heel vriendelijke medewerkers. Korte wachttijden. Fantastisch tropisch zwembad

De lodgetent was nogal koud, vooral 's nachts

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima huisje, leuk verlijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Les bungalows très bien équipés. La piscine au top. Le parc agréable. Les bonnes pizzas. On est venu 3x. C’est Le meilleur parc. Mes enfants adorent.

Des promos sur les nouvelles tentes. J’aimerai bien essayer ! Merciiii

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor de derde maal geweest alles super!

Tikibad uurtje langer of onbeperkt! Geen extra kosten voor 2 de wagen als je met 6 personen bent!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super leuk park. Leuke huisjes, eenvoudig maar heel comfortabel. Kinderen hebben genoten. Net als wij trouwens.

Ik baalde dat we de laatste dag toch nog voor het parkeren moisten betalen. Er stond dat je gratis kon parkeren maar die parkeerplaats bleek al helemaal gereserveerd voor de nieuwe weekend gasten. Geef je vertrekkende gasten dan een munt, of zeg niet dat er gratis parkeren is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantvriendelijk personeel, mooie groene camping, leuke attracties ook voor jonge kinderen

Stoepje langs autorijweg door camping, gezond snoepgoed in park

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kindvriendelijk, vriendelijk personeel

Meer uurkeuzes voor zwembadbezoek

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel mogelijkheden om je te amuseren!

Er is heel wat verwarring omtrent het gebruik van de La place kaart, maw waar deze wel en niet mag gebruikt worden. Ook bij navraag receptie gaf geen duidelijkheid. Bij een la place take away mochten we de kaart gebruiken, om de dag erna deze niet te mogen gebruiken!?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

La diversité du parc et de la piscine

Peut-être les salles de bain des bungalow à réaménager

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijn om zo dichtbij het park te slapen. Echt een uitkomst voor de kinderen!!

Iets meer aanbieden voor de allerkleinste onder ons.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op regelmatige basis worden diverse zaken vernieuwd in het park. Reeds 10 jaar bezoeken wij jaarlijks Duinrell en elk jaar zijn er wel wat nieuwigheden. Ook de netheid in de duingalows wordt zeer op prijs gesteld.

Voldoende poetspersoneel voorzien in de kleedruimtes van het zwembad.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk en proper park. Toffe attracties voor groot en klein. Kleine maar comfortabele huisjes. Alles voorzien wat je nodig hebt. Ook Tikibad proper en met veel verschillende glijbanen. Kids hadden een superleuk weekend.

Heel druk. Wachttijden soms wel heel lang.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk park, goed alles te belopen.

SVP ook dit park rookvrij maken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is schoon, opgeruimd, veilig, goed voor elkaar, ruime keuze, vriendelijke medewerkers,

Bobsleebaan was gevaarlijk, karretje bleef sochtends steeds vast lopen terwijl de achterligger dit niet had en met volle vaart naderde Gordijntjes boden niet genoeg verduistering in chaletje nr 9

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prijs kwaliteit fantastisch, niks van eten is overdreven duur, quasi alles van activiteiten is inbegrepen, top met zoontje van 7 - wij komen terug - beste dichtbij vakantie ooit!!!!

Geen!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke service, fijne accommodaties, prima winkeltje, restaurants en we konden van accommodatie overstappen zonder gedoe.

De attracties efficiënter indelen, waardoor de wachtrijen drastisch verkorten. Beter schoonmaken in het zwembad in verband met schimmel en alg op de ruiten ect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst. Mooi,Leuk park, verzorgd park. Kleine klacht over ons huisje werd snel en goed opgelost. Top. Huisje heeft alles wat je nodig hebt. Netjes schoongemaakt. Voor corpulente mensen ouderslaapkamer wellicht aan de krappe kant. We zijn een week geweest met onze kleinkinderen en hebben heel erg genoten. Super week gehad.

Ballen gooien etc. Vrij duur. Halveer de prijs en ze krijgen het veel drukker. Nu af en toe een keer iemand die deelneemt. Voor kleine kinderen nu 3 dure ballen. Zullen nooit alle bussen raken. Staat een troostprijsje van een kwartje tegenover. Staat in geen verhouding. Jammer. Graag meer controle bij de ballenbakken en indoor speeltuin. Veel Jeugd die groter is dan toegestaan. Veroorzaken soms gevaarlijkste situaties. Begeleiding nu is vaak veel te jong en weet hier niet mee om te gaan. Geen probleem zolang het goed gaat, maar er zal een keer iets ernstigs gebeuren dan kan dat grote problemen geven. Zou heel erg jammer zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gezellige bungalow, lijkt op een stacaravan maar veel luxer mee echte bank en een leuke gashaard. Mooie groene omgeving, prima winkel. En natuurlijk het attractiepark waar voor alle leeftijden wat te beleven valt.

Niet veel. We hebben een prima verblijf gehad. Als ik dan toch wat moet noemen: De tuintjes bij de duingalows zijn soms wat rommelig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig attractiepark, ideaal voor leeftijd 6-10jaar! De camping ligt gewoon langs de achtbanen en er is veel te beleven. Dan nog een enorm pluspunt: tikibad, uren water- en glijplezier!

Meer sanitairblokken/douches verdeeld over de camping mocht wel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het Tikibad is geweldig. Ik kijk al uit naar de uitbreiding buiten. Het achterste gedeelte van het pretpark is super! Combinatie camping/bungalowpark/pretpark/zwemparadijs!

Het "oude" gedeelte van het pretpark mag wel eens aangepakt worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het totaalplaatje, alles top

La Place, kan beter......

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zwembad, medewerkers, duingalows

Bedden, onderhoud park

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke omgeving voor kinderen. Vriendelijk personeel, leuke attracties en zwembad. Propere duingalows. Toffe familievakantie!

Sommige dingen zijn verouderd, eten redelijk duur. Onduidelijke en weinig activiteiten. Niet voor ieder jaar wegens te weinig variatie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Combinatie attractiepark en zwembad. Verzorgde duingalow!

Water tiki bad te koud. Park sluit al om 16u. Geen mogelijkheid om aan de speeltuin iets te drinken.

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.